chodzi mi mianowicie o zapachy np. smazonej cebuli (i inne z kuchni), ktora potem wali w calym domu???
Wersja do druku
chodzi mi mianowicie o zapachy np. smazonej cebuli (i inne z kuchni), ktora potem wali w calym domu???
Nie, bez przesady.
Cebulka? Przecież to jest samo zdrowie. :]
W jaki sposób miałaby im zaszkodzić?
napewno nie zaszkodza :)
Ludzie robicie sie gorsi niz przewrazliwione matki. Ktore na nic nie pozawalja swoim synkom i trzymaja je pod "opiekunczymi skrzydelkami". Nieprzesadzajcie... :D
E no..
nie ma to tamto
Niezly temat na prace. Zamiast robic doswiadczenia na bakteriach, to przeanalizujemy wplyw fitoncydow na stawonogi :)...cwane.
hahaha
smażona cebulka zaszkodzic? zartujesz?
to zalezy czy na oleju czy na masle....... ;p
Ano fakt - masło rakotwórcze jest jak się przypali. :]
polecilbym Ci olej kujawski (z 1 tloczenia) dawaj do jedzenia, to sie nie bedzie przypalac i nie bedzie smodu i problemu z "zatrówaniem" pajaka :D
Chłopak się pyta z ciekawości, a wy od razu urządzacie sobie kabaret :/ Znam inne fora na których można sobie pożartować, zresztą co jest aż tak śmiesznego w tym pytaniu??? Może to że ptaszniki w naturze często stykają się z „zapachami z kuchni” ??? Nie chcę rozwijać problematyki pytania, bo dla mnie wydaje się ona oczywista, ale jeśli ktoś nie wiem to chyba dobrze że pyta, to znaczy że się tym interesuje.
no dobra ja tez sie super nie znam na pajakach ale nie zadaje pytan typu: "czy jak puszcze smierdziucha (bąka) to mi pajak zdechnie..." :D wystarczy troche ruszyc mozgownica a nie zadawac takie pytania bo to zasmiecanie forum. pozdro pac i reszta.