W Lutowym terrarium reklamował się sklep "Szrek" - podobno największy wybór w wawie. Był tam ktoś?
Wersja do druku
W Lutowym terrarium reklamował się sklep "Szrek" - podobno największy wybór w wawie. Był tam ktoś?
Byłam. Faktycznie spory wybór, a w porównaniu z innymi sklepami zoo jakie znam, całkiem niezłe warunki, terra wprawdzie maleńkie, ale ładnie urządzone, zadbane... oczywiście w żadnym sklepie zwierzaki nie mogą mieć idealnych warunków, ale Szrek ujdzie.
Gdzie to jest???!!! bo nie kupiłem tego numeru :-/
Też jestem ciekaw gdzie to jest.
Moze ktoś mi powiedzieć??
na grochowie w nowej hali na placu Szembeka
pozdrawiam
gg1334649
Na I piętrze hali targowej Szembeka.
Wybór zwierząt (gadów i pająków) dosyć duży, ceny jak na sklepy umiarkowane, obsługa niekompetentna i nieco gburowata - ale powoli jest coraz lepiej. Fakt że gekon lesny jest w terrarium razem z lamparcim i inne tego typu rzeczy, świadczą o tym, że jeszcze wiele musza się tam nauczyć.
Poza tym jest tam naprawdę świetny wybór akcesoriów terraryjnych.
jesli chodzi o ceny to nie takie niskie (drogawo) obsługa faktycznie gburowata a wogole wybor zwierzat terraryjnych i akcesoriow naprawde niezly
pozdrawiam
gg 1334649
Dla nas byli mili :)))) Znam bardziej gburowatych sprzedawców :)
Ja jade dzisiaj. Wieczorem napisze co o nim sądze.
Miałem napisać i zaponiałem ;} Tak więc sklep ogulnie robi wrażenie pozytywne. Ale sprzedawca twierdz że pytonów królewskich nikt nir rozmnożył a były one rozmażane wielokrotnie i w Polsce również. Możliwe też że potraktowł on mnie jak amatora a że miał tylko węża z odłowy tak więc powiedzał tak żeby nie zmniejszać wartości swojej oferty. Tak ży inaczej mimo że nie jest to informacja niezbędna w prawidłowiej hodowli, hodowca a tym bardzie sprzedawca powinien coś takiego wiedzać. Nie bez znaczenia jest fakt że to jedyny sklep w którym zwierzki mają kryjówki. Co prawda są one przy szybie ale zwierzki czują sie chociaż troche liepiej niż bez żadnego schronienia. Nieprzyjemne jest to że ozdoba sklepu pyton tygrysi ma dużo zamałe terrarium a będzie mieszkał w zamałym jak na młodego gada a wiadomo że podroścnie jeszcze ze daw razy.
sluchajcie rzeczywiscie pracownicy sa do ....!ale szef jest spoko koles...rzeczywiscie ze lamparty siedza z lesnym ale to im jak na razie nie szkodzi sam kupilem tam lamparta...a w ramach cen czy za paczke swierszczy 6 zl to drogo....bylem 12.01.04