Czy można malucham 45 cm trzymać na pisku w terrarium czy nie jak nie to dlaczego??
Wersja do druku
Czy można malucham 45 cm trzymać na pisku w terrarium czy nie jak nie to dlaczego??
malucham, pisku...z jakiego to języka?
jeśli chodziło ci o piasek to najlepiej zmieszaj go z torfem
na samym piasku nie , może zamaist wpisywac w profilu niewiadomo jakie gatunki których na oczy nie wiedziales lepiej przeczytałebys opis zbozówki albo poszukał w archiwum.
długo zajęło Ci uzupełnianie listy gatunków? :D może sprzedaż jednego viridisa?
te weże trawne, pytony zielone i gioniosomy tez trzymasz na piasku????:D
Spoooooooooooooooooooro gatunków "nie" miałeś. wypisałeś chyba listę dla całej polski ;)
w liście gatunków posiadanych masz
>Elaphe guttata Wąż zbożowy 0, 0, 1 - 06-2005
ktoś kto posiada zbożówkę powinien coś o niej wiedzieć.
pyzatym sądząc po liście "jesteś" specem od terrarystyki więc po co pytasz.
Nie ma co pisac on już na tego posta nie odpisze raczej na tego posta. Już widze te viridisy u niego ;P
Co Ty człowieku na loterii wygrałeś, że tyle węży masz???
Jeśli prawdą jest to co tam napisałeś, to tylko pozazdrościć :)
http://forum.jaszczurki.pl/viewtopic.php?t=16
Lepiej nie, choćby z powodu niemożności zakopania się, trudności w utrzymaniu wilgoci, możliwości połknięcia z pokarmem.
Pituophis napisał(a):
> http://forum.jaszczurki.pl/viewtopic.php?t=16
http://forum.jaszczurki.pl/viewtopic.php?t=16
przeczytajcie. warto
pokuj o powieszchni 1200m kwadratowych. co ty bank okradłeś. dzieśęć legów. jeszcze czego. człowieku, jestem młody, ale nie głupi. na tamtym forum piszesz że masz dzieśęć a w liście że dwa. Tak to jest jak się na matmie nie uważa. lub jak to ty napisałeś "ostre hlanie" się użądza.
śmieszne. 21 lat a liczyć nie umie
no tak. po paru grzybkach i sporym piwku (vodce) to i mój pokuj 4x4m mugłby mieć 1200m kwadratowych. a moje dwa węże zbożowe dwadziescia metrów długości. :P :)
<)I-)
To co Stratoscruiser wypisuje na tamtym forum, to jakieś brednie. Człowieku weź zejdź na ziemię.
Ja nie wierzę w te bzdury.
Pewnie przywiozl te wszystkie weze swoim Hammer'em 2, bo twierdzi, ze taka fura jezdzi :]
Nie tylko ty nie wierzysz...
cytat:
"TRATSCRUISER EX
PostWysłany: 13.06.2005, 22:16 Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
to jest duży domek i to bardzo duży hehe może jak nażeczona się zgodzi zrobie impreze dla terrarystów tylko dla dorosłych bedzie mocne pice i gadanie do rana co wy na to ?? Idea
po pierwsze pisze sie halucynacje, po drugie trawka ich nie wywołuje
sorka za tą trawke. nie mam zbytniejh wiedzy na ten temat.
Obcy, wszystko zalezy czy byla "kwaszona" czy nie :] Ale o tym mozemy pogadac na privie :D
P.S
Pisze sie narzeczona a nie nazeczona.
nie dość że pije. nie umie liczyć to jeszcze popełnia większe błędy ortograficzne niż ja. niesamowite że tacy się rodzą.
Może byś się odezwał STRATSCRUISER EX. W końcu o to o tobie piszemy.
ale sie mordd wk****** jak to zobaczy hehe
można dać link do jego profilu w dziale "Serwis terrarium.com.pl"
a dalej to jak z myszą w terrarium. zobaczymy co się stanie.
Zabiorę mu przyjemność i zamknę wątek:))). Do niczego konstruktywnego już ta dyskusja nie doprowadzi, główny temat wyjaśniony. Stratoscruiserowi radzę wycofanie się ze świata własnych konfabulacjii, to może być problemem w życiu.