czesc, oto ankieta na ulubiona jaszcurke, prosze sie zglaszac i glownie odpowiadac sama nazwa...dzieki......:P
Lizards, and nothing else :D
Wersja do druku
czesc, oto ankieta na ulubiona jaszcurke, prosze sie zglaszac i glownie odpowiadac sama nazwa...dzieki......:P
Lizards, and nothing else :D
moj gekon liscionogi i anolis karolinski
Gekon liscionogi (mylony czesto) z lisciopalcym oraz gekon gekko (toke) oraz gekon lamparci
Oczywiście że Legwan Zielony :))))
Waran stepowy i legwan zielony:)
Agama brodata
Biczogon Malijski, tarczowiec "major", i agama brodata... Ale co chwila mi się zmienia:) trudny wybur;)
agama błotna i lampart:]
Oczywiście że Kameleon Jemeński :-)
Gekon Lamparci.....
Brookesia peramata oraz kameleony z rodzaju Caluma
Z wszystkich jaszczurek jakie do tej pory najbardziej polubiłemagame błotną. Ale ogólnie wszystkie są super :)
Legwan zielony i Anolis zielony wspaniałe jaszurki
agama blotna. pozdrawiam wszystkich ZIPPO
szyszkowiec, biczogon nigeryjski, agama brodata.
Oczywiście że Agama Błotna :)
Uzywając nazw łacińskich starajmy sie pisać je poprawnie...Mr.Q... Brookesia perarmata i kameleony z rodzaju Calumma...
hatiras
ps jak jaja Rhampholeon'ów i młode wernery?
hatiras
Legwan zielony i pareodura pictus:)
http://klub.chip.pl/jeronimo/terrarium/gekony1.jpg
oczywiscie ze moj eublepharis macularius :-)
Popieram B.perarmata jest fajna . Ale niektóre Furcifery są również super. Ja jeszcze bym dodał kilka gekonów np. Uroplatusy i Geckolepisy. Te ostatnie mnie szczególnie intrygują. Są to ciekawe gekony które jako mechanizm obronny zrzucają łuski (dlatego nazywa się gekon rybiołuski).
Brodacz :)))))
HEJ !!!
Agama brodata , błotna i gekon lamparci
Paweł
Agama Błotna no i Kołnieżasta ;) nieosiągalna
tak jak juz stwierdził AGAM wszystkie są super, ale mi najbardziej podobają się E.Macularius & P.Vitticeps :)
AGAMA BŁOTNA
Pogona vitticepsiEublepharis macularius
terratoscinus scinus i felsumy
Gekon murowy!!!!!!!! A jak?!!!!!!!!!
Legwan zielony:)
Również podobają mi się agamy brobate
Agama bradata is the best
widze za agamki jakos najbardziej.. to ja rzuce gekona karlowatego (pigmejskiego?), legwana czarnego, warana i legwana obroznego :)
zdecydowanie agama brodata
gekon scynkowy & gekon lamparci :)
wg moich obserwacji najpopulatniejsza jest agama brodata i lampart.... :> a etyraz moj glos, gekon paskowany!!!!!!!:D
Agama błotna ( juz wreszcie ją mam)
Legwan Zielony :]
Oczywiście kameleon jemeński - jest "debeściak"
pogona vicitteps--agama brodata
Oczywiście gekon madagaskarski (phelsuma madagascaneris)