Dzisiaj o 12:35 na TV3 Regionalnej leciał film - "Węże" "Poznajmy je lepiej" nagrał go ktoś???
Wersja do druku
Dzisiaj o 12:35 na TV3 Regionalnej leciał film - "Węże" "Poznajmy je lepiej" nagrał go ktoś???
no nie teraz to mowi zamiast przed filmem ehh :P
A ja nagrałem :))))))
ukar na czym, może na CD?
nie pisałem wcześniej bo zobaczyłem ostatnie 5min :((
Ukar dawaj divxa :)
ta, daj nam ściągnąć, wyślij przez kazze, algo g-g (nie wiem czy tak pujdzie taki plik), ale dawaj go!!!
ja też widziałem ten filmik!!! dobre było szkoda że tak mało o boaskach i pytonkach ale i tak nieźle!!!
to jesli mozna ja tez sie na to pisze
nie wiem jak ale sie pisze
Ja tez bym chciał. Jak jest możliwość sciągniecia na divxie to dajcie znać
Jak by co to ja też..
oczywiście też chętnie ściagnę jeśli będzie taka możliwość--zapomniałem napisać wcześniej!!!
jak by dało rade to ja też się na to piszę
Widzialem troche ten program ale z checia nagral bym se go na plytke :)
Moze ma ktos jakiegos FTP'a i by go wrzucil , a potem reszta by se go sciagla ?
ja mam. jesli bym go jakos dostal moglbymgo umiescic na serwerze i kazdy moglby sciagnac
super metus :)) FTP-a mamy jeszcze "tylko" film, UKAR liczymy na ciebie !!
no super ja ściągne jak będzie można
No ukar , wszyscy na ciebie liczymy :) , wrzucaj film do Mateus'a na FTP'a.
Jak film juz bedzie to dajcie odrazu znac , bo sie juz niemoge doczekac , chyba zreszta jak wiekszosc ludzi tutaj ;)
? i gdzie ten film :(((
Czy ja tez moge poprosic?
Udostepnie także FTP
Ej no dajcie znac (ukar , Mateus) co z tym filmem bo sie napialilem a ty lipa.
P.S.Nawet moja dziewczyna chciala to zobaczyc ;)
Spoko spoko ....
Dawno nie zaglądałem tutaj, no i nie sądziłem że ktoś sie zainteresuje . Nagranie jest na VHS więc coś musze pomysleć... nagram na CD ale jakośc sie pogorszy lecz myśle że nie będzie tak żle. Odezwe sie jak to zrobie myślę że na początku przyszłego tygodnia .
Pozdrawiam
TO jak mozesz to sie z tym pospiesz :) bo juz myslalem ze wala zrobiles.
Tylko nierozumiem czemu by sie miala jakosc pogorszyc , co ty to z TV nagywasz na kamere ? Przeciez zgrywajac z magnetowidu na PC jakosc pozostaje tala sama (sam tak robilem).
Oblądałem kawałem tego filu ale jeśli będzie gdzieś wysyłany ja też sie pisze.
Oczywiście nie będzie to jakość cyfrowa tylko o to mi chodziło... a tak poza wężami to jeszcze pracuje nawet w sobote, więc pośpiech nic tu nie da :)