Czy znacie jakieś godne polecenia giełdy i sklepy terrarystyczne na terenie trójmiasta bądź w okolicach?
Wersja do druku
Czy znacie jakieś godne polecenia giełdy i sklepy terrarystyczne na terenie trójmiasta bądź w okolicach?
NIE NIE NIE cały tydzień w zeszłe wakacje szukałam sklepów z gadami na terenie trójmiasta i załamałam się. tam nic nie ma! znalazlam jeden sklep w gdańsku w Geant ( nie wiem jak to się pisze). i po wyjściu chciałam sobie w łeb strzelić: mała zbożówka kosztowała ponad 200 zł a maleńki legwan ponad 300 zł. także nie ma sensu szukać tam gadów. owszem papugi mają klawe. często można trafić are ale za 4000 zł. PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zalezy co szukasz? Jest pare sklepow ze cos zawsze mozna znalesc. Ceny sa zroznicowane.
Jesli moge cos polecic to Real na Przymorzu kolo Alfy. Moze w tej chwili nie ma duzego wyboru ale mila obsluga;)
Przykladowe ceny:
-Legwan zielony mlody 235zł
-Zbozowka mloda 140zł
Co do Reala to przyłącze się do opini Blacka obsługa naprawde bardzo miła i faktycznie staraja się tam o swoje gadziny (i nie tylko).
Jasne że w sklepie nie są takie ceny jak na targach ale za to w porównaniu do innych sklepów to jest tanio. Sprzedawcy zawsze z chęcią doradzą.
(i nawet są przystojni PS mi się najbardziej pewna laska podoba ale no niestety już zajęta:( )
Miłego zwiedzania...
black czyzby reklama sklepu? ;] placa ci za to? :P a tak na powaznie to sie chyba wybiore bo nie mialam jeszcze okazji "oblukania" i sprawdzenia zawartosci tego sklepu ;) a obsluga na 100% mila ;)
Nie ma to jak dobra reklama ;) Black ty chyba minales sie z powolaniem, hehe :P
Sklep musze przyznac ze coraz bardziej lubie. Ale nieladnie - zapomnieliscie o Panu kierowniku - hehe - pozdro dla zapomnianego Gasia!!!
Hehe, nie ma to jak wazelinka :P
noelka, Mikka, zycie prywatne nie lacze z zawodowym. Pozatym nie jest to auto reklama. Nie musze se jej robic. Ci ktorzy mnie znaja wiedza co mysle i jakie mam zdanie do 3miejskich sklepow. Nigdzie nie napisalem ze Real jest najlepszy i tylko tam walcie jak w dym! Odpisalem na posta powyzszego gdyz jak ktos po odwiedzeniu 1 sklepu w 3miescie moze wypowiedziec sie ze jest zenada?! Chyba nie wstapil do tego sklepu co trzeba:/
Black - oj ciężki bedziesz miał jutro dzień w pracy :P Pewnie że powinieneś pisać, że tylko do nas :P Mikka dzięki za pamięć :)
Dobrzy obronią się sami.
Black. A po co od razu sie tak bulwersowac? ;] Mysmy to z Mikka pisaly z przmruzeniem oka, a Ty sie odrazu napuszasz tak jak Kropka jak jest wsciekla ;] "trzeba sie wyluzowac" ;]
Swiete slowa noelka :)
Black - wyluzuj..... :P
Jestem wyluzowany...