moja geniculata zjadła 16 świerszczy teraz ma w gębie i gniją i śmierdzi całe terra:)
u was też tak jest?
pozdrawiam!
Wersja do druku
moja geniculata zjadła 16 świerszczy teraz ma w gębie i gniją i śmierdzi całe terra:)
u was też tak jest?
pozdrawiam!
U mnie jeszcze gorzej :)
Gienia to żarłok nr. 1. Świerszcze, noworodki, mięso (!?!) a ona dalej głodna....
?
Dales jej je naraz? Czy jak?
Moja samica po 9/10 wyl tez jest zarloczna, ale nic nie smierdzi.
Nie qmam.
u mnie tez tak jadła
naraz :D wżucalem po kolei:D
pozdrawiam!
Po co? Nie lepiej dawac 4 codziennie?
Jak jej dales 16 sztuk, to sie nie dziw, ze smierdzi. BTW nie byloby ekonomiczniej dac 2 spore karaczany?
moze lepiej teraz zjadła tyle potem nie bedzie jesc i wylinka chcę zeby jak najwiecej urosla
pozdrawiam!
hehe ja też przed wylinką zawsze karmię moje pajaki :P smithi miał raz odwłok większy niż on cały :Pcambridgei ledwo chodził po ściankach bo spadał :P
Ludzie nie dawajcie tyle świerszczy po co.....???, jeśli ptasznik się nażre to jest bardziej podatny na uszkodzenia np. odwłoka bo spadnie z dużej wysokości i po nim. Ale róbcie jak uważacie ja tylko przypominam.
cieszyles sie jak wrzucales to ciesz sie teraz jak smierdzi i gnije
pewnie że się ciesze!
pozdrawiam!
SMITI - jak mół mieć odwłok większy niż on cały ? Buahahah nie no rozwaliłeś mnie tym tekstem.
roko do wylinki jeszcze czas poczekasz sobie troszke zanim ci przejdzie
Ale to chyba nie jest tak ze im bardziej nasycony zarciem przed wylinka to tyle wiecej urosnie, co? Tak zasugerowal roko.
może urosnać troche więcej!! podciągnąć temperature i sukcec murowany
pozdrawiam!
to jest trochę żenujące ponieważ ze zwierząt robicie tuczniki jak w jakiejś pajęczakowej fermie...
Na pewno moze urosnac szybciej...
na fermie na sile sie karmi a pajak nie chce to nie je :P
u mnie to najżarłoczniejszy pająk, mam geni L3 takiego pikusia ok 1,2 cm a je po 10 owocówek na raz, kulke sobie z nich robi większą od karapaksu.
ok koniec konsumpcji resztki wyciągniete nic nieśmierdzi
pozdrawiam!
Głodna i agresywna ...
"Istotnie , obawa śmierci jest najkomiczniejszym zludzeniem jakiemu od tylu wieków ulega ludzkość . Dzicy boją się pioruna , huku broni palnej , nawet zwierciadła , a my , niby cywilizowani , lękamy się śmierci !" - B.Prus "Lalka"