Jeśli ktoś mógłby mi powiedziec czy B.Albopilosum(p.Kedzierzawy)zje noworodka myszy?moge mu cos takiego dać czy tego nieruszy??prosilbym o szybka odpowiedz...
Wersja do druku
Jeśli ktoś mógłby mi powiedziec czy B.Albopilosum(p.Kedzierzawy)zje noworodka myszy?moge mu cos takiego dać czy tego nieruszy??prosilbym o szybka odpowiedz...
jak duzy jest pajaczek to mozesz sprobowac z noworodkiem jak bedize glodny to zje :)
a gdzie ci sie tak spieszy ??
a jakiej wielkosci jest kędzior ??
jak jakis dorosły to mozesz dac mała myszke.
Mój kędzior jak był L8 to zjadł noworodka.
Myśle ze mozesz mu spokojnie podać.
moj tez zjadl, ale wiecej nie nakarmie noworodkami;] mam za miekkie serce;]
Łysy najpierw napisz które L bo jeżeli L6 to napewno nie:P:]
Dorosłemu możesz dać;]
mozesz mu dac spokojnie...
ale jesli jestes choc troche wrazliwy to nie dawaj, az sie serce kraje jak taka myszka zostaje zabita
Tyle bezkręgowców do wyboru... a wy ciągle z tymi myszami.
A daj, najwyżej nie zje. Moje różnie - raz jadły, raz nie.
najmocniej przepraszam ze niep[odalem L :] trema i tyle...pierwszy wystep w tak duzym gronie....Pajak jest L11 ma okolo 6 cm.cialka bez odnozy...dziekuje za tak duzo odpowiedzi:]
>>Pajak jest L11 ma okolo 6 cm.cialka
...jesli mu posmakuje to nie jednego zje :]
wiecie co?? kupilem ta mysz i tam mi jej szkoda ze stala sie moim kolejnym zwierzaczkiem:D postanowilem ja adoptowac:] dzieki za rady,ale nie skorzystam;)jesli zna sie ktos na hodowli noworodkow myszy to prosze o rady:]
Raczej kiepska sprawa... Gdzieś to tym już było - sprawa jest o tyle kiepska że taki noworodek, czy małą myszka jeszcze musi być regularnie karmiony przez matkę, bo inaczej zdechnie. I to co kilka godzin z tego co pamiętam. Tak więc być go musiał brać, do pracy, szkoły, kina... I wstawać w nocy. A i tak Ci zdechnie! Więc lepiej daj go już temu pająkowi i kup sobie już większą mysz która samodzielnie je!