Oddam jaja patytczaków wietnamskich tylko za koszt przesyłki !!
Wersja do druku
Oddam jaja patytczaków wietnamskich tylko za koszt przesyłki !!
daj znac na gg
Jest problem - niemam chwilowo gg (zwalone).
Jak chcesz jaja to powiedz ile i daj adres (na maila) to postaram sie wysłac jak najszybciej.
dostałes majla?????
Tak ale niewiem czy taka ci ta licza obojętna, bo jaj mam ponad 300.
Może 30?
jak chcesz ja moge wząsc nawed 300 ale jak mi wyslesz 30 to oki wyslij tyle ile chcesz
Wyśle ci około 30, niech innym tez cos zostanie.
Pozdro.
To ja też wezmę. Wysłałem Ci maila.
oki fenks
Hey! Hetnie wezme 50szt
Moge zrobic przelew na konto na koszta wysylki
Napisz szczegoly
Zostało Ci jeszcze trochę tych jaj????
wezme 30 sztuk. pisze na maila...
ja bym wziol tez kilka sztuk moze bus jakies 40-50 ale 30 tez wystarczy
wyslij mi maila
jest to jeszcze aktualne bo pisze na maila i rzadnej odpowedzi :|
Tak jest, ale inni jakos nie maja problemów z mailami.
Ile jaj byś chciał?
tak mys;le ze chcialbym ze 15 sztuk bo eraz bede mial za jakis czas troche na wychowaniu roznych gatunkow zo roz przybywa co sadzisz jakbym wziol 15 wylegnie cpos sie ?? :)
Z 15 wylegnie sie sporo, lub troche mniej jeśli przesyłka nie bedzie w kopercie bombelkowej. To zależy od ciebie jak wyśle.
dobra wezme je ale wlsnie nie odpisales ile bedzie mnie kosztowal koszt przesylki ?? jak to mi powiesz to juz ci podaje namiary do chaty
tylko bede probowal mailem ci wyslac bo t otajne ;p tylko odpowidz jaki koszt tak zeby dotarly cale i nie zamrozoe :)
Koszt wysłania dobrze zabezpieczonych to ok. 4 zł do tego oplata za priorytet no i za pobranie (lub płacisz na konto). Szczerze mówiąc to troche zdzieraja za te pobranie. Przy pierwszej przesyłce wyszło same pobranie z prirytetem aż 5,80. Więc radze kożystać z przelewu (najlepiej z netu bo za friko).
jak wyslac z neta za friko ?? bo chcem to jak najszybciej zebys mi wyslal ??
albo zdecyduje sie na poczta najlepiej jakbys sie odezwal domnie na gg ja jestem caly czas na niewidocznym bede na gg okolo 19 az do 22 okolo
Ja też bym chciał troche jaj jak masz jeszcze ??
Ja bym tez kilka wziol ale ile to wyjdze razem ze wszystkim??Jak masz cos jeszcze to daj mi znac na meila thc33@op.pl albo gg 2555499. Tak z 40 jak mozesz.
dobra ja biore jak dlamnie cos zostawiles :) ale za pobraniem chyba ze mi wytlumaczysz jak za darmo prze neta zaplacic co jest potrzebne ?? jakbys mogl to kontak najlepiej na gg albo na maila tylko nire zawsze dochodzi ;/
ja też prosze napisz na mail bpastucha@wp.pl
dostaje jakies maila nieiwem czy to ty domnie piszesz i chcesz sie tak skontaktowac ale pojawia sie blad napisz jak cos piszesz to na bziak6@op.pl
Do mnie też coś maile nie dochodzą. Czekam i czekam.
Dziurek - przesyłkę juz do ciebie przesłałem, a maile przez serwer terrarium coś nie dochodzą odemnie ani do mnie.
Więc do wszystkich - prosze o kontakt przez maila: fish.13@interia.pl
Ryba13 to ciekawe ale albo coś Ci się pokręciło albo coś jest nie tak!!! Gdzie wysłałeś przesyłkę skoro nie dałem Ci jeszcze adresu?????
Kurde, juz mi sie wszystko miesza. Wysłałem juz do: cyclosternum, koksik i Grochu, a Bziak zrezygnował.
Czyli jeszcze twój adres. Napisz na maila ile ich chciałeś i jak: przelew czy pobranie (doradzam I wariant).
Wybaczcie, ale jestem troche zawalony sprawami i juz sie wszystko mi plącze.
zostanei cos dla mnie ja w zamian moge ci dac jaja patyczkow rogatych i straszykow kolczastych moj mail pw236@wp.pl
Ja ci tez pisalem ze chce, ty mi odpisalez ze wysylasz i jeszcze ich nie mam to jak ty to wysylasz ??? :D
ryba13 to co bedzie z tymi jajeczkami do mnie wyslesz mi je czy nie ???
dzieki ja dostałem
Też dziękuję. Już się inkubują.
ja tez dostalem, dzieki, juz mi sie nawet 4 sztuki wykluly ;)
Ja ruwniez chcem jajeczka patyczaka wietnamskiego odezwij sie na gg 655062
Ja tez moge zwiąc tylko ze 20 szt i ile wyniesie caly koszt?
jak ci ich nie brakuje to możesz napisać mi coś na gg :p zawsze jestem niewidoczny<zazwyczaj>
jak cos jeszcze masz to tez bym chetnie cos przygarna, oczywiscie pokrywam koszt przesylki