Czy ktoś z was hoduje te śliczne zwierzątka?? Chcialbym sie dowiedziec gdzie je kupiliscie, bo sam sie przymierzam...
Wersja do druku
Czy ktoś z was hoduje te śliczne zwierzątka?? Chcialbym sie dowiedziec gdzie je kupiliscie, bo sam sie przymierzam...
Ja juz niestety nie mam a zdjecie mojej fretki masz w profilu. Kupiłem w zwykłym zoologiku i byłem w 100% zadowolony ale teraz polecam www.fretki.org.pl - forum
A propo`s (troche nie na temat)
Ja sie spotkalem z domowa hodowla ŚWISTAKA!!!! Dacie wiare? Mozna kupic malewgo swistaka za 600zl!!! Paranoja!
hehe, piotrek, u mnie w miescie kiedyś był taki swietny zoologik z rzadkimi zwierzakami (fretki, kajmany, ary etc) i wlasnie był hodowlany piesek preriowy za 600zł (to było jakieś 3-4 lata temu) moja mama dostała totalnego świra na punkcie tego zwierzaka, zaczeła odkładac pieniadze etc i juz mielismy go kupowac, kiedy ktos nam go wykupil sprzed nosa. szkoda, bo to niesamowite zwierze (czesto siedzialam w tamtym sklepie i ogladalam tego "pieska") :)))) niestety nie zawijał sreberek...
piesek preriowy był kiedyś do kupienia w chorzowie w zoologicznym ale niepamietam za ile
Pieski są ostatnio często spotykane, podobniej ka inne zwierzaki wcześniej trzymane w domach w USA (pieski, szopy, lotopałanki itp.). Pewny jesteś że to były świstaki a nie piesk??
siema, ja mam fretke kupilam od gościa z wrocka ale jeszcze ma chyba dwie samiczki do sprezdania jakbyś chciał to ci dam jego gg... i poszukaj ofert na fretkorum.... http://forum.fretki.org.pl ... Ale ostrzegam twoje życie bardzo sie zmieni, nic nie będzie wyglądało tak jak dawniej...
Pieski preriowe kosztują średnio 1000 zł sztuka jednakże ze względu na tryb życia powinno się je chodować co najmniej w parach.
U mnie w zoologu sa Fretki za 290 zł ..mile stworzonka...strasznie milusinskie...ale musisz pamietac o zapachu jaki wydzielaja :D
Pieski tez sa.. za sztuke 1000zł...Narx
U mnie w zoologu młodziutkie samiczki fretek za 220zł :] a pieski (narazie niema) 500zł sztuka ostatni pojechał do niemiec :]