Moj kedziorek L/2 jest caly szary nawet mu tej plamki nie widac zrobil sie taki dziwny szarawy(calutenki w jadnym kororku szarum...)...czy tzn ze zaraz wilinka....
Za odp. Serdeczne Dzieki...
Wersja do druku
Moj kedziorek L/2 jest caly szary nawet mu tej plamki nie widac zrobil sie taki dziwny szarawy(calutenki w jadnym kororku szarum...)...czy tzn ze zaraz wilinka....
Za odp. Serdeczne Dzieki...
plamki oczywiscie na odwłoku nie widac...
widocznie twój pajączek szykuje się do zimowego snu...
Tak wylinka.
Co to jakiś wysyp Kędziorków sie zrobił? Co drugi post jest o Kędziorku.
Drodzy moderatorzy kasujcie prosze każdego kolejnego posta z wyrazem"Kędziorek" bo już ludzi krew zalewa.
A co to teraz ludzie nie moge pisac o swoim kedziorku...to jest forum o ptasznikach wiec przestam sie czepiac...nie moja wina ze co druga osoba pisze o "kedziorku" boze juz nie masz czego sie czepiac.....nara
szykuje sie do przejscia do krainy wiecznych lowow.. niech go strzeze manitou..
Pewnie jeszcze powiesz ze masz go 3 dni.
Mam sie czego czepiać i wlasnie to robie wiec nie mow mi że nie mam.
Zaje****** pomagacie ludziom.....serdeczne dzięki !!! Już mi sie odechciało siedzieć i pisać na tym forum...Ku*** ludzi do szału doprowadzacie NIE UMIESZ ODPOWIEDZIEĆ TO K***A NIE ODPOWIADAJ...
Morzecie skasować tego posta i mój profil Jebie mnie to...
Tak, twoj pajak przygotowuje sie do wylinki. Taki stan moze potrwac troche dni.
Na przyszlosc prosze uprzejmie o czytanie FAQ.
Pozdrawiam.
i jeszcze dodam:
w zasadach na forum(tak jakby regulamin)
3). Nie wiesz, jak pomóc komuś to nie wypowiadaj się. Wszystkie nieprawidłowe wypowiedzi (które zostaną wykryte) - bedą kasowane, a konta autorów tych wypowiedzi zostaną zablokowane.
HEH z tego co można przeczytać w regulaminie fopru wynika ze wszyscy tak naprawde łamią go niektorzy mowia "postepujmy z regulaminem" hihihihi a nikt tak nie postepuje jezeli mi odpowiadasz "co za glupie pytanie"...............
Chłopie posłuchaj - ty nie jesteś tu od wymyslania zasad wiec zachowaj propozycje dla kolegów w szkole (chyba ze ich nie masz to wtedy dla dziadka)
Po drugie jest faq i tam jest pewnie odpowiedz na twoje pytanie.
Po trzecie rusz trochę makówą i patrz bardziej racjonalnie na świat ( również świat pająków), niezły widze masz problem, 2 dni temu kupiłeś upragnionego albopilosa dzis już zmienia barwy jak kameleon ( co jest do H***??-pewno myślisz). a to takie widzisz proste - WYLINKA!!!
Więc myśle że już więcej nie bedziesz zadawał pytań typu "kiedy wylinka" tylko poczekasz az wylinieje i już będziesz wiedział kiedy, uffff.THE END
*$*^@>:]!#$S - ynteligentne?
Nie zachowujscie sie jak dzieci i nie śmiejcie się z siebie :P. Z tego tylko kłótnia jest....