Już niektórzy z was pokazali swoje smoki. Teraz w końcu ja też mogę pokazać swojego i spytać się jakie macie zdanie na jego temat. Czy dobrze wygląda? Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat jego płci? Po prostu powiedzcie co nie co.:)
Wersja do druku
Już niektórzy z was pokazali swoje smoki. Teraz w końcu ja też mogę pokazać swojego i spytać się jakie macie zdanie na jego temat. Czy dobrze wygląda? Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat jego płci? Po prostu powiedzcie co nie co.:)
A to jeszcze jedna fotka.
I jeszcze jdna...
I jeszcze jedna. Nie mam na razie więcej. Czekam na wasze zdania i opinie.
Ps.: nie boję się krytyki :)
siemka Aga;)
Bardzo mi się podoba Twój legwan, jest prawie identyczny jak moja z czasów młodości:)))
Nie wiem jak dla innych, ale dla mnie każdy legwanek jest inny, a ten jest piękny (bo taki jak moja mała;))
Jesli moge sie pokusic o ocene to raczej samiec...
Fajniutki,a jaki grubasek ;))).Ja chyba też bym stawiał na samca :)))
Siemka piekne zielone smoczycho !!!
Stamiam 50zl ze to samiec ktos przyjmuje zaklad ;)))) ??
Aga ile mierzy twoja bestia ??
sliczny smoczek :-) ladny wystroj terra (przynajmniej te widoczne fragmenty)
Pozdrawiam,
J.
Ma około 35-40cm . Nie mogę dokładnie powiedzieć , bo go nie mierzyłam.Nie chcę go stresować.
Dzięki !! Cieszę się, że i to zostało zauważone. Jest mi naprawdę miło.
Fajny, zielony stworek ! Nie wiem, dlaczego piszesz, że nie boisz się krytyki ? Co tu krytykować . Ładny, zdrowo wyglądający legwan ! Z Marblo zakładu nie podejmuję :-) Chociaż te 50zł kusi i można by je spożytkować na jakiegoś Heinekena w gronie legwaniarzy popijając zdrowie Twojego smoka :-))). Poczekajmy z określeniem płci. Pozdrówko! Rysiek
ja stawiam na suczkę;)))
No to mamy na Heinekena...Pozdrówko! Rysiek
W koncu sie ujawnie chociaz tego nie lubie :P
:)))
no witamy w gronie ujawnionych:)
Piękny Robal, właściciel też niczego sobie;)
Oj cos mi sie wydaje ze bedzie mial z 0,5 m jak nic, no chyba ze na fotkach tak wyglada. Jak gdzies bedzie siedzial to zaobserwoj mniej wiecej skad dokad siega a potem zmierz ten dystans bedzie przynajmniej tak w przyblizeniu :)
No nareszcie kolejny cichy - ujawniony. Fajny gadzio ! To terrarium za Tobą stoi ? Daj fotkę jak masz . Pozdrówko! Rysiek
fajny grubasek, według mnie to samiec:) Pozdrawiam
a ja mowie wam ze to samica zreszta jak na mnie to przekarmiona moim zdaniem a co do pepec7 to bardzo fajny legwanek ma takie same fajne latki na cialku jak moj:Ppozdrowka
Przesyłam wam następną fotkę. Dzięki za komplementy! I nie tylko.
Możliwe,że mój Robal ma koło 0,5 m ale nie mogę tego napewno powiedzieć, ponieważ kupiłam go już z brakiem kawałka ogona. Nie mam doświadczenia i nie mogę nawet w przybliżeniu stwierdzić ile mu cm brakuje.
A na tym zdięciu widać mniej więcej jaki ten ogon mój smoczek ma.
bardzo ładny smoczek już jest na moim pulpicie
Cieszę się, że się podoba. Ja oczywiście też mam swego Robala na pulpicie.
Na tym zdjęciu to samiczka.
i rysiu zgadzam sie z toba w 100%
To znowu ja! Tym razem chcę wam pokazać w jakiej pozie śpi moje stworzonko-Robal albo Robalka:)Czy wasze zwierzaczki też tak odpoczywają w nocy?
A żeby wam się nie nudzilo to popatrzcie sobie jak moje zwierzątko wyglądało w momencie jego zakupu! PRZEZ PONAD ROK TAK WŁAŚNIE WYGLĄDAŁ!!! Mam wielki żal do właściciela za to jak się nim opiekował. Moim zdaniem bez jakiejkolwiek wiedzy. I nie wiem, czy można to nazwać OPIEKOWANIEM.
Ale widzieliście smoczka teraz. Jest w dobrej kondycji i to się teraz liczy.
Pozdrawiam.
gratuluje i zycze dalszych sukcesow :-) masz wspaniala gadzinke!!!