-
Argus - Tarnów
hmmm... co tu duzo gadać - jeden konkretny sklep z pewnymi zwierzakami w Tarnowie! kupiłem u gościa w cholere pajaków, skorpionów i ostatnio węża - nie mam zadnych "ale" co do stanu zwierzaków. Warto dodać, że sprzedawca zna się na rzeczy i potrafi doradzić.
-
Re: Argus - Tarnów
zgadzam sie kupiłem u gościa kilka zwieząt i innych rzeyczy
i jestem zadowolony fachowo doradzi w każdym temacie.
-
Hej,Uważajcie na nieg poniewaz to oszust(nie kupujcie u niego zwierząt wysyłkowo np.PKS/PKP ponieważ zawsze niemal wysyła coś uszkodzonego co mu sie nie sprzeda na sklepie a on ma taki sposób na zwierzęta ,które nie schodzą mu.
A zwłaszcz przestwarzałych dorosłych chrżąszczy i kruszczyc.A także gadów które sa z pasożytami np.nicieniami Z tego co mi wiadomo bo tak mi kumpel mówił który sprzedaje na giełdzie na śląsku,tak o nim ludzie gadają).
Hmmm...niewiem czy opłaca sie coś od niego braćnawet osobiście ze względu na pasożyty wewnętrzne u gadów
I nie mówcie że to nieprawda bo wiem że zawsze sie znajda jego kumple niewiadomo z kąd z jaki9mi wymyślonymi nickami..I będą próbować go bronić i pisać o nim niewiadomo co jak to on uczciwy.itd...
UWAŻAJCIE NA INTERESY Z NIM>>>!!!
-
Napisz ile razy brałeś od Argusa zwierzaki i z jakimi wadami
konkrety - nie pomówienia
Dlaczego zawsze milczą i gdzie są wszyscy ci, którzy dostali od niego dobre i zdrowe zwierzaki ??
Wpadki zdarzają się i najlepszym (coś o tym wiem....)
-
Witam,
Własnym oczom nie wierzę :)
Wpada na forum jakiś anonim, który raptem zarejestrował się pod nie swoim nickiem aby napisać ten jeden post (przepraszam - dwa ;), dostarczając sensacyjnych pomówień.
Sądzę, że poważni ludzie nawet do końca nie przeczytają tego co piszesz, drogi Piracie.
Jeśli rzucasz pomówieniami, samemu nie mając wystarczająco dużo odwagi cywilnej aby się przedstawić, nie mówiąc już o przedstawieniu jakiejkolwiek konkretnej sprawy z jaką miałeś do czynienia - niestety antyreklamę robisz tylko sobie.
Moim zdaniem, atakujące KOGOKOLWIEK posty z pomówieniami napisane przez bezimiennych, bojących się samemu przedstawić - powinny być bez uprzedzenia od razu kasowane.
Jedyny wniosek, jaki dla mnie płynie z tego posta jest taki, że Tomka z Argusa naprawdę obawia się konkurencja, skoro w taki sposób próbują go zdyskredytować.
Chciałem napisać, że brałem od niego zwierzęta, widziałem jego sklep i chciałbym aby wszystkie sklepy tak wyglądały i prowadziły je osoby tak oddane pasji hodowli i obserwacji zwierząt, a nie zwykli handlarze. Ale po przeczytaniu wypowiedzi Pirata - nie wiem sam czy można ją traktować poważnie.
Pozdrawiam wszystkich
-
O LUDZIE !
Własnym oczom nie wierzę, Tarnów takie małe miasto i zaistniało na forum dzięki sklepowi Zoologicznemu.
Znam Tomka od kąd prowadzi Argusa ( a i właściciela starego argusa znałem ) co prawda (jakby to powiedzieć , żeby jak to czytał się nie obraził, z resztą nie wie kim jestem ,nick mnie ratuje) jego ceny są trochę wygórowane, ale no cóż trzebo jakoś zarabiać, w końcu trzeba z czegoś żyć. Ale jakbym zamówił sobie zwierzę przez neta (np. Bio-fil) to bym wyszedł na to samo, ale do argusa mam bliżej.
Choroby!? pierwsze słyszę kupowałem u niego tyle zwierząt i zawsze dożywały sędziwego wieku , a gościu z giełdy z którym PIRACIE rozmawiałeś , po prostu plotkował jak to między konkurencją bywa (albo był naprany i miał 2 promile we krwi)
Zawsze po szkole wstępuje do niego do sklepu, a czemu nie? Szkoda tylko że ostatnio mnie wyprosił z kolegami bo robiliśmy "tłok a tylu klientów jest".
-
Noi co straszny Piracie umilkles ??
Dokladam sie do zdania Sułka i Snakesa, i chcialbym aby takich ludzi jak Tomek, kierujacych sie swoja pasja i tym co kochaja, a nie tylko kasa bylo wiecej w tym coraz dziwniejszym srodowisku terrarystow, do ktorego proboja sie wepchac takie dziwaki jak szanowny pan Pirat, ktory zapadl sie nie wiadomo gdzie.
POZDRAWIAM ADEMAR
p.s mysle ze pan Pirat niedlugo wykoczy znow pod jakims dziwnym nickiem, jak juz tego nie zrobil, hehe i bedzie probowal robic zamet.
-
Re: O LUDZIE !
Po 1 w Polsce niema duzego miasta ... Od tego mozna zaczac bo ktos szzcelic ze to maisto zainstniako przez zoologie tomka ... Warszawa , Łódź itp. - w U.S.A wieksze sa wsie ... Więc na poczatek mwoie ze to nie jest dize miasto ... Po 2 o tomku ot tak : spoko sie z nim gada itp. , sprzedaje drogo ale to wiadom obo musi cos zarobic ... Ale [potrafi wcisnac kita zajebistego ... Mial jaszczurki z choroba ... i moze pirat dostales jedna bo mial chyba z 12 zarazonych a wiem to z teog ze urza raz kupil i mu jego zdrowe pozdychaly .. wraz z tymi kupionymi w argusie ... Cala resdzta byla ok. Ale kity ot on umie powciskac ... A takze chodiz mu oto zeby jak najwiecej sprzedac ... Wiec on mi oferuje : Emilke L1 za 70zł a za 70zł to ja mam conajmniej 7 ... Pozatym trzeab wiedziec iz zoologi najbardziej zalezy abn tym zeby sprzedac co on tam ma ... Pirat moze on oszustem nei jest ale podobno raz ukrald [ taki mi mowil juzik ] ze kolezanka jego zostawila u niego w sklepie cmabridgei i wynajela sobei hotelik .. za kilak meisiecy po nie przyszla a on powieidzl ze on je wychodowal i ze ich jej nei odda ... Wiec wiecei umeni to jest tak 50% na 50% ja w zoologu interesow nei robie bo sa tak 2x ceny wyzsze niz na forum ...
-
Sora ludzie mala pomylka ... Chwile po napisaniu tego posta gadalem z gosciem w argusie ... Teraz wiem jak to bylo ... cofam co mowilem.... A juzik to niezly bajkopisarz ... Oczywsice polecam sklep Argus ... A to co ten pirat gada to bajki bo Tomek nigdy tego nei wysylal ... Jedynie jakas jaszczurka byla keidys chora od urzy ale tego teraz tez nei jestem pewien ... Wiem teraz ze najslawniejszym bajkopisarzem jest mr_juzik ...
-
Tez polecam ten sklep kupiłem od gościa w ciut i troche skorpionów i regiusa i jestem zadowolony polecam ich sa pewni i kakretni !!
-
Referencje Klimy są tutaj bezcenne, zwłaszcza, że niektórzy dostali od niego martwe pająki. Pogratulować dobrego samopoczucia.
-
Popierwsze on dostał tylko.. a po drugie reszta kupujacych jest zadowolona :)
-
HeHe....
Eyz...stary..ale żeś namieszał...
-
Ja osobiście nie znam Pana Tomka (Mam nadzieje że go poznam)...ale słyszałem onim wiele....dobrych rzeczy...zwłasza...o jego sklepie...
Pozdro
Miłosz
-
buhahahahahahahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D, bosh, ale sie usmialem, :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D eyz czy godefroy, daj sobie lepiej spokoj z terrarystyka, i jak nie znasz prawdy, to lepiej nie psoj innym opinii ;]hmm bajkopisarz, mi sie podoba, moze bajki zaczne pisac przynajmniej cos zarobie :P:P:D:D:D:D
-
nie wiem czy to Wam pomoże ale niejaki Pirat to późniejszy Tony_666
Telefon: 508828695
Gadu-gadu: 5163091
Miejscowość: Rzeszów, m. powiat. Rzeszów
W terrarystyce od: 1998 r.
ten wiek to raczej jakaś ściema;), moze zadzwonic do niego niech przedstawi argumenty?:) sam nie sądze zeby sie tutaj odezwał jeszcze, a może...
w nicku pirat podaje ewidetnie fałszywe dane, a gośc jest na pewno z Rzeszowa.
-
znam Tomka kupowałem u niego węża i jestem bardzo zadowolony ,nie spotkałem się jeszcze z kimś kto by na niego narzekał nie wciskał mi nic na siłe wręcz przeciwnie,kupiłem u niego terra które było troche maławe dła mojego gada bez problemu pojechał na hurt i załatwił mi większe a mniejsze wzioł odemnie po tej ceni za jaką kupiłem u niego czesto jeżdze do niego po porady odnośnie gada i zawsze bez problemu mi doradza ,dzięki niemu pozbyłem się roztoczy które załapał gad
pozdrawiam
-
Nie jaki Eyz to oszust.Już ma przeje*****ne tylko go spodkam w Tarnowie....
-
Do pana "Psalmopoeus"
Cóż on ci takiego uczynił...?
chce wiedzieć...:)
Pozdro..
Evill
-
Kot ot wogule psalmopoeus ?? ??? Gosc od samca albopiloski ... Ja wiem kto tu jest oszust i wiem tez ze chciales mnei wyfrajerzyc ... Nie uzywalem og bo dostale mod deovial za 150 mlodcyh z kokonu wiec wiesz ... Niema o czym mowic ... Jak cos czekam ... Rogojskiego [ Dziupla ] akurat dobrze bo jest grupa ... Pies mi zginio i jedziemy na wie szukac jest nas troche ;] Przy okazji bedizemy w dabrowie to niema problemu ...
-
OK jak tak chcesz to załatwić to niema problemu.To jest prywatna sprawa.Pies nie zginie tylko...I na takiego frajera jak Ty nie potrzeba mi "grupy"poradze sobie, teraz tacy to tylko grupami chodzą i szukają......... Aha i naucz sie pisać.
-
To ja juz nie kapuje...to ty mu tego seterka zajebałeś...czy co..?:P
czy ty z tym pieskiem nie masz nic wspólnego...?...nie wiem...juz w końcu o co wam chodzi...
-
Eyz, daj sobie lepiej spokoj z terrarystyka, zmien hobby na znaczki albo modelarstwo, acha i jeszcze jedno, masz blad w ogloszeniu jak wsiadalem do windy to czytalem na klatce, zginął sie pisze a nie zginoł.
-
Dajcie sobie lepiej spokój....terraryści z jednego miasta...a takie jazdy se robicie...
wstydzilibyście się...
Pozdro dla wszystkich terrarystów z Tarnowa...:D
-
ale klimat !!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))
-
-
Re: O LUDZIE !!!
Ja tego w kazdym bądż razie tegi NIE NAPUISAŁEM i moge przysiegfnać nawet i dlaczego ty mnie Nook obwiniasz za to i wrabiasz mi w to czego nie zrobiłem niewiem może tak sobie własnie zdobywasz klientów gadajac o kims głupoty.Po co ja bym miał cos takiego pisac wprawdzie najlepiej mi sie nieukładały interesy z Argusem ale nie jestem taki ze ktoś mi sprzedał cos drożej na nie miałem pojęcia ile to kosztuje to Nierobiłbym Afery trzeba być chyba wielkim DAUNEM żeby takie rzeczy robić .A co do Argusa to naprawde ma wyrombisty wybór w swojej oferci i warto u niego kupowac gdyby nie te ceny(on po prostu dba o to i myśle że dobrze prowadzi skleb,ale lepiej bedzie prowadził jesli nie bedzi czasem zawyzał cen np.na węzach i mówił że to bardzo dobra okazkja)i nie wiem skad takie masz przypuszczenia Nook ale najpierw pogadaj ze mna lub zmojimi np.Szopenem on mnie dobrze zna i ci np.powie że takich jaj nie robie!!!!!!The end
-
mr_JUZIK_ to nie jest zaden bajokpisarz!!!! dobrze go znam i wiem ze mozna mu zaufac, nie bawi go wygadywanie zadnych glupot, jest konkretny i oby takich terrarystow bylo wiecej :) a co do argusa i jego wlasciciela Tomka to nikt nie powinien nadawac na niego z powodu wysokich cen, bo jesli komus ceny nie pasuja to moze nie kupowac a co do zwierzat to te ktore ja tam kupilam byly zdrowe....
-
Wiesz o mnie mozecie myslic co chcecie "mr_juzik" i psalmopoeus ... Jezeli chodzi o psalmopoeus moge to wyjasnic ... A blad byl w ogloszeniu bo ot bylo to stare co moj brat robil ... Popatrz na nowe ... ale nwoe jest gdzies na wsiach porozwieszane ...
A frajerem psalmopoeus to ty jestes i zobaczymyu jak przyjedziesz ze swojimi kumplami ... aa pozatym to nei jest temat zeby tutaj pisac ... jakby nie widac bylo ot tutaj sie wypowiada an temat sklepu "Argus" ...
-
Wiesz o mnie mozecie myslic co chcecie "mr_juzik" i psalmopoeus ... Jezeli chodzi o psalmopoeus moge to wyjasnic ... A blad byl w ogloszeniu bo ot bylo to stare co moj brat robil ... Popatrz na nowe ... ale nwoe jest gdzies na wsiach porozwieszane ...
A frajerem psalmopoeus to ty jestes i zobaczymyu jak przyjedziesz ze swojimi kumplami ... aa pozatym to nei jest temat zeby tutaj pisac ... jakby nie widac bylo ot tutaj sie wypowiada an temat sklepu "Argus" ...
-
-
Niewiem co jest z tym forum ze mi sie 3x powtorzyl post .. ?
-
Eyz nie masz wiekszych problemow??? ucz sie lepiej przed toba egzaminy do szkoly sredniej, daj sobie z tym wszystkim spokoj, i tak juz jestes przegrany w oczach terrarystow.
-
Ty pisałeś że możesz przyjechać z kolegami.....Prosze naucz sie czytać i pisać jakbyś to umiał to nie mieli byśmy problemów to tylko przez twoją głupote i nie umiejętność.Weź sobie słowa Juzika do serca bo do szkoły "zawodowej" Cie nie przyjmą:P
-
No w oczach terrarystyow czyli twojich qmpli ... Ja juz przestalem pisac na forum tlyko wy ciagle cos piszecie ... A jakbym mogl isc tylko do szkoly zawodowej to i tak bym nie poszedl ... Bo to az wstyd. Pozatym piszcie jakies uwagi na prv. [ juzik & radek ] bo to jak juz pisalem jest temat : "ARGUS"
-
starałem sie tylko pomóc;), na stronke wpadasz rzadko tym radziej piszesz ale akurat ten watek widze pilnie śledzisz;)
-
Nie sledze ,tylko kumpel do mnie zadzwonił że takie rzeczy robisz na forum za czyimiś plecami.!!! Pisałem ci sms'a żądam...
-
Akurat nie pomagasz .Tylko jeszcze bardziej komplikujesz!!!