jak mi przyjdzie tygodniowy smithi poczta to jaka moge miec pewnosc ze to nie jest zaden krzyzak po czym takiego rozpoznac
Wersja do druku
jak mi przyjdzie tygodniowy smithi poczta to jaka moge miec pewnosc ze to nie jest zaden krzyzak po czym takiego rozpoznac
będzie taki pomarańczowawo-różowo przezroczysty z czarną plamka na odwłoku - poza tym pierwsze pajaki lepiej kupić od osób z wyrobioną opinią - wtedy masz gwarancję że nie sprzedadza Ci krzyżaka ;]
mniej więcej tak powinien wyglądać (załącznik)
Hmm taki to hmm L3/L4 smithi. mlodsze sa takie same tylko mniejsze ofc. Pozdrawiam
to raczej L5 :P
mój smithi wygląda całkiem inaczej, każdy sie troche różni, ale jęsli wziołes smithiego od kogoś kto stale sprzedaje ptaszniki to niemasz sie co martwić
morze masz krzyrzaka :]
raczej nie bo już widac czerwone kolanka:-)
Jest jedna zasada: kupuj od hodowców z forum, to możesz spać spokojnie. Jeśli masz obawy, zapytaj, inni Ci powiedzą. Z transakcji na forum chyba nie było jakiś nieuczciwości.
ja jak na razie zaufalem awi i kudłatemu :) i jestem szczęśliwy... vorax jest też soczny - chyba nikt nie marudził po dokonanej z nim transakcji :)
ja najpierw zamieniłem sie z pppppp na smithiego, później kupiłem od Tomka smithiego, później zamieniłem sie z Matii na 2szt rosea, później kupieł 4 boehmei od kudłatego, później zamieniłem sie z Matii na kędziorki, teraz znowu sie zamieniam z Matii na irmnie i geniculate, w tym samym czasie z Psalmopeus'em na imperatora, to cała historia mojej hodowli ptaszników :-)
a kupilem go od kudlatego
Ja szukam dla siebie odpowiedniej oferty i poprostu kupuje a kupilem od Tomka G, mc22, Sin Bonza hm reszty nei pamietam :(