Potrzebuje pomocy w wyborze CD/MP3 playera
chce zakupic na allegro cdplayera z mozliwoscia czytania plikow mp3.
Jak najlepszy zeby byl,chodzi o dzwiek i wage,nie znam sie na tym kompletnie,dlatego prosze zeby rzucac konkretnymi modelami dostepnymi na allegro.
Dzieki z gory za fachowe porady i pomoc.
Re: Potrzebuje pomocy w wyborze CD/MP3 playera
napewno masz kompa więdz radze ci kupić mp3 czyli coś na co się wgrywa nagrania i po sprawie ma on bardzo małe rozmiary tym samym lekki i mieści od 20-paru tusięcy nagrań w zależności od formatu i pamięci.wystarczy wziąść nagrać płytę na kopa podłączyć mp3(odtwarzacz)o ile ma port usb i przeżucić na niego nagrania
Oj Milo Milo.... Taki odtwarzacze o jakich ty mowisz kosztuja ladnych pare stowek.
Obywatelu Snejku :D Jezeli chcesz kupic sobie discmana to musisz najwieksza uwage zwrocic na antishock oraz na to czy bez problemu czyta plytki cdr, cdrw, plytki o wiekszej pojemnosci (np 800mb). Lepiej kupic cos firmowego. Ja mam Grundiga juz ponad 2,5 roku i wszystko dziala jak nalezy. Pozdro
Polecam wszystkie Sony'ego! Ja sam miałem Samsunga (teraz mam iPod'a) i byłem z niego zadowolony, ale strasznie długo się wczytywały mp3ki
A ja poluje na takie cos:
http://allegro.pl/show_item.php?item=54167534
Chociaz niewiele ma to wspolnego z cd.
Mialem okazje przetestowac i rzadzi.
Chociaz powiem Ci, ze jesli chodzi o Sony, to Tyler ma racje.. mam discmana (niestety nie mp3) Sony D-E330 i jeszcze nigdy mnie nie zawiodl. Ani jednej zawieszki, zawsze na chodzie :]. Bajerka... ale niestety juz troche spadl na wartosci, wiec sprzedam go komus za 80 zl i moze uzbieram sobie na tego Creative'a
Atrax nawet spoko ten twój odtwarzać(Allegro) tylko po co ci dyktafon? Według mnie jest zbędny. Ja bym wolał kupic albo Creative Zen Micro lub iPod'a z przewagą na tego drugiego jednak troche to kosztuje a w dzisiejszej Polsce nie wiem czy warto jest kupować takie coś... :/
Ja jednak radził bym ci kupic odtwarzacz mp3 a nie odtwarzacza CD. Jest wiele zalet:
-mniej miejsca
-wiecej piosenek
-czesto lepsza jakość
-i wiele innych przemawiających za odtwarzaczem...
ja mam z philipsa i jestem zadowolony czyta elegancko wszystko, a też będe musiał sie rozglądac za czyms nowym bo troszke na nim raz zasnołem a miałem w kieszeni na dupie i teraz strasznie płyta trze ( chyba ze sie go obróci do góry nogami ) :):) Na Twoim miejsu pomyślałbym nad odtwarzaczem samych mp3 , karty są duze nie sa drogie i można nagrac duzo muzyki a sam odtwarzac dużo mniejszy i pratkyczniejszy nic taki z cd.
Dokladnie. Odtwarzacze mp3 sa dosc praktyczne. Pudelko od zapalek.
A jesli chodzi o jakosc dzwieku, to Creative sie na tym dosc dobrze zna i mialem okazje testowac akurat ten model, do ktorego linka dalem i jest pieknie :]
Swoja droga... moze i masz racje, ... bez dyktafonu to powinno testowac pewnie troche taniej. Zaraz sie rozejrze.
Jeżeli odtwarzacz mp3 to według mnie to tylko Creative. Jakoś tak przekonany jestem do tej firmy.
Ja bym chciał ten:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54973119
http://www.tecnoregalos.com/images/m...ve5gbnegro.jpg