Siema moj herkules zakopał wejscie do swej norki jak mu dac jesc a moze szykuje sie do wylinki? pilne
Wersja do druku
Siema moj herkules zakopał wejscie do swej norki jak mu dac jesc a moze szykuje sie do wylinki? pilne
Jakto jak mu dac? Bierzesz swierszcza i wrzucasz do pudelka, chyba oczywiste ze jak jest glodny i nie szykuje sie do wylinki to w koncu wyjdzie i sobie zje. A co do drugiego pytania to na 90% to wylinka:P
Pozdrawiam
jesli sie szykuje do wylinki, to mu nic nie wrzucaj.... po co go wqrwiać??"jeszcze z głodu się nikt nie zesrał" ;)
moj cambridgei L4 juz prawie miesiac nie chce wyliniec...pokarmu tez nie przyjmuje...ale ja sie tym nie martwie, przeczytalem FAQ, wiem ze to normalne i nie zasmiecam forum takimi postami !!
dobra dobra, troche sie unioslem..ale czytam dzis juz taki 4post i nie moge wytrzymac... fajnie bylo jak bylem poczatkujacym w tych sprawach... juz wiem jak kiedys byliscie wyrozumiali dla mnie :P
ostatnio tego duzo, nie wiem co sie dzieje
FoKs -> przeczytaj FAQ... dam Ci lizaka, ale prosze, przynajmniej rzuc okiem. :]
A jak go karmic? Jezeli naprawde nie znalazles, co mnie lekko zdziwilo, to wrzuc mu swierszcza. Jak przez noc nie zje, to wyjmij i daj 4 dni pozniej i tak w kolko.
Ja w ogole nie probuje karmic moich pajakow jak sa przed wylinka.
Rob jak chcesz zreszta.
Nie nazywaj tak tematu - temat ma przynajmniej troche mówić o czym toczy się dyskusja. A to czy skasujemy czy nie to już nasza działka.
Mój hercules przed wylinka barykadował się. Nie zostawiał żadnego wejścia do nory, nie wychodził. Barykada totalna. Ostatnio nawet raz przyłapałem go w nocy na powierzchni (po raz pierwszy zobaczyłem, że bydle wychodzi :)). W chwili obecnej lividum sie zabarykadowała.
no sorka a co do ciebie tomash K to ja wiem ! o tym :) ze pajaki moga tyle niejesc ale ! napisalem wczesniej ze podziemnego mam nie dlugo ! wiec wiesz a taki poblem mialem z albopilosum niejadl przez miesiac przenioslem go do mniejszego tera ! i zaczol jesc ! i jeszcze o herkulesie ! wiem ! ze powinien wyjsc ale pisalem za zabiłem mu maczniaka zeby sie nie wkopal bo niewiem czy herk...... by go znalazł niby tak ale wiecie :) ale sie nagadałem
thx all sorki za nazwe tematu ale pisalem wczesniej i zostal chyba usuniety!
nara
a ile moze trwac przejscie wylinki u b. smithi z l3 do l4 nic nie jedzac po przejsciu 3 wylinki??
Ludzie, ale dajecie popalic...
Jakas nawalnica debilnych pytan to juz staje sie nie do zniesienia
Orlik zapytaj sie pajaka to ci powie kiedy ma zamiar liniec...
POzdrawiam
Nazar
FOks... to co napisales w swoim opisie tyczy sie miedzy innymi Ciebie!!!
Twoje pytania sa daremne... wiem ze to co napisalem nie jest mile ale wybacz... jak przecyztalem twoje pytania a potem twoj opis:
"Ptasznik to nie pokemon ! nie musisz miec ich wszystkich :) [[[ kieruje to do ludzi ktorzy nic o ptaszorach nie wiedza kupuja ich zeby sie podniecic a nawet niewiedza jak sie nimi zaopiekowac a potem te pytania na forum :) ]]]"
to sorry ale nalezy ci sie cos takieog bo sam sie zachowujesz jak ktos na kogo najezdzasz w swoim opisie!!!