Siema mam problem!!!!zarowka ktora mam w terra stopila plastik na sztucznej roslinie i kawalek tego plastiku przykleilo sie do nogi mojego kameleona.Co mam zrobic???
Wersja do druku
Siema mam problem!!!!zarowka ktora mam w terra stopila plastik na sztucznej roslinie i kawalek tego plastiku przykleilo sie do nogi mojego kameleona.Co mam zrobic???
najlepiej iśc do weta lub skontaktowac sie z dr. jarkiem zajaczkowskim numer kom. masz w dziale weterynarz! Lepiej tego nie olewać bo kamki to wrażliwe besteie :)))
Tony, tak jak napisał poprzednik skontaktuj sie z weterynarzem ale też wszystkim osłoń tą lampkę kawałkiem siatki metalowej.
pozdrowienia
a co mi da weterynarz przeciez nie zerwie mu tego z nogi???
moze wet go tymczasoswo uspi i odklei albo znów stopi i samo spłynie niewiadomo najlepiej idz do weta
juz to sam zrobilem
jak ??
powoli oderwalem praktycznie sam odpadl
a jak noga ?? zdezynfekowales czyms ?? dales opatrunek ??
zdezynfekowalem jodyna ale nie robilem opatrunkiem poradzil mi tak dr.Zajączkowski
Szczyt nieodpowiedzialności...Nie rozumiem jak mogłeś do tego dopuścić???
Myslę,ze za tego typu działanie powinienes byc totalnie zrugany!!
Mama nie powinna pozwolić Ci na kupno i trzymanie jakiegokolwiek zwierzęcia, a tym bardziej na kameleona!!
hatiras
co ty gadasz po co wogole sie odzywasz wiem ze jestes specjalista od wszystkich dziedzin OMNIBUSIE powiedz mi nie moge jeszcze miec.Co za wariat normalnie nie moge robie wielkie buhaha
Nie jestem specjalistą, w przeciwieństwie do wielu osób z tej strony za takiego się nie uważam...Twoje buhaha w tej sytuacji pokazuje w jaki sposób traktujesz swojego kameleona...Nie staraj się odpisywać, jeżeli nie masz czegoś sensownego do powiedzenia (poczytaj zasady korzystania z forum).
hatiras
w wszystkich kwestiach popieram hatrisa (niestety) .
najabrdziej mnie zdenerwowalo to ze nie poszles do weterynarza i sam urwales ten plastik (kolejne niestety). Moja wypowiedz nie ma na celu cie obraz tylko pokazac ze ...
nie bylem u weterynarza bo dr Zajaczkowski poradzil mi zebym tak zrobil to wydaje mi sie ze on jest wetreynarzem i mysle ze dobrze zrobilem
najlepszy wet przez internet nie bedzie lepszy niz ten ten na zywo wiec nie mow mi ze dr.Zajaczkowski ci poradzil bo napewno by wolal zebys poszed do weterynarza a jego porado byla ostatecznoscia