-
stymulacja wzrostu / experyment :]
kombinowałem ostatnio i kombinowałem i wpadłem na pomysł ze przeprowadze test :] a dokładniej zbadam wpływ saa na pajączki ,, mam gdype 10 albopilosek , 5 będzie kontrolna natomiast pozostałe będą dostawać w okresie przed przed wylinką ( prawdopodobnie ) metanabol :]
zastanawiałem sie nad sposobem podania i doszedłem do wnioku ze albo będzie to roztwur wodny , ale troche fe ,,, albo świezo nakarmione nim mączniaki :P
jak będą pierwsze rezultaty to napisze :P
-
Re: stymulacja wzrostu / experyment :]
metanabol chcesz im dac, hahahaha, nie no niezly jestes, gratuluje, a metanabol to zly doping czy dobry? uwazaj bo moze beda muskularne :-)
chcialbym to zobaczyc :DDDD
-
siema Baku :)
To mówisz że zaczynasz hodowke koksów :D
NICE !!
-
hey zapisuj wszystko itp. chcialbym zobaczyc jakie beda skutki :-)
-
Moze najpierw zacznij od Kreatynki :P
-
baku tak patrze na ten avatar w profilu i czy ty nie jestes przypadkiem gosciem o nicku BakuBak na forum sfd.pl ??
widzialem cie czesto w dziale suplementacja (teraz juz odzywaki/suplemencja), to ty napisales artykul o kreatynie, glutaminie itp.?
Jezeli tak, to gratuluje artykulu, bo jest naprawde swietny :-)
-
I baku bedziesz z albopilosem napakowanym wielkosci pitbula sie bujac :D:D:D Ja chce widziec te albopilosy taki L2 wielkosci doroslego?? :> :D:D:D:D
-
to ja :P jestem terz moderatorem na www.i-s.pl : ] , art pisałem w oparciu o pare źrudeł więc nie jestem az tak mądry :P
co do kreatyny to ona nie ma sensy gdyrz nie wpływa na wzrost , natomiast metka tak , wsumie spodziewam sie takich morzliwych efektów :
- śmierć
- deformacja
- duzomasywniejsze rozmiary
- większa agresywność
-przyśpieszenie procesów wzrostowych ( meta moze stymulować wcześniejszą wylinke )
- większy pprzyrost po wylince
co do szkodliwości : jezeli sam związek by nie zabijał pajaka to nie wpłynie szkodliwie na jego procesy zyciowe , , conajwyzej nieznacznie skruci zycie
a jesli wszystkie poza 2 ppierwszymi mozliwościami zostały by spełnione to było by ciekawie ..
najlepiej oczywiście było by zrobić to z hgh a juz najlepiej przez extrakcje hormonów z innych pająków , no ale cóz - uzyje co pod ręką :P
-
niema szans efekty będzie widać koło 4,5 wylinki moze
a co do pidbula :P to trafiła mi sie ostatnio niezła albopiloska ,, jest po 1 wylince ( mam ją od nimfy ) i jest juz rozmiaru albopiloski po 3 :P
-
no to powodzenia BakuBAk :-)
-
bardzo ciekawy pomysł :) przedstawiaj nam tu na forum albo gdzies swoje obserwacje :)
-
Robson-ja na SFD mam ksywe _młody_ ale już ponad rok tam nie byłem:-)
-
zacznijmy od tego czy nie wiadomo czy pająki bedą woogle przyjmować tego rodzaju substancje tak samo jak zbędne witaminy jeżeli moja teoria się sprawdzi WSZYSTKO NA NIC:)
pozdrawiam!
-
a jak wyglądają mięśnie pająków??
-
A ja mam pytanie z innej beczki: czemu sluzyc ma ten eksperyment?
Na moj rozum, jest to tak samo interesujace i potrzebne, jak badanie, czy wrzucony do szamba ptasznik nie utonie.
-
aha, mogą być bezpłodne od metanabolu:-) aha daj im jeszcze sztange i ławeczke do pojemnika:-)
-
Metananabol to chyba powoduje przyrost masy tłuszczowej a nie mięśniowej, ja bym spróbował podać go wstrzykując jego roztwór do robala, strzykawką rzecz jasna:)
-
ma sluzyc temu czemu sluza wszystkie eksperymenty
-
No, rastafaq, nie wiem... Czesc eksperymentow daje jakas wiedze i przyczynia sie do roznych rzeczy, np. lekarstwa (chociaz wolalabym, aby testowano je na ludzkich ochotnikach, a nie na zwierzetach). Ale watpie, aby Baku byl naukowcem probujacym wynalezc lekarstwo na raka, zwlaszcza podajac pajakom sterydy ;). Moze przygotowuje sie do magisterki, no czy ja wiem......
Tez nie widze sensu w takich eksperymentach, Baku, nie sprzedawaj przypadkiem takich zmodyfikowanych pajakow, bo ci ktos w koncu moze maske oklepac, jak sie samiec nie zainteresuje samica, tylko wsiadzie w samochod i pojedzie ogladac kulturystyke......
-
eksperyment to eksperyment... dowiemy się jak wpływa na ptaszniki metanabol, i czy wogóle wpływa... no i to jest właśnie sens tego eksperymentu :)
-
Mich, ale po co sie tego dowiadywac????
-
O wszystko jakis problem, po co, na co. Chce niech sobie robi, tracicie cos na tym ??
-
-
O proszę kolejny Ludwik Pasteur nam rośnie....
Jeśli chcesz zrewolucionizować świat naukowy, lepiej wstrzykuj metanabol ogórkom i zabieraj je raz w tygodniu na siłownie i balety, coby mogły wykorzystać jakoś owocnie nabytą potęgę.
A może, wkrótce zniwelujesz głód w tzw. krajach trzeciego świata...
ps. W związku z tym postem, chciałbym zapoczątkować kolejny eksperyment, a mianowicie konkurs na wybory durnia roku. Mamy pierwszą nominację...
Postaraj się przyswoić te słowa...
ZWIERZĘ TO NIE ZABAWKA, A BAKU TO NIE MATKA NATURA...
pozdrawiam
Rewja
-
tylko uwazaj z ogórkami bo jeszcze dostaniesz manto za to że zjadasz ich braci :D
-
to teraz napisz Rewja do tych wszystkich co sa za aborcja, klonowaniem, prowadzeniem testow na zwierzetach itd. itp.
-
Jego pająk to może robić z nim co chce.
Baku - uważam, że lepiej by bylo jakbyś te biedne zwierzęta zostawił w spokoju. Niech sobie rosną własnym tępem, jescze im zrobisz krzywdę. Eksperymenty lepiej sie robi na myszach.
-
wlasnie :-)
a pozatym to BakuBak chce to zrobic... pajakow mu nie szkoa...dopingu tez, wiec w czym problem??
-
...mi tych sterydow szkoda!
w sumie wladowane w bloto!
wez sie podziel
;) ;) ;)
-
przyjmowć będą , bo wyssają to z mączniaka ( ktury przechowa w jelicie :P )
czy sie wchłonie ?? - napewno , - meta wchłania sie na drodze transportu biernego ( jak 90% leków )
czy zadziała ?? nie wiem
-
hmm czemu ?? a czemu słuzyło sadzenie groszku przez mendla ?? - mozna by powiedzieć to samo a jednak coś pozytecznego z tego powstało :]
na tym polega nauka , , tworzysz teze , potem udowadniasz jej słuszność tudzierz jej niesłuszność a jak to zrobisz to masz jedno pytanie więcej na które jest odpowiedz .. prostee
-
no co ty ,,, jest to lek podowany przy atrofi mięśni
-
hehe , sprzedawać narazie nie zamiezam :P
do experymentu nakłonił mnie muj nowy pupil - albopilosa L1 rozmiarów L3 ( mam ją od nimfy więc pomyłka nie wchodzi w gre :P ) ..
i tak pomyślałem ze mogło by być fajnie jezeli by to zadziałało i bym sobie wychodował blondi 20-30 % większą niz normalnie :P albo pteryhilusa wielkości geniculaty :P
ogulnie lubie experymenty i dlatego to robie :P
ps: nie bujcie sie , moje pająki będąjezdzić na najlepszej mecie firmy reaktor ( made by cccp : ] ) no i nie będe ich sprzedawał :P
ps2 : a moze durabolin zastosuje :P
-
Baku włącz msk do swojego doświadczenia ;) ihhihihi z doświadczenia z pająkami napewno nic nie wyjdzie a na msk napewno podziała :) a swoją drogą ale by była checa jak by tym pająkom klata zarosła i dostały by włosów pod pachami heheheh
-
no ja nominuje ciebie ,,, masz duze szanse ,,,
hmm nie jestem matka natura ale jestem na dobrej drodze by stał sie ze mnie ojciec natura :P w tym kierunku prowadze swoje studia więc nie mów hop bo niedługo mogą zacząć latać po polsce genetycznie zmodyfikowane blondi :P ( oczywiście zartuje byś sie znowu nie przyczepił )
ja sie zwiezętami nie bawie , wielkim naukowcemnie jestem i pewnie nie będe ale to nie znaczy ze nie mam prawa w moim małym świadku zbadać czegoś co mnie zaintrygowało ,,,
-
tyle ze na myszach znam juz efekt większości podstawowych sterydów :P
-
hehe , prochy dostane od ziomków jak zaczną cylik :P
podzielił bym sie ale sądze ze będe miał maz 5 tabsów ( przeciesz tym pajakom nie dam 5 mg na 1 raz :P:P ) więc raczej cykliku poządnego byś z tego nie ułozył :P ..........
-
Ano wlasnie mialem sie zapytac. Nie wiem jak w calym ciele. Ale gdzies chyba czytalem, ze pajaki nie poruszaja sie przy pmocy miesni, tylko puszczaja cos ala plyny pod cisnieniem czy cus? Szczegolow nie pamietam i rownie dobrze moglo mi sie cos popieprzyc. Ktos moglby to rozwinac?
-
Pajak nieposiada miesni, pompuje limfe do konczyn i tak sie porusza - to tak w duzym skrocie
-
posiada :]
a to co mówisz to stanowi tak jakby szkielet hydrauliczny :P ale mięśnie są jaknajbardziej :P
no hyba ze coś pomieszałem :]