Rewelacja. Polecam (ale nie empetrzy)
Wersja do druku
Rewelacja. Polecam (ale nie empetrzy)
Dlaczego nie mypytszy? :|
bo to piractwo. Ja tam mam tylko jedną orginalna plyte jest to D12- "Devil's night" ktora kosztowala 45zł za tą cene moge miec wiele innych rzeczy.
A pozatym przeciętna jest ta płytka, nie to co "Muzyka klasyczna" Noon prawie nie zmienił beatow, Pezet nawija jak zwykle dobrze. Ot płytka ktorej mozna posłuchac ale nie długo. Wole Pono-Hołd, WSP- Wspólnicy albo czasami Fu- Wrodzony instynkt.
Ja mam calą plytke na kompie ... szkoda kasy na orginalne plytki a mp3 sa za darmo!
MP3 wcale nie musi oznaczać piractwa.
Jeśli masz swoją, oryginalną płytkę lub pożyczysz ją od osoby, z którą jesteś w bliskim stosunku towarzyskim - czyli rodzina albo dobry znajomy - to masz prawo zrobić sobie kopię płyty na zasadzie tzw. dozwolonego użytku własnego. Kopia wcale nie musi oznaczać skopiowania 1:1. Możesz z tego zrobić właśnie MP3 lub np zgrać na kasetę.
Ja tez mam tą i wiele innych plyt w formacie mp3, a jak mam całe to nagrywam i tym sposobem mam wiekszosc interesujacych plyt jakie wyszły. I to za darmo(nie licząc prądu i abonamentu za net)
Ja sobie kiedys podsluchiwalem tego i calkiem. Ujdzie. Ale przyznam, ze WSP zbytnio mi nie przypadlo :>
Bo WSP nie jest zadnym super hiper znanym składem, to sa normalne chłopaki(wiem bo znam ich) troche maja przejarane mozgi i hardcorowy styl, ale fajny. Podoba mi sie to że ze zwykłej zajawki HH(słuchanie 24h na dobe, nasladowanie poczatkowo innych) udało im sie zrobic cos swojego i niepowtarzalnego. Pamietam ich pierwsze kawałki ktorych nigdy nie pokazali szerszej publice, to były smiechy mojego zycia.
Zasadniczo nawijają prawde tylko syto okraszają to przekleństwami(co akurat nie bardzo mi lezy)
czesc
D12 "Devil's Night" - miodzio :] chociaż "D12 World" też jest gitowa :)