-
Gady, Płazy i nie tylko - Dobre Ceny! Foto! Zobacz
Anolis Zielony - 13-23cm - 45,00pln lub 120 trio
Jaszczurka Sycylijska - TYLKO 40,00 za dorosłe osobniki!
Żaba rogata - 10cm szerokości - 120pln (cena jak za mlode) - 3szt do wyboru
Rzekotka żabia - 4cm - 32pln - 2szt (parka)
Rzekotka żabia - dorosłe - 80pln - 4szt
Rzekotka zielona - dorosłe - 55pln - 2szt (para za 105pln)
Straszyk australijski - od 6 do 12pln w zaleznosci od wielkosci (najwieksze 13cm)
Kumak dalekowschodni - mlode 2-3cm - 8,00pln szt. przy wiekszych ilosciach rabaty!
Agamy brodate - mlode 10-15cm - 90pln
Waz krolewski - 35-40cm - Teraz 200,00pln!
Elaphe radiata mlode 30-35cm sznuroweczki o bardzo ciekawej, splaszczonej budowie - parka za 200,00 lub 120,00/szt
Kruszyce szmaragdowe - 3szt (2samice i samiec) dorosłe - razem za 25,00 lub 10pln/szt
FOTKI: http://rjg.foxnet.pl/lysek/
Świerszcze:
do 200 szt 15gr sztuka
200-300 szt 12 gr sztuka
300-400 szt 11 gr sztuka
500-1000 szt 10 gr sztuka
2000-5000szt 8/9gr sztuka
Mączniki:
Pudełeczko po kliszy za 3pln (30ml)
100ml - 9pln
200ml - 15pln
500ml - 32pln
800ml - 50pln
1000ml (1L) - 62pln
Ceny do negocjacji!
Nie ma minimalnego zamówienia. Moge nawet wysłać 5świerszczy jeśli będzie Ci się to opłacać.
Obowiązuje wpłata na konto. Koszt wysylki to 6,00pln PRIORYTET lub PKS 10pln (jesli jest połączenie Jelenia Góra > twoje miasto)
Posiadam konto w Inteligo ( w PKO BP wplaty bez prowizji) lub mBANK do wyboru
Jeśli nie masz pewności to moge wystawić aukcje na allegro specjalnie dla Ciebie (dodatkowo koszt wystawienia + prowizji nalezy odliczyc do ceny podanej wyzej)
Kontakt:
GG: 5469475
tel. 0/695-950-305
@: kgtz@wp.pl
ZAPRASZAM!
-
Re: Gady, Płazy i nie tylko - Dobre Ceny! Foto! Zobacz
Napisałem meila ale nie wiem czy doszedł...
-
No i parka Elaphe Radiata jedzie do Goblina - brak tych wezy :0
-
przepraszam bardzo, ale nie moge uwierzyć własnym oczkom - bombina orientalis po 8zł?!?!?! czy po 18zł?
-
Double cena bedzie rosla ale poki co po 8pln! :) Zapraszam.... to zadna pomylka OSIEM ZLOTY sztuka!
-
Łysek a dostane jakieś kumaczki gratis do radiat , bo masz ich chyba nadmiar :D:D:P ?
-
Jaszczurka sycylijska to Podarcis sicula?
-
Rzekotka żabia - 4cm - 32pln - 2szt (parka)
Chyba nieaktualne :D Wezme je
-
Black Rider zglos sie na GG lub e-mail :)
tokaga - tak zgadza sie tak sie nazywala po lacinie :)
-
Czy karmówka jest na stałe w ofercie i czy dostaje się świerszcze różnej wielkości czy można zamówić (i otrzymać własciwe ;) ) same wielkoludy? I jeszcze jedno pytanie - jaki to garunek swierszcza?
-
będziesz w świętochłowicach ?
-
prosze o kontak na gg 1324574 terrarium 11
-
Jestem zainteresowany kupnem zdrowej, bez żadnych uszkodzeń mechanicznych(tzn zadrapań, poodpadanych pazurów itp:)) Agamki Brodatej 14-15cm. Istnieje możliwość wysłania kurierem? (oczywiście pokryje te 30zł-40ł przesyłki). Czy mógłbyś wysłać zdjęcia agamek, terrarii w jakich byłych jeśli można:] (jaca@admit.net.pl) moje gadu gadu: 6483801
-
Jaki to gatunek świerszczy ?????? są może bananowe??:)
-
Witam.
Mam pytanie odnośnie młodych rzekotek żabich, 32zł to cena za parkę, czy jedną sztukę?
-
cześć łysek kupiłem u ciebie świerszcze odmowe. 1-06-2005 napisałęś że już wyjechały czekam do dziś, dzwonie na poszcze a tam nic odpisz gg 2688853 e-mai--- szajkers@interia.pl tel. 503970086. CZEKAM
-
Noto opłaca sie u niego kupowac czy nie? Nobo na allegro zamówiłem u niego swierszcze i nie wiem czy wpłacac kase, czy nie...
-
ja wpłaciłem kase daaaaaawno i wciskał mi kit ze wysłał :( 15 zł poszło w błoto
-
Konrad tak jak juz mowilem do Ciebie swierszcze leca jutro, a co do Ciebie blackjack to prosze o kontakt w celu wyjasnienia.
-
a co z moimi ?????????????????????????? wyślij mi zamiast ich drewnojadów kase wpłaciłem dawno temu mialo byc 80 dorosłych świerszczy a niema nic :/
-
dobra dzięi będę czekał na świerszcze. W środe podam wszystkim opinie
-
Ej łysek w **** walisz??
Świerszcze miały byś na dziś nawet na farum napisałeś. ODezwij się 2688853 tel. 503970086
-
co jest z toba łysek wysłałem ci juz kase ponad tydzien temu a sierszczy dalej niemam:/..........odezwij sie jak najszybcirej:/;/
webs..fu
-
ty łysek dlaczego w ch,,,,,,,,,,,,,a walisz wyslalem ci kase za anolisy i napisales ze wyslales mi priorytetem a tu nic zadnej paczki wiec niewiem co mam myslec czekam do jutra a jak nie dostane anolisków do godz. 16 to udaje sie na policje i ogłosze ciebie złodziejem na kazdej stronie zwiazanej z terrarystyka, radze sie odezwac zeby to wyjasnic pozdrawiam
cogito ergo sun:D
-
ktos mi podpowiedzial fajniutki pomysł (cytuje:no i najlpeiej jakbys zgadala sie z wszystkimi oszukanymi zeby uzbierala sie wieksza kwota na ktora was oszukal a nie ze kazdy z was odzdzielnie na wlasna reke bedzie probowal, pozdrawiam
) wiec jakbyscie mogli napisac na jaka cene was te caly łysek oszukal ulatwilo by to ukaranie h.................a bo ja tak czy inaczej smigam jutro na policje i mogła bym cos wspomnąć ze jest wiecej osób które daly sie nabrac na oszusta ale musze mniec potwierdzenie na ile was oszukal i co mnieliscie zamiar kupic ????? prosze o szybka odpowiedz na łamach tej oto stronki
cogito ergo sun
-
tak więc mnie oszukał na 21 zł kupiłem u niego świerszcze
-
ja też czekam na świercze i jescze ich nie mam chyba niedłgo odwiedze tego gości z policją.
-
Witam, Ja kupiłem gekona - 25 zł maczniki i 2 razy drewnojady. Całość wyniosłą mnie 41 zł. Przykro mi że tacy ludzie sie zdażają, ale nie pomyślał o jednym !!!!!!!!!!! Podał swój numer konta i to starczy!!!! Mój braciak jest prawnikiem hehe Trzeba to załatwić, jeszcze sie udławi tą kasą :]
-
q..rwa widze ze niejestem pierwrzym kturego wykrecil......niewiem jak wy ale ja mu tego niepopuszcze wykrecił mnie na 40 pln to nieduzo ........ale przez takich jak on,jest lipa na forum..w najblizszym czasie wybieram sie tam do niego na to zadupie,bede jechał z Krakowa jezeli chce sie ktos zabrac ,niem sprawy!!!to jego dane..
.Rafał Światły
Łomnicka 13
58-500 Jelenia Góra
Inteligo: 50102055581111143224300035!!........
adres jes napewno prawdziwy..co do nazwiska to niejestem pewien ale pewnie jest fałszywe..........
-
Za podawanie jego danych publicznie mozesz miec o wiele wieksze klopoty niz on za te 40 zl gdybys zglosil to na policje.
-
Łysek jest w porządku jest z nim kontakt i to bardzo dobry ( przynajmniej u mnie) świerszcze powinny do mnie dojść w poniedziałęk. WEBS Ty bedziesz miał większe kłopoty jeśli on naskarzy na policje że podajesz jego dane bez jego pozwolenia. Ja bym teraz cicho siedział
-
Ale ja głupek jestem!!!!!!!!! : ( Sorki za to co wcześniej napisałem!!! Paczuszka doszła dzisiaj, wszystko ok, ale tez troche długo na nią czekałem i ten nie za super kontakt tak wszystko pokręcił, gekonik na serio spoko!!! BĄDŹCIE CIERPLIWI !!!!!!!!!!!!! pozdrawiam Łysy :(
-
siema.........podałem jego dane poniewaz myslałem ze sa nieprawdziwe!!! po przeczytaniu wypowiedzi na forum o niedostarczonych przesyłkach chciałem w ten sposób przestrzec innych użytkowników o nim!!!to było zwykłe nieprozumienie ,,tak mi sie wydaje,,puki co czekam na swierszcze ponad tydzień!!!!
-
cos ktos pisał ostatnio ze nic nie moga zrobic za podanie danych..
-
sam pisales że adres jest na pewno dobry ale niewiesz czy nazwisko jest OK więc nie kręc ze nie wiedziałes. Ja wpłaciłem miech temu 15 zł ale wczoraj dostałem je spowrotem :]
-
ŁYSEK JEST OSZUSTEM!!!....... DLA WARZEJ WIADOMOSCI ,,,,I CO NAJSMIESZNIEJSZE SCIEMNIA ZE UZ WYSŁAL TYDZIEN TEMU:]....HEHEH
-
Witam
Panie Łysek, pisalem do pana na maila, na gg i dzwonilem na komorke.
Na majle pan nie odpisywal na gg rowniez a komorki pan nie odbieral.
Zaczynam sie irytowac bo wygralem u pana na allegro (zanim szanownemu zablokowali konto) aukcje o swierszcze.
Wyslalem kase w poniedzialek 20 czerwca, czyli byla na koncie 22 w srode.
I czekam do dzisiaj na moje swierszcze...
Nigdzie pan nie daje oznakow zycia, allegro polecilo mi zglosic sprawe na policje.
Nie wiem jak sie dalej sprawa potoczy, zalezy od pana.
Pozdrawiam i na odpowiedz.
Czapior
( czapior123@wp.pl )
-
Dobre ceny powiadasz?? Jestes zwyklym zlodziejem i radze ci zebys zaczal odbierac ten swoj telefonik.
-
Witam wszystkich terrarystów
Obserwuje na forum tak zwane "promocje" i kolejny raz dochodzę do wniosku żę słowo "promocja"kojaży sie ze słowem oszustwo,ale mam wielką nadzieję że użytkownicy na forum wkońcu zaczną myśleć i będą kupowali zwierzaki czy karmówkę w sprawdzonych żródłach
Pozdrawiam SZREK
-
Witam
No to jest niby sprawdzone zrodlo, on i jego "ekipa" prowadza gieldy terrarystyczne w Polsce, moze by z nimi pogadac?
Pozdrawiam