Re: Niejadek czy wylinka?
Temat tego rodzaju byl walkowany 10000000000% razy do Qrwy nedzy ( sorx znowu ) czlowieku zobacz archiwum i FAQ !! boze jak Mnie denerwuje takie osoby
Pająk ciemnieje przed wylinką. A to, że nie je to normalnie - pająk nie szczur nie je codziennie. Przyzwyczaj się do tego. Czasem będzie pościł dużo więcej niż tydzień.
A pozatym FAQ I ARCHIWUM!
ha !
jasne ze to nie jest normalne, Twoj ptasznik padnie :( kondolencje !
a na powaznie:
ptaszniki, jak pisał morda potrafia nie jesc o wiele dłuzej, nie przejmuj prawdopodobnie to wylinka !
Moze po prostu nie jest przyzwyczajony do łazącego pokarmu. Sprobuj usmiercic swierszcza i zostawic na noc pajakowi. Jezeli nie szykuje sie dowylinki, powinien cos skubnac.
nie masz sie czym przejmowac moja b.smithi jest po 3L i nie je od 2 tygodni, a nie zapowiada sie zeby zblizala sie wylinka.
Tylko się nie popłacz... Napisałem że jestem nowy i na wstępie przeprosiłem za pytanie, poza tym można się było domyślić z tytułu o co chodzi i ominąć mój post, takie trudne??? Co oznacza "10000000000% razy", naucz się pisać poprawnie, a jeśli masz bełkotać to lepiej nic nie pisz. Dziękuję wszystkim którzy na dzień dobry nie gnoją nowych uzytkowników.
Tu nikt nikogo ni gnoji! Buahahha. A moze dopiero powstaje jaksa fala...? Wiadomo cos o tym?
Poprostu... ciagle te same pytania... haha.
No spoko, jesli chamskie odzywki są na porządku dziennym to pewnie masz rację :-). Ja uważam że lepiej już nic nie pisać, zamiast czegoś takiego. Pozostali użytkownicy potraktowali mój wątek z wyrozumiałością. Każdy kiedyś zaczynał i dla początkującego ważną kwestią może być coś, co innego, doświadczonego hodowcę po prostu śmieszy.
Pozdrawiam
Tym razem to ja zawalilem sprawe, bo zamiast skasowac watek i wyslac Robinowi maila, z wyjasnieniem i odpowiedzia, to on zostal tu "ostro" przywitany. :|
Pewnie nie wniose nic nowego, jesli napisze Ci Robin, zebys poczytal to:
http://terrarium.com.pl/forum/faq/ptaszniki.php, ale to tak na wszelki wypadek. Zanim zada sie pytanie, powinno sie poszukac go w FAQ/archiwum, bo wlasnie po to FAQ powstalo - by odciazyc forum z podstawowych pytan.
Dlatego nie zrazaj sie i pisz dalej, tylko korzystaj z FAQ :>
Pozdrawiam.
robin ja niedawno kupiłem kędziora L4 i zjadał co 2 /3 dni i nagle przestał i dałem mu mączniaka i go nie jadł wiec zostawiłem i wieczorem pajak mial wilinke a maczniak lazil wiec mu wycioglem tego maczniaka jakos zeby nie stresowac pajaka
heh widzisz miałes taki problem a ja mam ten sam :D kupiłem emilie w poniedzialek :)
no wczoraj nie zjadła maczniaka zobacze dzis jak nie zje no to sproboje z młodym swierszczem jak to nie zadziala no to pozostaje czekac :(