mam pytanko ile kosztuje,moze kosztowac pyton krolewski.mlody 40-50 cm i czy ewentualnie ktos ma dos przedania?
z gory dzieki
Wersja do druku
mam pytanko ile kosztuje,moze kosztowac pyton krolewski.mlody 40-50 cm i czy ewentualnie ktos ma dos przedania?
z gory dzieki
gek@vp.pl
To zależy gdzie kupisz np na giełdzie cena wacha się od 180-260 zł(bez papierów). W sklepie napewno będzie dużo więcej. Jeli jesteś z okolic Katowic mogę ci załatwić.
od 150zl >
Polecam www.biofil.pl
Wprawdzie wybor sie troche zmniejszyl (tez sie do tego przyczynilem :D ), ale jest to pewne zrodlo, na weza dostajesz papiery (pewnosc ze nie jest z odlowu), transakcja jest wrecz przyjemnoscia. No i wezyk zostaje przywieziony prosto do Twojego domu.
Cena wzrosla po 1 maja z 190 na 280. Nie jest to malo, ale z w/w wzgledow uwazam, ze warto dolozyc i miec pewnosc ze wszystko jest OK.
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=12500&t=12500
Niedawno kupilem u niego taiego Pytonika i jestem zadowolony, wszystko tak jak chciałem ( zdrowy, ma papierki, je bez problemu). Ma ok 45 cm. No i cena dobra za takiego wężyka - 150 PLN.
Polecam Piotrka N.
POZDRAWIAM
Ja rowniez polecam Pana Piotra Noczynskiego, fotka regiusika od niego jest w moim profilu. Ma papiery, myszke zjadla juz w pierwszy dzien u mnie. Polecam :)
Ja tak samo polecam Pana Piotra Noczynskiego weze sa przepiekne zdrowe papiery sa niema zadnych problemow
Mikka ostatnio tego wezyka kupilas ? bo ja w tym tygodniu :) i dzisiaj juz jadł :)
Odbieralam na gieldzie w swietochlowicach, 10h podrozy do domq i i tak wszamala bez problemow :)
No to dobrze, oby mu tam dobrze u Ciebie było :) ( a co masz samca czy samice)
Samiczka - Zosia :))))
ja tez mam samiczke :P ale narazie nie ma nazwy.. ;-)
Coz, skoro tak wszyscy polecaja, moze faktycznie warto sie zainteresowac.
Cena jest bezkonkurencyjna w porownaniu z Biofilem (chyba, ze ktos sie dogada... jak ja :D ).
Kregon co znaczy "się dogada tak jak ja"?
P. Łukasz z Biofila, uwzglednil to, ze na pytonka czychalem juz od zeszlego roku...
Z Łukaszem, to wogóle można się dogadać i załapać na gratisy :)
ja mieszkam w malym miescie i pytony sa bardzo drogie.mieszkam w gorzowie wlkp.jakby mial ktos blidko do sprzedania byloby fajnie
Mlody ok 45 cm 65 Euro
Semi-aduld ok 60cm 100 Euro
Aduld ok 1,2 m 180 Euro
Wszystkie jedzace i "bezproblemowe
Beda koniec lutego, poczatek marca, naturalnie z Papierami (Cit)
Hanna
Acha. No to już rozumiem. A tak BTW - "czyhać" się pisze przez "h" a nie przez "ch" w odróżnieniu od "czmychać" co się pisze przez "ch" :)) Ale to tylko taka moja mała uwaga bo nie mam o czym pisać. Nie czepiam się już :]
Nie badz zlosliwy, ja tez bledy orto robie, najwazniejsze rozumiec tresc...
Heh... no glupi blad... przez nie uwage pewnie.
Rhodan, ja nie odbieram tego jako zlosliwosc. Dobrze wiedziec na przyslzosc jaka jest poprawna forma, lub bardziej zwracac uwage na to co sie pisze.
Gdyby nikt nam nie zwracal uwagi to ortografia musialaby przestac istniec... Co moze nie do konca byloby takie zle, ale jednak kazdy jezyk ma swoje uroki :P
ok, nie myslalam , ze chcesz "dolac" komus:)
Hanna