Oto b. smithi L8. Jezeli macie jakis pomysl na rozroznienie u niego plci to bardzo prosze o pomoc.
Pozdrawiam,
Paweł.
Wersja do druku
Oto b. smithi L8. Jezeli macie jakis pomysl na rozroznienie u niego plci to bardzo prosze o pomoc.
Pozdrawiam,
Paweł.
kolejna fota z dołu tym razem
i jeszcze jedna.
ZA WSZELKA POMOC Z GORY DZIEKUJE!!!
strasznie nie wyrazne fotki musialbys zrobic ostrzejsze zdjecia :)
no po tych fotkach to nic sie nie da rozpoznac :( zrob lepsze zdiecia
Zrob zdjecia wylinki, jak juz ja przejdzie.
Bo tak, to sobie nie pogadamy.
j/w
po jaka cholere piszecie "j/w"?? skoro ktos juz cos konkretnego powiedzial to nie musicie mu wtórować.. takie posty bym od razu wywalal.. albo jak ktos zmieni dwa slowa i powtarza za przedmowca (patrzec 3 posty wyzej).. co za bezsens...
na to so widze samiec ,, daj mocne źrudło światła na pająka jak robisz foto ,,, będzie lepsza jakość
dla mnie to raczej samiec, ale strasznie mało widać, zrób ostre foty
chlop[aki i dziewczeta powiedzcie mi jak to rozponac-zdjec nie bede robil ale sam moze sprawdze-gdzie mam spojrzec na pajaczka od spodu zeby rozpoznac? mam kilka smithi i trzeba by bylo rozpoznac! wiec jak to sprawdzic-coz to za znaki szczegolne i czy u vagansow tez tak rozpoznam:)
Popieram joetsu!! ;)
dajcie jakies cechy wyrozniaja ce plcie (szczególnie w mlopdym wieku)
Pozdrawiam,
Paweł.
przeciez to jest w FAQ o_O
100% samiec. Gratuluje.
hehe, to jak w koncu?? na jakiej podstawie to wnioskujecie???
moze ktos sie zlituje i opisze te cechy,bo mi akurat zadna stronka z forum nie wchodzi.............plissssssssssssss!!!!!
kurcze na tej angielskiej stronie jest wszystko napisane ale w wiekszosci językiem czysto naukowym a wiekszośc ludzi zna angielski ale ten ,,potoczny" :/
Na 50 % samiec.
;-)))))))))))))))))))