-
Wyjaśnienia dotyczące zmian w Biofilu
Drodzy Terraryści!
W zwiazku z przejęciem przeze mnie sklepu pragne poinformować Was że za długi,wszelkie zobowiązania i obietnice mojego męza Łukasza Sułowskiego nie odpowiadam .Sklep jest w moich rękach od 23 kwietnia i od tego momentu odpowiadam za wszelkie transakcje.Wszystkie niewyjaśnione sprawy prosze ze mną rozwiązywać telefonicznie.Podaje również nową komórkę Łukasza 0510579107.
Pozdrawiam i zapraszam.Marta Barasińska
-
Re: Wyjaśnienia dotyczące zmian w Biofilu
Czy oferta na stronie sklepu jest juz zaaktualizowana??
-
Szkoda :-((( Właśnie w oczach znika najlepszy w Kraku sklep "gadziarski"...
Niezależnie od spraw prawnych (przejęcie) ten sklep to był cały Sułek !!!
Ostatnio i po raz ostatni, gdy tam byłem za ladą plątał się jakiś ujmująco uprzejmy i kompletnie zielony palant nie odróżniający małego świerszcza od dorosłego ;-)
Pozostaje tylko czekać na reaktywację Biofilka.
HOWK !
-
pazerność i żenujący brak wiedzy i kompetencji to jak można opisać to co się dzieje w Biofilu po zniknięciu Sułka i Sławka...
-
-
Witam
Pozostaje nam zyczyc powodzenia i czekac jak sie wszystko ulozy, oby pozytywnie.
Pozdrawiam
-
-
bo ceny Obywatelu skoczyły średnio o 100%....
-
powaznie?no nie bylem w biofilu od marca:) wiec nie wiem:)))
no to przykra sprawa,ale z drugiej strony,zycie nie jest latwe,a ceny pewnie i tak daleki od sklepow w supermarkteach:)
-
świerszcze skoczyły o 10 groszy w góre :(
-
Biofil to Sułek. Jak go w tym sklepie nie bedzie, to stanie się on jedym z tysięcy sklepów zooloicznych w polsce.
Z niecierpliwością czekam na, mjejmy nadzieję, nowy sklep pana Łukasza Sułkowskego który może w końcu odwiedzę. :-)
-
Sułek podobno otwiera nowy sklep o nazwie Biofilek :) Przeczytalem w 1 poscie tutaj na forum.
-
mysle ze mimo wszystko powinniscie temu sklepowi dac szanse,bo moze bedzie dobrze. Nie uprzedzajcie faktow,spokojnie.
-
Z tego co zdążyłem załwarzyć to na razie nie jesta tam tragicznie (nie wliczając fatalnej obsługi) może znajdą sobie kogoś kto co nieco wie o terrarystyce.
Sklep jest na etapie wielkiego sprzątania i czyszczenia terrariów.
-
Rzeczywiście sklep jest na pewnym etapie.Chciałam zaznaczyć że poszukuję osób znających się na terrarystyce.Czekam na Wasze propozycje.Pozdrawiam .Marta Barasińska
-
TO NIE WASZA SPRAWA DAJCIE TEJ RODZINIE CZAS SKLEP ISTNIEJE --PROSZĘ
-
Czas, czasem, sprawy finansowe swoją drogą, ale to nie zwalnia nowych pracowników Biofila od dobrej obsługi klientów...Ostatnio (kilka dni temu) mój znajomy zamówił tam kilka rzeczy- swoje wrażenia wyraził jednym zdaniem, że nikomu nie poleciłby robienia tam zakupów...Dla przykładu- mączniki przyszły w szczelnie zamkniętym worku, czego konsekwencją było to, że większość była martwa...walce dla modlich były popękane na dole i porysowane...zamówienie zwierzaków skończyło się tak, że ostatecznie ich nie ma (w paczce jak do niego doszła znalazł informację, że zdechły w nocy)...Nie mówiąc już o tym, że samo złożenie zamówienia tam to był nie lada wyczyn, gdyż kobieta z którą rozmawiał w ogóle nie wiedziała co akurat jest dostępne w sklepie i ogólnie wyglądało to tak- on wymieniał jej jakąś rzecz a ona biegała sprawdzać czy to jest .Składając zamówienie w skepie terrarytycznym ma się nadzieję, że będzie się rozmawiało z osobą kompetentną, a w tym przypadku to się nie sprawdziło. Jeżeli chodzi jeszcze o akcesoria do terrarium to da się to przeżyć ale co będzie jak ktoś będzie chciał zamówić zwierzaka, czy karmówkę...
-
Ta kobieta to najpewniej "Matka Dyrektorka" szefowa, właścicielka ...
Przykre i smutne to wszystko :-(
-
drodzy terraryści zdecydowałem się napisać kilka słów byłem ! jestem ! jednym z dostawców pokarmówki do biofila . znam temat od środka więc dajcie spokój z waszymi polemikami!! co to stare baby jesteście niemacie swoich problemów?? pozdrawiam
-
Leon to co napisałeś kierowane było do mnie czy do Sutka?? Jeżeli do mnie to powiem tylko tyle, że nie jestem starą babą po drugie cieszę się, że opisałam jak wyglądała realizacja tego zamówienia. Nikogo tym postem nie obraziłam, a uważam że terraryści mają prawo wiedzieć, że złożenie teraz zamówienia w Biofilu nie musi oznaczać, że dostanie się dokładnie taki towar jak się chciało otrzymać...
-
Aha i jeszcze coś- to co pisałam ta cała sytuacja odnosi się do nowego Biofila po odejściu Sułka.
W "starym" Biofilu sama nic nie zamawiałam, ale robiło to wielu moich znajomych i zawsze byli zadowoleni.
-
ludzie po prostu wyluzujcie na moment.
Powstal totalnie nowy sklep,tak naprawde(Biofil).
Nie mozecie wymagac zeby od nowosci i od razu wszystko w nim dzialalo jak przedtem(w starym Biofilu tez nie zawsze wszystko bylo tiptop wiec nie IDEALIZUJCIE GO!),poczekajcie az sie wykrystalizuje sprawa obslugi i tym podobne.
Z tego co na razie piszecie to nie chodziliscie tam na zakupy tylko ogladac Sulka(??),; a to ze Sulka nie ma,a ze guru,no coz,w takim razie poczekajcie na Biofilek (z czego sie rowniez ciesze),a na razie dajcie wlascicielce rozkrecic uczciwie interes!
-
Melissa,twoje zamówienie napewno było zrobione w najgorszym momencie i dlatego tak wyszło.To,że Marta czy inny pracownik,sprawdzali jakie zwiezęta mają wzięlo się z tego,że przedtem zajmował się tym Łukasz i Sławek.Trochu czasu minie zanim wszystko się unormuje. Nie wymagajcie cudów. Marta stara się utrzymać ten sklep jak należy i kosztuje ją to trochu nerwów i wysiłków dajcie jej szanse.
Co się tyczy Sułka to też ciesze się ,że otworzy nowy sklep i napewno go odwiedzę. Chodzi mi o to,że nie wieci co się między nimi wydarzyło i dlaczego skończyło się tak,jak się skończyło,więc uwarzam,że powinniście zamknąć ten temat i zostawić ich w spokoju. Niedługo będzie Biofil i Biofilek,więc każdy będzie mógł robić zakupy tam,gdzie będzie chciał. A teraz zostawcie obydwoja w spokoju,bo nie zasługują na to,żeby plotkować o nich na publicznym forum!!