-
Sklep"Animal Planet"!!!!!!!!!!
Elo wszystkim
pewnego szarego dnia szukalem oferty legwana zielonego gdy nagle zobaczylem na gadu-gadu Darka(szef sklepu) i spytalem czy nie ma jakiegos oczywiscie ze mial wiec umowilem sie z nim zeby go obejrzec.....
Dzisaj mialem jechac i zobaczyc wiec wziolem starszego i do hiper-poloneza wsieldismy i pojechalismy.....
Gdy weszlem do sklepu bylem pod duzym wrazeniem sredniej wielkosci sklep mozna powiedziec ze maly wiec spytalem sprzedawczynie o umowionym spotkanie z Darkiem przywitalem sie i zaczel z nim rozmawiac....
Legwana wyjol z terrarium (nie tak jak inni sprzedawcy co pokazujom mi z 2 metrow...) legwan byl bardzo zadbany energiczny i piesczotliwy....
Po dluszym dialogu uswiadomilem sobie ze Darek jest super hodowcom i powiedzial mi wiele wskazowek z wlasnych doswiadczen nie z zadnych opsiow na stronach....
Drugom rzeczom ktorom mnie zdziwilo wykonanie terrarium dla gekonow lamparcich gekona czekoladowego i agamy brodatej bylem pod wielki wrazeniem urzadzenie terrarium!!!!!!!!!!!!!!! patrzylem w wszystkie konty tego terrarium (glownie gekow lamparcich) i doszlem do wnisoku ze to nie moze byc czlowiek bez doscwiadczenia....
Oprocz tego jest duzy wybur pajakow wezy jaszczurek rybek :P :D i produktow do urzadzenia terrarium!!!!!!
Sklep bardzo polecam i oceniam go na 6+ bo nie jest stuczny jak w jakis bezmyslych hipermarketach
Aha jeszcze informacja gdzie sie znajduje i adres Ruda Śląska ul. Katowicka 54 wirek/bykownia
I to tyle BARDZO POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Re: Sklep"Animal Planet"!!!!!!!!!!
-
takie posty chyba trzeba kasowac i wysylac do autora prośbe i zwracanie uwagi na ortografie.
-
Bardzo podoba mi się określenie " bezmyślny hipermarket "
Pozdrawiam
Witold Plucik-własciciel myślącego sklepu w hipermarkecie.
Ps. Osobiscie nie mam nic przeciwko małym schludnym sklepikom.
-
No to denus jak bedziesz znow sie tam wybierał to zagadaj do mnie na gg ja mieszkam niedaleko tego sklepu wiec moglibysmy sie spotkac.
A teraz coś odemnie na temat sklepu:
Kupiłem tam agame błotną ok.25cm 240zł cena dośc wysoka. Ogółem w sklepie jest drogo warunki jak na sklep są b. dobre, denus: brodata niema takiego super terra przynajmniej jak ja tam byłem to był to faunabox i brodatka była z 2 wielkimi swierszczami ktore mogly ja pogrysc, a z tym facetem mam na pieńku za każdym razem jak tam chodziłem to dowalał jakis głupi docinek. A oto przesłanie do tego Buraka z sklepu: "IĆ SOBIE SZUKAĆ KLIJENTÓW NA POLU"
on jest miły jak sie coś u niego kupuje, a jak byś chodził tam po swierszcze 2-3 razy w tygodniu to zacznie się... pozdro buraku z animala
-
James napisał(a):
> No to denus jak bedziesz znow sie tam wybierał to zagadaj do
> mnie na gg ja mieszkam niedaleko tego sklepu wiec moglibysmy
> sie spotkac.
> A teraz coś odemnie na temat sklepu:
> Kupiłem tam agame błotną ok.25cm 240zł cena dośc wysoka. Ogółem
> w sklepie jest drogo warunki jak na sklep są b. dobre, denus:
> brodata niema takiego super terra przynajmniej jak ja tam byłem
> to był to faunabox i brodatka była z 2 wielkimi swierszczami
> ktore mogly ja pogrysc, a z tym facetem mam na pieńku za każdym
> razem jak tam chodziłem to dowalał jakis głupi docinek. A oto
> przesłanie do tego Buraka z sklepu: "IĆ SOBIE SZUKAĆ KLIJENTÓW
> NA POLU"
> on jest miły jak sie coś u niego kupuje, a jak byś chodził tam
> po swierszcze 2-3 razy w tygodniu to zacznie się... pozdro
> buraku z animala
>
-
to jest nie prawda a autor ma ok. 13 lat i jest zwykłym amatorem ale osąd należy do was !
-
Mam 15 lat a pan sam jest niezbyt miły kazał mi pan szukac swierszczy an polu jak chciałem kupic, a juz niechodze do pana sklepu i niemam zamiaru, moze teraz sie cos w terrarium z brodatymi zmieniło z tym sie mogę mylić sorry.
-
wedlug mnie pan jest czasami zbyt upierdliwy i sie czepia mlodych ludzi którzy przyjdą poogladac lub kupic cos malo cennego rowniez slyszlem ze odmowil pan sprzedania swierszcza mojemu koledze przez co pan sam stracil klienta ktory teraz woli isc na wirek i kupic swierszcze niz isc do pana i czekac az pan zrobi laske zeby sprzedac mu swierszcza byl pan mily gdy przychodzil chcac kupc jaszczurke potem ta sympatia w stosunku do niego zanikla
z powazaniem BARYLA
-
Nie jestem jedyną osobą która tak myśli, a pozatym jest jeszcze kilka osób o podobnych poglądach które inernetu nie mają... a czy jestem amatorem to już nie pan będzie osądzać, (równie dobrze mogą pana nazwać amatorem)
-
Cześć
odpisuję na te wszystkie zarzuty i plusy ,sklep P.Darka to jeden z najlepszych w Rudzie Śl. i najtańszych z miłą obsługą , czysty i nie śmierdzi chomikami jak w innych sklepach i wędzonymi świńskimi uszami . A jak cena jest za wysoka to zawsze można się potargować, a jak komuś nie sprzedał świerszcza to poprostu nie było na sklepie!!!!!! a jak macie mało to idźcie do Plazy ,zobaczcie wysokie ceny i smród zasyfionych terariów i akwariów PS. Po tej fretce do dzisiaj tam śmierdzi i nie można wejść bez maski!!!!!
-
Z darkiem_a_planet mieliśmy kilka fajnych ostrych wymian zdań na terrarystyce, ogólnie uważam go za fajnego gościa, w jego sklepie nie byłem, ale na forach wypowiada siezawsze z sensem, dlatego ciekawi mie że nagle znajdują sie goście z rudu po 15 lat którzy swoim pierwszym postem go atakują, ciekawe James czy to nie twoi koledzy... ;-)
-
WITAM bardzo dziękuję za pozytywne opine ! a co do złych to wezmę je pod uwagę ale amator klawiatury zawsze będzie najmądrzejszy na necie bo jak do sklepu wchodzi to dzień dobry nie umie powiedzieć !!! jeszcze raz dzięki wszystkim !!!
-
Witam:)
Hmm...
Dodam jedynie , iz zapal Darka w reklamowaniu sie na stronkach terrarystycznych moze jedynie swiadczyc o duzym zaangazowaniu w temat terrarystyki...:> to czy sklep jest dobry, zwierzeta rzeczywiscie tak swietne, ceny przystepne - okaze sie "w praniu"... jezeli sklep sie utrzyma, wtedy bedzie to swiadczylo o rzetelnym podejsciu do tematyki - ze swojej strony - ZYCZE WIELE SAMOZAPARCIA , CIERPLIWOSCI I POWODZENIA W INTERESIE ;)
(dostawca terrarystyki w wielu schludnych malych sklepikach i ...(a wpiszcie sobie co kto chce:>)... sklepach w hipermarketach )
Pozdrawiam:)
Piotr Frąszczak "CURTUS"
-
Właściciel sklepu ANIMAL PLANET to równy gośc, dzieki niemu dowiedziałem się wszystkiego na temat Legwana zielonego, którego później kupiłem. Bez jego pomocy byłoby to niemożliwe(wielkie dzieki mu za to). I niech nie pieprzy jakis James o świerszczach bo zamiast gada powinieneś gościu kupić sobie grzechotke. Animal planet jest sklepem niedużym, lecz bardzo bogatym we wszystko co powinno sie znajdowac w nowoczesnym sklepie zoologicznym, chodzi mi tu o gady węże i pająki a nie same chomiki i świnki morskie. Pozdrawiam pana Darka z Animal Planet oby wiecej takich ludzi.
-
Owszem to mój kolega i też bywa w sklepie, sklep jak mówiłem są bardzo dobre warunki ale nielubie sprzedawcy.
-
no coz, powiem tylko tyle, kto zna Darka wie jaki on jest, nie bede pisal ani pozytywow ani negatywow
pozdrawiam
Dariusz Woźniak
ps. co byscie powiedzieli na spotkanie terrarystow z rudy slaskiej ?? w sklepie Darka?? albo gdzies indziej?? dajcie znac na GG lub mailem
-
do Jamesa - nikt nie karze ci lubić sprzedawcy - masz tam kupować a nie flirtować
-
240 zł za agame 25 cm to dużo ???????? gosciu zastanów sie co ty mówisz !! Biofil terz ma taki przelicznik a ty mówisz ze drogo. a co do sklepu i darka. Zajebisty gosć i mozna z nim "poflirtowac" na gadu. Zrobiłęm z nim jeden interes....
DAREK k**** PSZESZŁA WYLINKE HEHEHEHEHE PO NIEDAWNO SIE RUSZYŁĄ I WYLAZŁA Z WYLINKI A TAK TO NIC NIE BYŁO !!!!!! HEHEHEHAHAHA
Wienc polecam darka bo swietnie sie z nim interesu robi
a co do albopilosek Dareczku - L1 za 2ł pasi ? :P
pozdrawiam
-
Odrazu mówie że w sklepie niebylem ani nieznam ani darka ani jamesa, lecz jeśli chcesz robić interesy w sklepie to wchodzisz składasz zamówienie kupujesz i wychodzisz, a jak ci sie niepodoba to niekupujesz to jest jasne, lecz niewidze sensu w twoim poście umieszczonym tutaj, bo jak zauważyłem zdecydowana większość ludzi chwali darka, i jego metody prowadzenia sklepu, i to jest jego sprawa jak będzie go prowadził bo jest to jego sklep, i on na tym zarabia więc podejrzewam że on będzie najlepiej wiedział co jest dobre dla niego i jego zwierząt
Takie jest przynajmniej moje skromne zdanie.
-
nie obraż się ale dzięki temu sklepowi mojemu kumplowi zdechł ptasznik bo kupił u nie go jakiś zatrute świerszcze po tym ja k zdechł mu pająk okazało sięże siwrszczy też już były sztywne mimo że miało wszystko czego potrzeba i choć może ma on ciekawe żeczy w tym sklepie to jednak ostrzegam o zatrutych swierszczach no i musze przyznać ze troche drogo ma w tym sklepie wioem bo mieszkam niedaleko i sam tak kupowałem różne rzeczy a mysz którą ja od niego kupiełem też nie pożeył a długo i zdechła po tygodniu a inne z innych sklepów żyjądo dziś także ostrożnie z tym animalem a poza tym ten gościu jest nie zbyt upszejmy. pozdro nara
-
HEJ !!!
Czy to jest pewne że sprzedawca sprzedaje zatrute swierszcze ?!
-
Witam to jest pomówienie ! nie prawdą jest to że sprzedaję zatrute świerszcze moje pająki i gekony też je jedzą i żaden nie padł . A jeśli ci padła mysz i pająk i świerszcze to świadczy o tym jakim jesteś terrarystą a nie o sklepie ! ARIS jesteś na pewno kolegą Jamesa . ja sprzedałem już tysiące świerszczy i większych bzdur nie słyszałem . pozdrawiam Darek.
-
Arisa nie znam, a świerszczami z animala karmiłem ponad rok i agama żyje.
-
Pewnego razu trafiłem na Darka w necie (nie przypadkowo). Zapewniał, że ma duży wybór ptaszników oraz artykułów. Przejechałem kawał drogi (30km od Częstochowy) do Rudy, żeby przekonać się czy jest to faktem. Nie żałuję, sklep oferuje szeroką gamę ptaszników, jest też skorpion, ryby, gekony itp. Dużo artykułów od pokarmów po świetlówki i żarówki (oczywiście akwarystyczne i terrarystyczne). Na półkach niczego nie brakowało. W sklepie oprócz tego, że można kupić to jeszcze można się czegoś nauczyć - ale tego już nie zdradzę.
-
WITAM- BĘDĘ W ŚWIĘTOCHŁOWICACH MOŻEMY SIĘ SPOTKAĆ ! ZAPRASZAM!!!
-
A Gdańsk to taki syf żadnego dobrego sklepu w nim nie ma i chyba długo nie będzie:(((((((((
-
Podpisuj sie pod tym takze :) Pan Darek zna sie na rzeczy i nic nie mozna mu zarzucic! Pozdroofka dla niego i for @ll ! :- )
P.s Bardzo Panu dziekuje za formikarium :] jest pan jedyną osobą która wiedziała co to :D:D nie to co ta szarówka w Plazie bleeee