Witam. Mam do sprzedania 50 sztuk Ptasznikow kedzierzawych (brachypelma albopilosum). Cena to 9,99zl za sztuke. Mozliwosc sprzedazy hurtem po nizszej cenie. Moje gg to 1506243. Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam. Mam do sprzedania 50 sztuk Ptasznikow kedzierzawych (brachypelma albopilosum). Cena to 9,99zl za sztuke. Mozliwosc sprzedazy hurtem po nizszej cenie. Moje gg to 1506243. Pozdrawiam
nie to forum przyjacielu :)
na allegro są po 5-6zł :P
i dobrze że są. NIe chcesz nie kupuj. Ale po co taki komentarz? Ludzie nauczciesię nie komentowac cen. Nie tylko one się liczą, a komentowanie typu: X ma 2 złote taniej jest nieco niestosowne. Jak ktos ma wysoka cenę to szybko nie sprzeda (prawa rynku), ale może nie zależy mu na szybkiej sprzedaży. Przestańcie włazić innym w portfele.
i pamiętajcie tez o tym, że wyższa cena częśto jest spowodowana wyższymi kosztami!
a wyższe koszty - no tutaj wiadomo - ktoś więceuj na hodowle wydaje, czyli jakość wyższa.
Widac ze ktos sie zna na hodowli :) Pozdrawiam
za 50 szt. po ile bys sprzedał??
Opowiadasz bzdety koleżanko ;) Ceny są od tego żeby je komentować, to jest normalna rzecz. Chociażby w ten sposób ludzie targują się o cenę/ilość towaru,więc to że ktoś komentuje tą cenę jest zupełnie naturalne,sam uważam że ta cena jest zbyt wysoka,bez problemu można zakupić za 5 zł,a to jest prawie dwa razy taniej. Poza tym, czy ty gdy widzisz w sklepie 'A' bluzkę za 98 zł, nie oburzasz się, że w sąsiednim sklepie 'B'(z ładną nazwą i efektowną dekoracją salonu), widzisz TĘ SAMĄ bluzę za 150zł?? To jest chyba zwyczajna sprawa więc nie przesadzaj.
A cóż tu może być za "wyższa jakość", chłopie?! Gość chce po prostu zarobić więcej i lepiej,więc o so si chozi?:))
Witam. Jezeli chcialbys kupic 50 sztuk to mozemy sie dogadac na np. 5zl za sztuke.
Jak ktos cze 50 szt. to po 3,5zł sprzedam.
Hahahha piekna pointa!!!!