ostatnio jak oglądałem książke to sie kapłem że mój gekon ma białą szyje. To jakaś odmiana barwna??Postaram sie wysłać zdjęcia.
Wersja do druku
ostatnio jak oglądałem książke to sie kapłem że mój gekon ma białą szyje. To jakaś odmiana barwna??Postaram sie wysłać zdjęcia.
wyślij to może ci odpowiemy :) jakby co to kmieciu5@o2.pl
Myśle że jest to odmiana clasic , kazy młody standardowo ubarwony gekon ma białą"szyje" . Nistaraj sie wmawiać sobie ze masz odmiane barwna . Jezeli kupiłeś go jako standarta to jest to napewno standart , w takich przypadkach ludzie sie niemyla (sprzedawcy) bardziej bym sie spodziewał ze kupie normalnie ubarwionego geka jako odmiane barwna, ale miejsza z tym . Pozdrówka
oto zdjęcia leon ma 1,5 roku i jest samcem
---------------------------------------------------------------------------
gek_blo coś ci niewyszło z fotami :D:D
nie moge zamieścić załącznika chetnym wyśle zdjęcia na e-meil
gek_blo wyślij : ssj0@interia.pl
ale moge go opisać : biała szyja:)
fioletowe i czarne plamy
na jasnym żóltym tle
i niebiesko-zielone powieki
Daj te foto na meila może coś pomoge :] : ssj0@interia.pl
kmieciu5@o2.pl wyślij i mi :)
o co tyle krzyku. To na bank standard... Zresztą jeszcze sie nie spotkałem z czymś takim, żeby po kolorze szyi człowiek odróżniał czy to odmiana barwna czy standard. Mam samiczke albino i ma taką samą szyje jak gekon standard.
Może spróbuj odwrócić gekona na drugą strone i tam doszukać sie jakiejś różnicy? Taka moja mała sugestia...
na odmiany barwne znalazłem link umieszczony przez Pawllo www.gekonline.net tam rozpoznałem że mój gekon to high yellow. wszystkim uczestnikom rozmowy bargzo dziękuję
przesłałbyś zdjęcia tego gekona?
jaki masz e-meil
prośba wyślij mi jeszcze raz... wysłałeś maila ale nie załączyłeś fotek :/ kmieciu5@o2.pl
mi tez wyslij :D kajola13@tlen.pl
wysłałem chetnym zdjęcia jak nie dojdą to sie zatrzele
jeśli i mi wysłałeś (kmieciu5@o2.pl) to już możesz ładować guna :P
testament: sprawdzcie skrzynki jeśli nie ma tam zdjęć zobaczcie na mój profil gzie umieściłem 1-dno zdjęcie
nie to nie jest żadna odmiana barwna, zwykły gek... przykro mi :P
mnie jest również bardzo przykro. Śakoś kiczowato to porównywałeś ze zdjęciem. Jest to standart, ma ok. 4-5mies.
MareQ mógłbyś mi wysłać te foto ma meila : ssj0@interia.pl bo od gek_ble chyba sie niedoczekam :] a jestem ciekaw :]
Ok spoko mam jush fotosy :] tak jak przedmówcy mówili normal....
ja go mam 1,5roku
faktycznie ,sorry za zamieszanie (w tym linku nie przybliżyłąm zdjęcia odmiany high yellow)
hehe ludzka rzecz się pomylić :)