jak w temacie?
ja wybule 15,80 zl, listonosz zostawil mi kartke w drzwiach jak mnie nie bylo(wczesnie skubany chodzi) :)kurcze to 2 razy tyle co za czasopismo :(
Wersja do druku
jak w temacie?
ja wybule 15,80 zl, listonosz zostawil mi kartke w drzwiach jak mnie nie bylo(wczesnie skubany chodzi) :)kurcze to 2 razy tyle co za czasopismo :(
he he he
Jeżeli u mnie też będzie taka suma to tej gazety nie odbieram.
zdziwiony?
to nasza kochana poczta
przesyłka do 1 kg - 5 złotych
pobranie - 3,5 złotego
Właśnie przyszła gazeta listem poleconym za 15,80. Zastanawiam się
czy się po nią fatygować. Jak dołożę 4,20 zł to mogę sobie kupić małego
pająka. Rachunek jest prosty.
moim zdaniem to tak nie powinno być że czasopismo wychodzi w prenumeracie drożej. We wszystkich gazetach np. National Geographic jak sie kupuje w prenumeracie jest taniej i sie nie płaci za przesyłki poczcie więc chyba lepiej by było dla klijentów aby np. pismo w prenumeracie kosztowało nie więcej niż 8 zł.
Pozdro
Witam !! Czy może mi ktoś z osób posiadających miesięcznik Terrarium podać numer INDEKSU ? Wystepuje obok numeru ISN :)
Pozdrawiam
Leny
to nie do końca jest tak, że w prenumeracie jest drożej
pierwszy numer za zaliczeniem pocztowym wychodzi tak drogo z powodu cennika poczty
w 12 miesięcznej prenumeracie "Terrarium" wychodzi 6,25 zl i koszty wysyłki pokrywa wydawca
szczegóły:
http://www.terrarium.net.pl/pren/index3.html
a swoją drogą to Wam zazdroszczę i żałuję, iż nie zamówiłem sobie nr1, bo w Częstochowie jak na razie nie ma o czym marzyć
jak mawiają Francuzi: "marne szanse"
No dobra ale po co przesyłają zasr... ną gazetę listem poleconym?
To paranoja. Do "pajacyków" MDM się to nadaje.
a jak inaczej wyobrażasz sobie wpłatę należności za gazetę na ich konto na poczcie są 2 opcje przesyłki za pobraniem:
- list polecony
- paczka
są tzw opłaty minimalne i nic na to nie poradzimy
spróbój wpłacić na poczcie 1zł na konto zapłacisz 3 zł opłaty
i gdzie tu sprawiedliwość?