Cze.... Po której wilince smithi ma już ładne kolorki?????
Wersja do druku
Cze.... Po której wilince smithi ma już ładne kolorki?????
6/7 :)
Po piątej zaczyna się zabarwiać, po szóstej/siódmej przypomina miniaturkę dorosłego ptasznika.
5 - 6 :> (narazie mam smithi L3)
Otaku
uff ile razy to bedzie a wracając do tematu wiekszosc ptasznikow otrzymuje ladne ubarwienie po 6-7 wylinka hehehe to tak na przyszlosc
Ogolnie przyjmuje sie, ze u wiekszosci kolorki zaczynaja byc widoczne po 5.
ja mam po 5 i widac minimalne zabarwienia.... ale sadze ze po wylince czyli po 6 beda juz kolorki :)
ja mam 4 smithi L5 i już maja zabarwienia stawów ale jak po 6 wilince będzie miniaturką dorosłego osobnika to KoZZi!!!!!
Bylo to juz ze 100 razy chyba :( od czego jest wyszukiwarka
Dwa z moich B.smithi przeszły dziś rano 6 wylinkę. Kolorki na ich odnóżach są już bardzo wyraźne.
Po mojej piatej znaczy mojego skiciaka tez byly. Minely od niej 4 tygodnie i wszystkie kolory stracil. Nie za piekny teraz jest:(
Pozdrawiam
nazar
ja kupilem smithi po 3 i mial takie delikatne na kolankach, przeszedl wylinke i ma wyrażne szykuje sie do 5 i bedzie minjaturką doroslego (pewnie) :D
po trzeciej wylince kolory??? Nie uwierze jak nie zobacze:)
Pozdrawiam
Nazar
Ile czasu czekałeś od 4 do 5 wylinki?
2/3 miechy :)
ojej......tak długo......:(
Ma po 3. Takie ładne rózowe i czarną plamke na odwłoku, to w koncu kolory ;P
po 3 wyl. ? :)
nie za bardzo w to wierze :)
Zapewne chodzilo o to, ze kolana mialy lekkie zmiany odcienia, co moze byc spowodowane zmiana grubosci konczony... ale o zadnych przebarwieniach nie moze byc mowy ;)
Wlasnie Atrax a poza tym po kilku dniach te lekkie odcienie jak to napisales juz nie sa widoczne:)
Pozdrawiam
Nazar
u mnie po miechu było zależy od temp/wilgotość/szama