Czy moge pajakowi, ktory pzreszedl wylinke 2 dni temu podac juz pokarm? Chodzi mi o pokarm miekki - malego mola. Bo boje sie ze mol zdechnie zanim minie kilka solidnych dni do "utwardzenia" pajaka. Moge?
Wersja do druku
Czy moge pajakowi, ktory pzreszedl wylinke 2 dni temu podac juz pokarm? Chodzi mi o pokarm miekki - malego mola. Bo boje sie ze mol zdechnie zanim minie kilka solidnych dni do "utwardzenia" pajaka. Moge?
Zapytaj pajaka, jezeli uzna ze moze zjesc to zje, jezeli nie to nie. :)
IMHO raczej nie zje, ale mozesz sprobowac :)
A coś ty taki niecierpliwy :)... jak lubisz niewielkie ryzyko to mozesz dac... ja najwczesniej po 4dniach daje muche... po tygodniu swierszcze i karaczany
Pajak sam adecyduje czy zje czy nie. nIc mu nie grozi
Nie niecierpliwy, tylko nie chce by molek zdechl :) bo mam tylko jednego :)
Jezeli pajak nie zje, trudno.
Znajdzie sie inny mol :)
Pajak tez czlowiek, na sile sie go nie karmi :)
Standard = tydzien ;)
No tak, ale taki maly molek... chyba nie polamie pajakowi kolcy jadowych :)
Musicie dawać od razu? Nie macie cierpliwości - pająk zje kilka dni poźniej i też będzie dobrze.
oczekiwanie wzmaga apetyt :P
PMajdan... a moze ty jestes głodny ze sie tak niecierpliwisz :)
PISZE JUZ 4 RAZ!!!!!!!! ---> CHODZI O TO ZE MOL MOZE NIE PZREZYC TYGODNIA W NIEWOLI I KOJFNAC!!!! JA TO MOGE GO NAKARMIC NAWET ZA MIESIAC ALE MOLI NIE MAM NA ZAWOLANIE!!!!
kurde mola ci szkoda to go wypuść do szfy i za tydzień go złapiesz i wtedy nie zdechnie
A jak sie schowa... to taki maly skubanczyk jest :P Nie pusce! Zlapalem go zwielkim trudem, latalem po calym mieszkaniu jak wariat siakis :) KONIEC WATKU!!!!!!!!!!!!
ej to do zamrażarki i wyjmiesz za kilka dni
jezeli pajak nie zje - mowi sie trudno.
Najwyzej mol pojdzie na straty :)
znajdziesz jeszcze inne mole :>
Ja tylko dodam na koniec ze mozesz poczekac jeszcze jeden dzien, mol powinien przezyc a pajaczkowi wtedy stwardnieja bardziej kolce jadowe i prawdopodobienstwo ze sobie je polamie bedzie o wiele mniejsze :)
NIEEE!!! on jest malusi i zginie w zimnie i hclodzie, nie zal Ci takiego stworzonka?
Ale ten mol jest supper extra miekki!!! O co sobie moze polamac kolce? O zeby mola chyba tylko!