Temu gościowi<font color=red>PHASMID</font>wysłałem w lipcu A.Pallidum za S.Calceatum. Do dziś nic sie niedoczekałem, ma ktoś do niego jakiś numer telefonu????Jak tak to prosze podać.
Wersja do druku
Temu gościowi<font color=red>PHASMID</font>wysłałem w lipcu A.Pallidum za S.Calceatum. Do dziś nic sie niedoczekałem, ma ktoś do niego jakiś numer telefonu????Jak tak to prosze podać.
ja mu wysłałem vagansa i samca gastricy juz nie wysyła ponad 2 miechy :(
encis Ty powinienes do weterynarza sie udac...szkoda slow
jakies pomysly jak sie tej bandy chorych dzieciaków pozbyc?
na stos
a może by tak bardziej klasycznie BAN dla obu !!!!!!!!!!!!!!!
niczym roztocza zawsze po jakims czasie wracają;/ jak wytępic raz na zawsze?:P
tak jak jush Gerald powiedział na stos :D pepre niema jakiejs opcji żeby IP zablokowac ??
mi sie wydaje ze jest opcja banowania IP a tu cale *.tarman.pl mozna, gorzej jest dial-up`y i adls`ki ale mozliwe ze naprawde ten pashmid oszukuje ludzi widzialem ostatnio wiele postow na jego temat.
dlaczego an niego najezdzacie ciage??moze i sa smieszni ale czy nie mozna napsac posta z ostrzezeniem??? phasmid ich oszukal wiec maja prawo strzec innych......
nie to że go bronie ale:
http://www.terrarium.com.pl/forum/re...&i=2573&t=2520
aeraton
bo jakims dziwnym trafem tylko i w kolko oni sa oszukiwani (rowniez przez samych siebie nawzajem, mimo iż są braćmi czy kolegami), i urzadazja se polowania na czarownice psując atmosfere na forum.
A ci ciągle to samo, do wyrzygania . Weźcie coś z nimi zróbcie .
Mam propozycje, najpierw kasiora potem towar-to się sprawdza! Mnie teżoszukano w ten sposób kilka razy. Nie dajcie się zostaje też policja, ostatnio są cięci na oszustów z internetu. Pozdrawiam
Jastem z Tarnowa - jak zechcą - mogę się z nimi spotkać, pogdać i zdać relację na forum :)
Jako poseł jeno - może jakieś 2 miecze nawet zorganizuje :)
Może się coś wyjaśni - bo upierdliwe jest już czytanie o tej sprawie w co drugim wątku.
Można byłoby zorganizować coś w rodzaju bazy opinii, czy listów polecających, podobnie jak to jest na Allegro. Po każdej transakcji kupujący wydają opinię i od razu widać z kim mamy do czynienia. My mieliśmy kontakty handlowe na Terrarium z kilkoma hodowcami i nie zdażyło nam się, żebyśmy byli oszukani. Ale też badaliśmy rynek, bo na początku nie znaliśmy ludzi.
Takie opinie pozytywne i negatywne są w kąciku kolekcjonera na pilkanozna.pl
Temat zaufany kolekcjoner. http://www.pilkanozna.pl/forum/viewf...a5002230016cef