parke , młodą
Wersja do druku
parke , młodą
niekumam..:P
to nie dla niekumatych i ...
Gdanszczanka jemu chodzi T.s lub T.a red eye :]]
Pozdrawiam
Oj ludzie ludzie..............
Dzieki silent ,ze oswiecileś nas wszystkich.
Mam nadzieje ze zdajecie sobie sprawe z tego jaka odpowiedzialnosc chcecie na siebie wziasc!
Pozdro!
Witam
Mido nie ma za co :]
Chcialem tylko oswiecic gdanszczanke, a Ciebie Mido chyba nie musze :]
Pozdrawiam
no ale za to mnie oświeciłes bo ja chciałem kupić liscie z palmy bananowej .
Witam
A to Twój problem co chciałeś kupić.
Szczerze: to miało być smieszne?? :/
Pozdrawiam silen dugon
Mysle ze Obcemu chodzi o to ze niepotrzebnie go "spalasz" znacie chyba historie z alegro.
NIEAKTULNE, Silnet_dragon napisał nazwe łacińską tego gatunku ( za co mu serdecznie chciałem podziękowac ) i ku mojemu zdziwieniu po przeczytaniu dokładnie opisu dowiedziałem sie ze ten ładny zielony wezyk jest JADOWITY!! dlatego oferta jest nieaktualna !! dobrze są są tacy ludzie jak ty , chyba bóg mi cie zesłał
Witam
Ale admini i modzi i tak wiedza o co chodzi, a mysle ze jaduski nie sa juz takim tematem tabu bo ostatnio wiecej tematow jest na temat ich na TCP. Przeciez nawet opis wezyka jest na stronie. Chcialem tylko uswiadomic Gdanszczanke.
Pozdrawiam
O co chodzi to wiekszosc wie ale mogles Gdanszczanke uswiadomic na @
a tak sa podstawy ktore prokurator moze wykorzystac w sadzie wiec dobrze zeby wszyscy "uswiadamiacze" to zakumali.Nie popieram handlu jadusami szczegolnie wsrod nieletnich no ale kazdy ma swoj rozum.
I pamietajcie by wasze hobby nie nakrecalo interesu przemytnikom i nie przyczynialo sie do wymierania zwierzat w naturze.
Pozdro!
Witam
Ok juz nie bede :]
Pozdrawiam
Oooo! Przepraszam...już będę cicho