jestem wlasnie ale jest extra pod domem spotykam nawet2 m legwany patszniki weze malpy krokodyle. mieszkam w lesie deszczowym w bazie naukowej
Wersja do druku
jestem wlasnie ale jest extra pod domem spotykam nawet2 m legwany patszniki weze malpy krokodyle. mieszkam w lesie deszczowym w bazie naukowej
tak, tez dzis mialem piekny sen... ;)
heh :)
Podaj nazwę i namiar na tę bazę. Znam trochę osób, biologów, jeżdżących do Kostaryki. jestem ciekaw, gdzie ?
heh marihuana robi swoje...shizy :P
dla mnie jednego 2 m lega prosze ;P
Po mojemu to jestes w Terraium tyle ze takim bardzo duzym :)
moze zmysla moze nie.....rybka mi :P
naprawde jestem w kostrayce, mamm kilka fotosow to ja na tej rzece pozdrowienia
baza sie nazywa Estacion Biologica La Selva w poblizu Puerto Viejo de Sarapiqui w provincji Heredia
Zalaczam dodatkowe zdjecie mojego wujka z baziliszkiem zielonym i zaby Agalychnis callidryas, oba zrobione wczoraj w La Selvie. Patrzcie i zazdrosccie!!
Snaak pamietasz ja mialem duze zamowienie u ciebie ;].A tak pozatym to masz zajebiscie tam po tym co widze na zdjeciach zazdroscic ci tylko ;]
i co łyso wam zazdrosne robaki
siema
Snaak niewiedzialem ze jestes bazyliszkem!!Hehee
("to ja na tej rzece")
nara!
Czy moglibyście przywieść chwytnice kolorową, skolopendre, jakieś żuki?
Mam nadzieję, że nic nie będziecie przewozić. Profilaktycznie zawiadomiłem urząd celny.
to moze po drodze skoczysz do australii i mi prasinusa przywieziesz co???
;)
kurde , tez chce tam byc ...
W miarę możliwości podrzucaj zdjecia na forum. Masz zdjecie środowiska w jakim złapaliscie bazyliszka płatkogłowego?
ja chce taka zabe :)))))))))))))))))
ale wypas....
Mam pytanie - sopat, jak mniemam twoj wujek opublikowal zdjecie modliszki, czy moglibyscie napisac mi jak wygladalo miejsce (temp. wilgotnosc typ roslinnosci) w ktorym zostala znaleziona.
z gory dzieki
mantid
sory ze sie nie odzywalem ale wlasnie wrocilem. pierwszy tydzien bylem w tej bazie i tam mialem kompa a drugi na karaibach i tam nie miejem dojscia do neta zdjec ja mam z jakies 30 na swoim aparacie ale niedlugo bede mial ich kupe moj znajaomy (biolog) z ktorym tam bylem ma extra aparat cyfrowy i na kazdej wycieczce do lasu robil 200 zdjec niedlugo przesle nam kilka plyt ze zdjeciami a sobata to moj wujek on zadko zaglada na te strone ale przypomne mu o tym oki
Pozdrownia tym razem z polski (niestety : (((((((((((((((((((((((((((((( )
jak chodzi o zdjecia to hcyba przesle nookowi poczta plyte bo bedzie tego kupa a on wybierze te najlepszze oki ale na forum tez troche wpuszcze
ale jaja