-
Nowy Fajne Sklep ZOO w Rzeszowie
RCMB na Przemysłowej w Rzeszowie otworzyło nowy market Zoo - Ogród. Jest spora powierzchnia. Dośc duży wybór jaszczurek (ok 10 gat.), ptaszniki (małe osobniki). Generalnie mozna kupic wszystko co jest potrzebne w terrarystyce (terra, oświetlenie, roślinki, korzenie, odzywki, witaminy, karmówkę). Ceny są uważam dość niskie.
-
Re: Nowy Fajne Sklep ZOO w Rzeszowie
A ja uwazam ze ceny niezbyt niskie są, sątakie jak w kazdym innym sklepie a niektore zwierzeta nawet drozsze są. Za blondi L1 chcą 200 zł a za boehmei L1 gosc mi krzykną50 zł :///
-
a jak trzymają zwierzaki?Mają uvb itd? Jeśli tak to są warte takiej ceny
-
OK, masz racje, ale 25 cm Toke za 130zł, czy Gek Leśny za 60zł ok15cm to raczej nie są bardzo wygurowane ceny.
Na pająki nie zwracałem uwagi.
Jeśli chodzi o ceny to chodziło mi głównie o faunaboxy, korzenie, witaminki, generalnie nie o zwierzęta.
-
Jeśli zwierzeta sa trzymane w odpowiednich warunkach to nalezy własnei w takim sklepie kupowac! no a reszta artykułów...hmmmmm.... ja np mieszkam w Dąbrowie Górniczej i najtanszym "porządnym" sklepem zoologicznym jest dopiero Biofil w Krakowie i bardziej mi sie opłaca kupowac wysyłkowo niż na miejescu;/
-
marco_tbg czy w tym sklepie można kupić żółwie lądowe(stepowe,greckie, itd)
I w jakie są miej więcej cenie?
-
Jest chyba jeden w terrarium z legwanem ale nie ma ceny
-
Tak jak pisze Bocieq jest jeden stepowy, cena chyba 240 (tak mi sie zdaje). Sam szukam od pewnego czasu stepowca lub greka w dobrej cenie ale na razie jest problem.
-
Wiesz Ciapek ja tez nie jestem z Rzeszowa tylko z Tarnobrzega. Ale ten sklep mi odpowiada. Jestem raz na dwa tygodnie w Krakowie i czasem wpadam do Biofila (czekam na świeżą dostawe geków na poczatku stycznia).
-
Tak , Biofil ma bardzo dobre ceny , ma też artykuły których nie ma gdzie indziej (lecz nie zawsze sa one tanie np. prostowana kora:d )
-
Ciapek to nie jest jedyny sklep w Rzeszowie,podejrzewam, że dało by sie wybrać lepszy sklep pod względem zwłaszcza cen,tańsze terraria,zwierzaki...
-
Ale Biofil jest w Krakowie nie w Rzeszowie ;]
-
Tony a o który sklep Ci dokladniej chodzi ?:D np ten na ul. Mickiewicza ?
-
Tony_666 powiedz o który sklep Ci chodzi, ja znam tylko dwa - ten i Zoo w Europie? Daj znać pliz:)
-
Chodzi mi o sklep w którym są jaszczurki:)
-
Nie o ten sklep na ul.Mickiewicza mi chodziło tam jest zadrogo ;( ,choć jest tam dosc spory wybór,ale ceny nieraz jak z kosmosu.
Chodziło mi o sklep w centrum handlowym REDUTA, są tam węże,jaszczurki,ptaszniki,owady,tanie terraria,zwierzęta karmowe(o wiele tańsze niz w RCMB)wszystko miewiecej jest po przyzwoitych cenach,poniewaz zdarzy sie tam od czasu do czasu jakis wyjatek(że coś jest drogo),choć w RCMB takim wyjątkiem jest prawie każdy zwierzak... wybór należy do was.
-
Tony owszem ceny moze nie są wysokie ale zwierzęta są trzymane w okropnych warunkach !! np. gek lamparci - to jest jakies nieporozumienie wogule, sprzedawacy chyba nie widzą jak on cierpi, to samo ten legwan mlody , albo 3 inne gekony... szkoda słów. Ja tam sie zaopatruje jedynie w pokarm dla moich zwierzaków bo jest w miare :/ tani (50gr - swierszcz)
-
Co do tego niezgodziłbym sie.Zwierzaki może nie są trzymane w jakiś najlepszych warunkach,ale optymalnie jak to sie dzieje w wiekszosci lepszych sklepów zoologicznych i mają fachową opieke.Bocieq na ul.Mickiewicza jest lepiej względem zwierzaków w terrariach ??
-
Albo Bocieq sie kierujesz względem estetyki w terrariach na ul.Mickiewicza - już tak nie jest :P:P:P ,ponieważ dany pracowniki co tam zajmował się terrarystyką pracuje teraz w RCMB :P:P:P :D
-
To wiem ale nie powiedziałem ze na Mickiewicza jest super, tam tez nie jest najlepiej ... Wogule w polsce jest baaaardzo mało takich naprawde dobrych sklepów. A o Rzeszowie to juz nie mowie... Dobrze ze jestesmy my - TERRARYSCI :P hiihi
Pozdrawiam i Zycze Szczesliwego Nowego Roku :)))))
-
Wkrótce zobaczysz że bedzie cos lepszego,prawdopodobnie na wiosne,a co to będzie to sam sie przekonasz i inni razem z tobą ;-) .
-
hehe no to bys juz powiedział teraz jak zaczołes :P a tak to sie nie bedziemy mogli doczekac ... :P hihi
-
Witam, ja uważam ze sklep w RCMB jest ok., maja tam dużo potrzebnych rzeczy do hodowli gadów, ale ceny powinni troszkę zmniejszyć. Ale spoko jest ze mamy trzy sklepy w Rzeszowie gdzie się można cos kupić dla naszego gada :] ja polecam REDUTE
-
Ja tak samo polecam REDUTE .
-
Ja po Waszych namowach odwiedziłem sklep w reducie i że tak powiem, wole RCMB