Siemka czytałem w styczniowym ale z 2003 roku "Terrarium", że na Jesień odbywa sięSnake Day w Holandii. Czy ktośtam był i kiedy dokładnie to się odbywa bo miałbym ochotę tam pojechać
POZDRAWIAM SŁOIK
Wersja do druku
Siemka czytałem w styczniowym ale z 2003 roku "Terrarium", że na Jesień odbywa sięSnake Day w Holandii. Czy ktośtam był i kiedy dokładnie to się odbywa bo miałbym ochotę tam pojechać
POZDRAWIAM SŁOIK
ja bym miał ochote, ale co z tego jak ani kasy ani pozwolenia od starszych nie ma :/
a to nie jest to święto, gdzie zabijają tysiące grzechotników jednego dnia??
no w Holandii to raczej nie zabijają grzechotników...
Tak, co roku odbywa się Snake Day na jesieni. Byłem tam w 2000 roku. W tym roku odedzie sie 9 pazdziernika w Expo Center Euretco w Houten (5 km na południe od Utrechtu).
Dokładne informacje znajdziesz tu: http://www.snakesociety.nl/Y0/y0-index.htm
Zabijanie tysięcy grzechoników w Holandii... Jak wiadomo grzechotniki masowo występują w Europie i można je zabijać tysiącami. Ludzie!!!! Ignorancja musi mieć jakieś granice.
nie doczytałem, że w holandii... :/ czemu odrazu tak sie oburzacie :)
Sciema SER "nie doczytałem, że w holandii... :/" hahahahahahahaha ,ale doczytales ze jest jakies swieto a wiesz ze we warszawie bedzie swieto jaszczurek 1000 legwanow bedzie chwytanych i zabijanych !! serio
A i te zwierzeta jakie masz w opisie to niechce mi sie wierzyc .........
Nie wiem co widzisz dziwnego w zwierzetach ktore ma w profilu. Kazdy moze je miec...
tym bardziej ze wiekszość Tomek ma ode mnie, mojego opisu nie sprawdzaj bo jest dawno nie aktualny a nie chce mi sie dopisywac nowych
gówno mnie jakoś obchodzi, że mi nie wierzysz. nie musisz. równie dobrze ja nie muszę wierzyć, ze ty masz te, które napisałeś profilu. a niedoczytać chyba każdy może... to forum przez takich jak ty schodzi na psy...
sory. nie sprawdziłem ty nie masz żadnych zwierzakow :P
nie placz luluhuhuhuhhu ze niema nic w opisie to nieznaczy ze niemam zwierzat.......tomusiu niechce mi sie z toba dyskutowac ...........
ktoś ma w opisie bardzo mądry cytat: "nie dyskutuj z głupcem, bo mogą cię z nim pomylić" i ja się do niego zastosuję. a tak w nawiasie, to chyba cię tatuś w dzieciństwie za bardzo kochał, że masz takie dziwne skłonności do pocieszania obcych chłopców...
***** tos mi doje***..........
ser, troche przegiales, to, ze NeuThron nie ma wpisanych w profilu zwierzat, to nie znaczy, ze ich nie ma. NeuThron tez, nie wiem czemu, nie wierzy, ze hodujesz to, co hodujesz. Obydwaj sie uspokojcie bo ktos wam da bana i na tym sie skonczy dzialalnosc na forum- a przeciez pewnie chcielibyscie tu jeszcze dyskutowac na rozne tematy.
Byłem na SD w 2004, godne polecenia.
Po takiej giełdzie ciężko wrócić do krajowych realii
A zna ktos date, albo orientacyjna date tegorocznego SD?
tu macie wszystko
http://www.snakesociety.nl/Y0/y0-index.htm
Dziekujemy Evoker:)
Pozdrawiam!