Szukałem sklepów wysyłkowych z różnego typu artykułami, między innymi stomatololgicznymi, ale nic nie znalazłem?? Wiecie gdzie można kupić i w jakiej cenie długie pensety (oprócz Biofila)??
Wersja do druku
Szukałem sklepów wysyłkowych z różnego typu artykułami, między innymi stomatololgicznymi, ale nic nie znalazłem?? Wiecie gdzie można kupić i w jakiej cenie długie pensety (oprócz Biofila)??
4739353 :) ja mam pesetki
a jaka dł. i ile chcesz za jedną??
na allegro sa !! :)
a macie w kraku castorame??
jak tak to tam zobacz
To daj link Welpek bo ja jakoś nie mogę znaleźć (długich).
na allegro nie ma dlugich....sam sie zastanawialem nad tymi wystawionymi ale jakos nie jestem przekonany..jedyne miejsce gdzie spotkalem sie z dlugimi pesetami to wlasnie w biofilu...
Hmmm mojdziadek jest mysliwym i on dal mi taka 30 cm pensete spytam sie gdzie kupil , a te na allegro nie warto kupowacone maja gdzies okolo 10cm i nadaja sie tylko do malych zwierzaczkow , hmmm w wedkarskich jakis moga byc , bo czesto stosowane sa do wyciagania haczyków :)
hahaha pensety do haczykow-tego jeszcze nie widzialem sa specjalne blaszki z nacieciem po boku do wyciagania haczykow a pensete mozesz kupic w sklepach z art. medycznymi- takie zagiete na koncu-super sprawa albo jak wyzej kolega powiedzial w castoramie-nie wiem bo nie widzalem
sam kiedys używałem pinsety do wyciągania haczyków (jak jeszcze łowiłem)
troche glowka ruszyc wystarczy sa chyba po 20 czy 25 zetow zajebiste 30 centymetrowe
hmmm nie wiem w tv widzialem kiedys ze wyciagali :p ale tak osobiscie nie wedkuje wiec skad mam wiedziec wkoncu TV klamie :P