Co zrobić gdy ucieknie str. australijski?? W jakich miejscach go najlepiej szukać?? Bo kumplowi uciekł a on niewie już co robić... Już jest 2 dzień po a straszyka nadal niema
Wersja do druku
Co zrobić gdy ucieknie str. australijski?? W jakich miejscach go najlepiej szukać?? Bo kumplowi uciekł a on niewie już co robić... Już jest 2 dzień po a straszyka nadal niema
Już raczej się nie znajdzie , w dwa dni mógł pójsć wszędzie , ale najlepiej wieczorem szukać. Najprawdopowobniej siedzi do góry nogami, więc w takich miejscach najlepiej szukać. Mam nadzieję że się szybko znajdzie.
na suficie : P
Może na jakiś roślinach domowych i w wysokich miejscachpokoju.
kumpel sprawdzal i go tam niema... On jużstracił nadzieje że go znajdzie
POZDRO---TaJPan
gg#1828800
może kumpel ma psa/kota?to wtedy już napewno nie znajdzie
mi kiedys patyczak uciekl i schowal sie na bluszczu ktory rosl na polce nad terra i wpierniczyl z 2 liscie ;) wiec radzil bym szukac na najblizszych roslinkach jesli w ogole zyje ;)
On niema psa ani kota on ma chomika, a wszystkie rosliny już przeszukał
POZDRO---TaJPan
gg#1828800
a ptaki drapieżne? papugi? -niektóży wypuszczają je w pokoju...:)
a tak bardziej serio:
-powiedz mu by szukał raczej wysoko-one niełażą po ziemi....
-i niech weźmie kilka pudełek po kliszach naleje wody do nich-i powstawia gałązki jeżyny-a następnie poroznośi po całym domu...w ciągu kilku dni zwierzyna pojawi się w pułapce:P
pozdrawiam:)
Przeszukał wszystko ale mi sie wydaje że już go nieznajdzie bo bez jedzenia by tyle nie wytrzymał
On niema żadnych papug ma tylko chomika
Ooooo jak ma chomika to napewno nie znajdzie straszyka :D Z pewnoscia juz go zjadl!! Chomiki to uwielbiaja... Niech szuka na telewizorze :D Kiedys po 4 dniach znalazlem straszyka na telewizorze, Siedzialem tam sobie spokojnie....
od ucieczki minelz juz 2 tyg. sadze ze juz go nie znajdzie bo malz napewno juz padl
:(
POZDRO---TaJPan