Czy są takie???
Wersja do druku
Czy są takie???
Na pewno są zwierzęta w sklepie zooligicznym na ulicy równoległej do Wolności (włacicielem jest p. Masoń). Niestety zwierzęta tam nieżle kosztują. Ja moge taniej załatwić, a mieszkam w Świętochłowicach (rzut kamieniem od CHorzowa). Jakby co do daj info na moje gg.
Tak jak Mysza pisze sklep na Powstańców-ceny fakt drogo ale przynajmniej zwierzaki tam są trzymane w odpowiednich warunkach UV,temp,wilgotność i nie stłoczone po kilka gatunków w jednym terra
witam
Mysza mam pytanko mozesz zalatwic taniej swierszcze?? :-) bo w tych sklepach zoologicznych to chca mnie doprowadzic do bankructwa:-)
pozdrawiam
A po ile sa w waszych sklepach ?
witam
zadrogo:-) od 80gr do 1zł !! przy czym ja mam 2 lamparciki i jedza po 2 duze swierszcze dziennie! schodzą mi 4 swierszcze dziennie!!
pozdrawiam
Ja kupuje paczki 5zł od 15-30świerszczy albo 50gr szt jestem z Rudy Śl. na wirku jest b.dobry sklep niedaleko szkoły tam włąsnie kupuje po 50gr/szt
Dzięki za informacje .
ja też kupuje po 50gr, ale ostatnio kupiłem 100szt za 15zł na forum
Umnie (w Poznaniu) są od 5gr za sztuke do 50gr za sztuke ,ale te za 5gr trzeba wziąść ich 100sztuk i w dodatku są to afrykańskie a domowe po 50gr w innym sklepie!!Ja hoduje sam niema to co swoje
--------------------------------------------------------------------------------
www.zooterrarium.prv.pl-terrarystyka to mój sposób na życie!
Naprawde można na świerszczach zbankrutować:)U mnie są po tzn w moim mieście po 6.50 za pudelko w pudełku jest rożnie do 20 świerszczy średnich :)tyle że ja mam dobrze bo mi rodzice świerszcze kupują tzn daja kase na nie:)
Ta a mysza1983 kupi je w świętochłowicach u panstwa Plucik hi hi hi napisz odrazu do Dodi
Pozdrawiam Mysza1983 masz we mnie konkurencje ....