użytkownikiem o nicku WODUS???
Wersja do druku
użytkownikiem o nicku WODUS???
Zagadaj do 5826279 (gg) i spytaj sie co sadzi o robieniu interesow z wodusem (to moj kolega i co nieco od neigo wiem o wodusie)
ja robilem, ale spotkalismy sie osobiscie
Koli to oszust niesluchaj go
Tosik rowniez:D:D:D bo klamie mowiac tak ale mneijsza o to zagadaj psalmopeus z tym numerem co ci podalem napewno wypowie sie na temat WODUSA.
KOLI jest oszustem
Gdzie mój pająk gnojku !!!!!!! Zalatwie to inaczej.....
Tosik to oszust dostal pajaka i jeszcze czegos zada:]. Lepiej nie zaczynaj wojny ty mozesz na tym wiecej stracic ... Ja pajaka wysallem i mam cala reszte gdzies!!
gnoju zobaczysz bedziesz miał biede jak ja cie oddalem mielismy sie zamienic ja wyslalem ty nie !!!! i kto jest nie fer czym ty mnie straszysz gówniarzu........
mam rozmowy na gg itp poczekaj jeszcze troszke to zalatwie to inaczej
zebym dostal pająka to bym mnierobil ci szumu kłamisz tepić takich jak ty
Ja wyslalem i to w ten dzien co sie umawialismy!! mozesz spytac sie manti222 szmicior oni wiedza ze nie mam pajaka i ze ci gowyslalem!!
ha ha ha koli jak niewysyla martwych pajakow to widze ze niewysyla wogle haahaha
nastepna osoba zaczyna nowy watek na innym temacie:|
Koli owszyst podlązcylo sie do mnie z 6 osób i piszą ze wyslal samca albo trupa albo zamalego albo wogule niewyslal a zobaczysz jaki ja to zalatwie stracisz wszystko i sie nietlumacz mówisz ze wyslales pajaka a ja go niedostalem klamiesz !!!
Niechcilem robic szumu bo matki niebylo a ojciec jest chory ale jeszcze tam wpadne do Ciebie i pożałujesz tego.......obiecuje Ci to
Koli skoro 2 osoby sie na ciebie skarzą to musi byc cos nie tak , pozatym nie odwracaj kota ogonem. (Pilnie sledze "Dyskusje":P)
no i tamten watek jest zamkniety bo udowodniono ze pajaczek jest wlasciwej wielkosci:)