Pare dni temu dostałem od kolegi pudełko na pajączka bardzo fajne,ale dopiero wczoraj go do niego przełożyłem.Dzisiaj patrze i go niema,zorientowałem się że niekture dziurki są za duże,on poprostu mi uciekł,CO MAM ROBIĆ!?
Wersja do druku
Pare dni temu dostałem od kolegi pudełko na pajączka bardzo fajne,ale dopiero wczoraj go do niego przełożyłem.Dzisiaj patrze i go niema,zorientowałem się że niekture dziurki są za duże,on poprostu mi uciekł,CO MAM ROBIĆ!?
szukaj go;]
Powodzenia w szukaniu takiego maluszka :)
Sprawdź archiwum bo wątpie żeby komus sie chcialo pisac 10siąty raz to samo na temat ucieczki pajaka.
Kupić nowego Nhandu.
Przekop podłoże - może tam siedzi.
co masz robic ?? - napisz posta i czekaj, gap sie w monitor, co 5 minut wciskaj F5, moze go w ten sposob znajdziesz
poszukaj w ciemnych i chłodnych zakamarkach ;)
JAK TO CO AMSZ ZROBIC? SZUKAJ GO BO CIE UPITOLI W NOGE WE SNIE I SIE JUZ NIE OBUDZISZ!
czy on jest naprawde taki jadowity?
Legu, hehe...Nhandu ma słaby jad :)
NO to dobrze! :)
RAMMSTEIN1 wez ich nie oklamuj no! Bo potem jak sie ktorys nie obudzi to bedzie na Ciebie!
A z jakiej racji na Rammsteina? Przecież to pająk ugryzie delikwenta, a nie Rammstein. :)
Poza tym... czyżbyś Legu naprawdę nie wiedział, jakiego masz/miałeś pająka skoro się pytasz o siłę jadu? :|
To co mówi PMajdan to prawda.:D:D.Możesz już się nie obudzić.I jeszcze cały zgnijesz!!!
:):):):):):):)
osoba od której mam/miałem tego pająka powiedziała mi że ma on bardzo słaby jad i jak mnie ugryzie to nic mi się niestanie,powiedziała mi też że ten pająk jest bardzo mało agresywny i niema się oco bać,że on się bardziej mnie boi niż ja mjego i nawet gdyby mi uciekł to mnie nigdy niezaatakuje bo będzie siedział w jakimśn koncie,a po jakimś czasie zdechnie.
A skad wiesz ze RAMSTEIN nie ugryzie? (buahaha jaki kwas)
Aha i tu też przepraszam.To nie ja piszę o Nhandu tylko Legu.On chyba zapomniał się zalogować i siedzi na moim profilu.To już chyba wiem kto napisał ten pierwszy post odnośnie Euro 2004.Legu zaloguj się na swoim profilu!