Czy węże ziewają?? Przed chwilą zauważyłem, że mój regius szeroko otwiera paszczę. Ale nie było słychać kichnięcia, niczego nie zaatakował, nie zwymiotował, a paszcza była otwarta jakieś 3 sekundy...
Wersja do druku
Czy węże ziewają?? Przed chwilą zauważyłem, że mój regius szeroko otwiera paszczę. Ale nie było słychać kichnięcia, niczego nie zaatakował, nie zwymiotował, a paszcza była otwarta jakieś 3 sekundy...
jesli zjadl przed jakims czasem cosik to po protu prostowal szczeki :))
moja zbpzowka tez ziewala. to na 100% bylo ziewniecie. fajnie wyglada co??? :D
jeszcze tak fajnie mordka trzesla normalnie jak czlowiek :D
moj boa prostowal tak szczeke po zjedzeniu myszy
tak ziewają :D to tak slicznie wygląda :)
i jedno i drugie (-: tzn tak, ziewają (wygląda to tak słodziutko (8 ), a po posiłku w ten sposób nastawiają sobie szczękę
u mnie stefcia robi tak nieraz w normalny dzien ale to jest piekny widok jak otworzy swoja paszcze
moj Boasek, jak pierwszy raz ziewnal to omalo nie spadlem z wyrka jak to zobaczylem :)
Moj ''ziewa'' przed i po jedzeniu, szkoda ze ma taka mala mordke bo bym zrobil zjecie ale nie wyjdzie:(:)
Moje regiuski ziewają dość często, zwłaszcza suczka :)
Fakt, widok jest zajebiaszczy.
Czyli to jednak ziewnięcie;)
Bałem się, że się przeziębił... albo chce zwymiotować... ;)
no pewnie, że ziewają. Mnie sie udało zrobić zdjęcie ziewającego pytona jest w albumie na terrarystyka.com.pl :D
Jedna z moich zbożówek też ziewa zawsze po jedzeniu niedługo skończe robić stronę o moich wężykach to pokaże zarówno zdjęcia jak i filmy.
ziewanie to jeszcze nic. są podobno okazy, które puszczają bąki na cały głos