-
geant-gdansk
kupilem anolisa dzisiaj i uwazam ze ten sklep jest moze troche drogo i tera dla zwiezaków male ale ogólnie ok (jak na moje oko)
a co wy o tym myslicie
ps. maja tam zajebistego legwana cos pod 1,3 metra SAMIEC nazywa sie chyba LORD ale nie jestem pewny
-
Re: geant-gdansk
a potwierdze ze sklep jest oki. faktycznie terra moglyby byc wieksze, ale zwierzaki maja swietlowki i odpowiednia temp, sa tez dobrze karmione (z tego co zauwazylam). jedno zastrzezenie-gekon lamparci nie ma kryjowki i siedzi na scianie caly czas :( . co prawda nie za wiele wiedza o zwierzakach (panie sprzedawczynie), ale podst.informacji o gadach udziela niejaki Bartek. sama kupilam tam lega obroznego i ilekroc przychodze do sklepu poogladac nowe nabytki sklepu sprzedawca pyta sie jak tam moj leg, czy sie dobrze chowa, czy je itp. i zoobserwoalam to zjawisko nie tylko w moim przypadku. koles zapamietuje osoby i pyta sie o zwierzaki ktore sprzedal. milo jak ktos sie interesuje :) heh odnosnie cen to rzeczywiscie z ksiezyca sa ;>
pozdrawiam
noe
-
I ile zaplciles za tego anolisa??? Mogl bym Ci w tej cenie przywiesc ich kilka. Ale co tam.
Sklep jak juz sie powtorze enty razy nie do polecenia!
-
podzielam opinię Blacka, sklep nie do polecenia aczkolwiek troszkę się tam poprawiło, no i troszkę obniżyli ceny.
-
black znam Twoje zdanie na temat Argusa, ale jesli mowisz ze ten sklep jest zly to moze zawioze Cie do Madisona. sa tam o wiele gorsze warunki i o wiele wyzsze ceny.
pozdrawiam
noe
-
Sprzedawcy z niewielką wiedzą ( jeden wyjątek) właściciel do niczego ceny z księżyca nie polecam kiedyś był to niezły sklep potem sie zapadł no ostatnio zaczyna się coś ruszać jakby na lepsze zobaczymy jak to bedzie czas pokaze - chwilowo jest do d... ;( Jak większość sklepów w gdańsku niestety ;(
-
Hmm...powiedzmy ze zgadzam sie z wypowiedziami poprzednikow. Nie kupowalam tam zadnego zwierza, bo ceny sa naprawde kosmiczne. Fakt nie maja tam az tak zlych warunkow jak w innych gdanskich zoologikach, co nie zmienia faktu ze mogloby byc tam znacznie lepiej gdyby tylko ktos sie o to postaral i zatrudnil bardziej obaznanych pracownikow :))))
-
Nie bylem jeszcze w Madisonie ale duzo wiem z forum jak i ludzi prywatnych.
Niestety w 3miescie nie ma sklepu godnego polecenia a zwlaszcza duzych aglomeracji!
-
Mikka napisał(a):
> znacznie lepiej gdyby tylko ktos sie o to postaral i zatrudnil
> bardziej obaznanych pracownikow :))))
Taka prawde ze ludzie majacy wiedze byli na poczatku tylko ze nie to bylo wazne dla szefostwa! Cala sprawa ma sie gozej tylko dla potecjalnego czlowieka chodzacego tam tylko po zakupy nie widac tego. Moze i maja duza powierzchnie, sredni arsotymet ale ... nie chce mi sie juz powtarzac:(
-
A ja uważam że jest taki sklep może niezdaje egzaminu w 100% ale w 60% no i jest nim właśnie Geant w Gdańsku. Bartek zna sie przynajmiej na zwierzakach i wie jak im zapewnić odpowiednie warunki tak aby zwierzaki były zrodowe i nie chorowały. Ten gość ma wiekszą wiedze od tych innch sprzedawców np: w Tesko lub w Karnie na abrachama :D
Ja przynajmiej tak uwarzam :D
-
No nie wiem.....A pomysl sobie o "ptaszniku nadrzewnym"....Gdyby ten caly bartek byl choc troche madry to ta cala sytuacja by chyba nie wynikla....
-
Koles ktory tam pracuje (naszczescie nie mialem okazji go poznac) to tylko kropla w morzu! To ze on tam pracuje to tylko przypadek ale sklep i tak nie jet godny polecenia!
Mikka widze ze nie rozumiesz jeszcze na czym polega rzecz. To ze koles ma pojecie (pracownik) to nie znaczy ze moze robic wszystko co mu sie podoba w tym sklepie. Niestety szefostwo nie ma pojecia o terra (jak i o innych zwierzatkach -oprócz psow) wiec moze sobie wiedze ja miec, ale szefostwo i tak jest @%^*#@$!!!
-
No ja wlasnie mowie ze ten bartek to i tak nic tam nie zdziala!!! NIkt nie ma tam pojecia o terrarystyce. Swiadczy o tym to o czym juz predzej wspomnialam....Terra z P. cambridgei podpisane jest: "ptasznik nadrzewny 250zl".......Nie wspominajac juz o tym ze pajaczek mieszka w pustym terra i kryje sie nad sufitem wiszac na pustej sciance.....biedaczek...
-
mimo wszystko Bartek jest osoba ktora moze doradzic cos w sprawei urzadzenia terra, powie jakie maja byc warunki, doradzi jesli chodzi o sprzet, o gada. a co do zle podpisanych zwierzakow to nie najezdzajcie tak akurat na ten sklep bo na swietojanskiej w Swiecie Zwierzat jest hodowane przeze mnie zwierze (legwan obrozny) podpisany jako "obroznik obrozony"(warunki to zwykla zarowka-nie dajaca ciepla prawie wogole, uvb brak, zdechle swierszcze w srodku, pelno odchodow, wyschnieta miseczka z woda i 23st temperatury wewnatrz terra). a gekon lamparci siedzi skulony w terra bo niema sie gdzie schowac. wiec skonczcie tak najezdzac na Argusa. warunki oczywiscie moglyby byc tam lepsze, ale i tak maja o wiele lepiej niz w innych zoologikach.
-
nie mowie przeciez ze jest to najgorszy sklep, bo owszem zgadzam sie ze sa o wiele gorsze....No coz...trojmiasto to taka wiocha pod wzgledem terrarystyki ze szkoda gadac....
-
Do Black:
jak możesz się wypowiadać na temat sklepu, do którego masz zakaz wstępu od wielu m-cy, jako były pracownik, który był- oględnie mówiąc - nieuczciwy wobec firmy i niestety również wobec klientów. Odłóż emocje na bok i pomyśl- co zostanie?
Poza tym zapraszam wszystkich uczestników listy dyskusyjnej do sklepu ARGUS-ZOO, gdzie - powołując się na uczestnictwo w liście - uzyskają rabat na wszystkie produkty terrarystyczne i zwierzęta w wysokości 10 procent. Ponadto jesteśmy otwarci na wszystkie sugestie i słowa konstruktywnej krytyki.
Ze świątecznymi pozdrowieniami
ARGUS-ZOO
P.S. szefostwo zna się nie tylko na psach...
-
OOO....to mi sie podoba ze ktos z tego sklepu jest otwarty na fachowe rady itp. Jak sie postaracie to bedzie git :) A macie moze oseski mysie na sprzedaz???
moje gg: 3846839, mail justynka-u@wp.pl
-
hahahahahah i kto to mowi? Ja nie uczciwy?! Wlozylem serce w ten sklep, jak i czas za ktory nie zostalo mi zaplacone! A na koniec oskarzono mnie o kradziez. Powiedz mi jak moglem wynies 25kg psiej karmy? po co mi ona? przeciez psa nie mam! W dodatku doszlo do mnie ze zginol Lancetoglow w czasie kiedy mielm wolne. Ciekawe jak wyszedl?! I jaki zakaz?! Mozecie se mowic co chcecie. Nie ma takiego czegos jak zakazanie klijetowi wejscia do sklepu jak i jego wyzucenie co zostalo juz wam udowodnione kilka razy. Nie udciwy do klijetow? Nie przypominam se takiego incydetu! Moja noga tam nie stanie gdyz brzydze sie wami jak i calym tym sklepem stad moje zniechecenie!
Jestem ciekaw co robila ostatnio policja u niektorych prywatnych ludzi w zwiazku z wami? Czyzby przyszla na kawe? :)
Kto was poinformowal waszym o watku na grupie bo jak widze zalogowaliscie sie dzis, a watpie zebyscie sieinterresowali terra. Szczeze powiedziawszy nie spodziewalem sie was tu ale ciesze sie ze mozecie poczytac i do uczyc sie:))) Moze w koncu warunki sklepu dla zwierzat jak i terra sie poprawia.
>Ponadto jesteśmy otwarci na wszystkie sugestie i słowa konstruktywnej krytyki.
Poczytaj se archiwum a znajdziesz troche tego:) Nie jest to pierwszy i nie ostatni post.
Chcecie sciagnac klijetow na 10% ??? Jesli ktos zna ceny terra jak i wie gdzie szukac to i tak wychodzi taniej z neta. Jedyny wasz plus to to ze mozna poogladac zadarmo:)
Nie chce wam juz przynosic wstydu bo i tak obydwoje wiemy jaka jest prawa i poprze to kazdy kto z wami wspolpracowal.
------------------------------------
Bitwa skaczona, wojna trwa...
-
:)
Mamy głównie na nasze potrzeby, ale jeżeli ktoś zgłosi zapotrzebowanie postaramy się zorganizować i dla klientów ( o ile Bartek nie nakarmi zbożówki myszami przeznaczonymi do rozrodu ;-)
Pozdrowienia
-
A macie moze jakis numer telefonu do tego argusa???
-
Dawid - w kwestii douczenia - polecam słownik ortograficzny. A doskonale wiesz, że postawione Tobie zarzuty dotyczyły innych kwestii... Sąd powyższe już dawno rozstrzygnął, więc nie ma sensu zaśmiecać forum rozpisywaniem się na temat Twoich uchybień. Sprawę uważam za zakończoną.
P.S.Poza tym jako były pracownik (taki doskonały) powinieneś wiedzieć, które świetlówki posiadają w swoim spectrum promienie UVB, bo miałeś z nimi na codzień do czynienia.
-
-
Szanowna p. (z malej gdyz bez szacunku) Katarzyno :/ Forum nie jest do prania brudow zwlaszcza waszych ,a w sadzie odpuscilem wam czego cholernie zaluje. Ale dowody jakie macie na mnie (jesli je w ogole macie) sa pikus przy tych co osobiscie zebralem w zwiazku z waszym "interesem". Naszczesie zostawilem se je na pamiatke, wiec jak chcecie mozemy rozegrac jeszcze raz w te karty.
Ps. A tak pozatym nie bylo was stac na prawnika? I czemu Artur nie przyszedl, za nerwowy?
Ps2. Co do swietlowek to moze w takim razie wypowie sie pani jako znawca?! :)
Nie pozdrawiam!
Dawid
Kameleon;)
3City
-
W bajki mogą uwierzyć nie wtajemniczeni. Chcesz kolejną przegraną sprawę - tym razem o zniesławienie? Nie ma problemu. Tej dysputy nie zamierzam dalej prowadzić.
P.s. Kto robił korektę ortografii? I kto to jest Artur, kolega?
-
Koncze wasz watek bo i tak obydwoje wiemy swoje.
Przegrana?, niestety jej nie przegralem bo to samo mogl bym powiedziec o was.
>P.s. Kto robił korektę ortografii? I kto to jest Artur, kolega?
Korekte robi moderator. Napewno nie jest mojim kolega:>
Tym o to postem koncze z wami dialog.
Nie pozdrawiam!
Dawid
Kameleon;)
3City
-
Ale jazda !!! WOJNA TRWA !!!!!
-
Ale jazda !!! WOJNA TRWA !!!!!