Wiem, że pisało w FAQ, ale mam ekstremalny przypadek. Mój pająk nie je od 15 dni. W poniedziałek miał wylinkę. Kiedy powinienem go nakarmić? Mogę już w piątek?? NIe padnie mi pająk do tego czasu??
Wersja do druku
Wiem, że pisało w FAQ, ale mam ekstremalny przypadek. Mój pająk nie je od 15 dni. W poniedziałek miał wylinkę. Kiedy powinienem go nakarmić? Mogę już w piątek?? NIe padnie mi pająk do tego czasu??
Jaki extremalny?? NIc dziwnego tu nie widze. Jak dla mnie to mozesz juz jutro mu dac papu:)
POzdrawiam
NAzar
hehe...napewno nie padnie, jezeli nie jadl przez te 15 dni ;)
zje gdy będzie glodny :)
U mnie po wylince nie jadl 20 dni i jakos sie nie przejmowalem. Jadl 6 dni i teraz znowu nie je juz 2 tygodnie ;)
buahaha rzeczywiście ekstremalny !! Niestety już za późno. Twój pająk nie ma szans na przeżycie.
mIRO - sam bym chcial takie ekstremalne przypadki :>
buuuu On sie ze mnie spieje ;-)
Moderatorku pomóż........
no faktycznie ekstremalny przypadek... zreszta jak kazdy.. pajaka musisz nakarmic bo inaczej Ci padnie.. wiec jak nie bedzie chcial to mu wkladaj swierszcza do pyszczyska i przytrzymuj zeby nie wyplul.. tylko wtedy masz szanse na uratowanie go...
Dajcie chlopakowi juz spokoj, ayt? :E
No to ja też mam extremalny przypadek smithi po wylince zjadła tylko dwa karaczany, nieje juz 1.5 miesiąca. O BOŻE CO JA MAM ROBIĆ??? hhehe ;)
Mój nie jadł pół roku, ale w końcu dostał kroplówkę i jakoś udało mu się z tego wyjść!!
Ja tam nigdy sie nie przejmowałem jak pająk niejadł, zawsze cierpliwie czekałem i zaden jeszcze nie zdechł. A potrafiły niejeść i poł roku.
rammstein mam prosbe :) czy moglbys kiedys zrobic zdjecia pokoju w ktorym trzymasz wszystkie zwierzaczki i puscic je tu? bardzo mnie interesuje jak to wszystko wyglada u Ciebie... pozdrawiam!!!
To mnie by bardziej ciekawilo zdjecie pokoju terrarystycznego Anny P. :E
Hehehe.... Na razie nie dam fotki, bo nie mam regalow i wszystkie pajaki mam na lawie i na podlodze... Kto byl ten widzial to moje klebowisko pudel w pokoju....
czyli z uręsknieniem czekamy na regały!!!!!!!
u mne nie je juz od 20 lutego, i czekam i czekam i czekam na wylinke.
ktos moze wie, jak dlugo sie czeka miedzy 5 a 6 wylinka u smithi? :/
To zalezy od zbyt wielu czynnikow, aby autorytarnie odpowiedziec na Twoje pytanie.
Tak przy okazji, murinus wlasnie wylinkuje u mnie, a pulchra zwylinkowala sie pare dni temu =)
Dajcie już spokój z takimi tematami. Pełno tego w archiwum i jest FAQ jeszcze. A co jak nie będzie jadł poł roku? Żyły se podetniesz? Te zwierzaki poszczą czasem naprawde długo, nie przejmuj się "ekstremalnym" przydadkiem.
szczegolnie ze to zaden ekstremalny przypadek, ekstremalny to bedzie jak stojac na jednej nodze bedzie jadl kukurydze :P
tak w ogóle, to bardzo żadko ptaszniki jedzą zaraz po wylince. zazwyczaj jedzą po tygodnuiu do dwóch
pozdrawiam
KOlejny Ameryke odkryl. Przestancie sie wymadrzac. I zamknijcie ten watek.
Gosh, ile na tym forum agresji :E
Mamy piekna pogoda, wiec przestancie sie klocic =)
Jakiej agresji???
Przeciez jak co chwila ktos powtarza to co ktos inny napisal kilka postow wyzej to czlowieka krew zalewa
POzdrawiam
NAzar
Wzajemne stosunki: nowi maja gdzies "starych", poprzez nieczytanie tego, co napisali, a starzy odwdzieczaja sie tym samym.
a tak w ogole to nie wiem, czy ten watek moze jeszcze byc w jakims stopniu odkrywczy., Jezeli ktos uwaza, ze tak, to niech pogada ze mna na priv.
A ja to zamykam.