Latwiej by bylo dla wszystkich gdybyscie w temacie pisali jaki jest problem zeby bylo wiadomo o co chodzi bo tematy w stylu:problem, !!!, ratunku, pomozcie itp nie bardzo wyrazaja istote sprawy.Moze administratorzy powinni bardziej to egzekwowac??
Wersja do druku
Latwiej by bylo dla wszystkich gdybyscie w temacie pisali jaki jest problem zeby bylo wiadomo o co chodzi bo tematy w stylu:problem, !!!, ratunku, pomozcie itp nie bardzo wyrazaja istote sprawy.Moze administratorzy powinni bardziej to egzekwowac??
zgadzam się
To nie żadne odkrycie w regulaminie forum wyrażnie to pisze tylko że peni ludzie jakoś wymyśleć tematu nie potrafią chyba bo to za bardzo skoplikowana sprawa jest.
Ja staram się właśnie nie nazywać postu "Pytanko" itp. Próbuję napisać go krótko i tak, aby można było się domyślać o co będzie chodzić w treści
Wielka mi różnica jak się niechce wchodzić i poczytać i odp. to się tego nie robi piszesz tak żeby sobie palca wzkazującego zaoszczędzić....??
zgadzam sie szczeze ze wszystkimi
zanaczy sie popieram sprawe
tak tylko jak koles jedzie na modemie np to po co ma czytac 100 postow na ktorych nie umie/nie chce odpowiedziec.a tak wybiera tylko te ktore go interesuja.
no jest to w regulaminie i co z tego jak kazdy pisze co chce.
I teraz badz madry o co chodzilo kolesiowi co zatytyowal post "!!!".Chodzilo mu ze pajaki za glosno krzycza????
Wy sobie nawet nie zdajecie sprawy, jak ja serdecznie, ale to z calego serca.. nienawidze wszelkich PYTANEK.
nie ma dnia, zebym nie musial zmieniac tytulu watkow.
Podpisuje sie pod tymi postami. Ludzie, wezcie wy tytulujcie jakos te watki, bo mozna dostac oczaplasu w takim czyms.
....jezeli sie meczysz tym zajeciem ...to wyjście jest proste ...zrezygnuj i po kłopocie.. ..po co sie meczyc
Albo wysyłaj groźbyi o zrzucenie napalmu. :> Również popieram sprawę. Jak widzę taki temat, to czasami nie chce mi się nawet czytać... ale z reguły i tak czytam. Mimo wszystko ja forum odwiedzam codziennie, gdybym robil to co kilka dni, bardzo by mnie to frustrowało.
BTW, jak zobaczyłem temat tego posta, myślałem, że to znowu jakiś niezwiązany z treścią. ;-)
właśnie Bor hihihi mogło być "Problem z tematami postów".
A tak temat jest Temat ;)
Tak latwo sie mnie nie pozbedziecie.
... a to, ze mnie szlag trafia, jak widze "pytanka" to juz moja sprawa :>
pelne poparcie...
....Atrax,czy to Ty bedziesz kasował posty czy kto inny ...co za róznica..taka rola moderatora. ..A mnie to ..nie rusza ..ale fakt ....bałagan sami tworzymy.....wiec więcej samodyscypliny .
O, marzylem, zeby ktos to powiedzial :)
A co do tego, co powiedziales o moderatorach, to nie bede sie nawet sprzeczal ;)
Atrax, a może zamiast zmieniać tytuły to po prostu koście tematy z Mordą? Męczycie się i poprawiacie bez końca, a tak... jak jeden z drugim się natnie, to może się nauczy nie "pytankować". :)
To będą ciągłe haje, że każdy temat znika :P.
No to inaczej. :P Zamykajcie wątki z adnotacją, że temat nie wnosi żadnej treści. :)
Będzie z początku trochę bałaganu, ale na dłuższą metę może się poprawi.
słuszna uwaga, ale ten temat wątku tez nie wiele mówił.
Nie mozna go było nazwać jakos jaśniej? np. "[OT] nazywanie wątków - sugerujące temat dyskusji" albo jakos prościej..
Dodawanie [OT] sugerowało by, ze dyskusja jest nie na temat - czyli nie związana bezpośrednio z działem w którym umieszczony jest wątek
pozdrawiam