oddam 5 paczek po 100nasion pierwsze 5 osub dostanie nasionka koszt przesyłki kosztuje 4zł-5zł chyba 4zł :) pozdrawiam gg 2078718 nasiona gatunku są d.capenis al;ba d.capenis ,d.aliciace nasiona oddaje ponieważ mam dużo ich
Wersja do druku
oddam 5 paczek po 100nasion pierwsze 5 osub dostanie nasionka koszt przesyłki kosztuje 4zł-5zł chyba 4zł :) pozdrawiam gg 2078718 nasiona gatunku są d.capenis al;ba d.capenis ,d.aliciace nasiona oddaje ponieważ mam dużo ich
jestem jak najbardziej chetny tylko podaj jak Ci zaplacic :-D i biore na 100 % :-D
biore :}
jak najbardziej zainteresowany jestem!!
też bym wziął skąd jesteś??
Witam
Ja tez chce duzoo :]]
Place za wysylke.
Pozdrawiam
ja też chciałbym opakowanie ;) teoretycznie jestem 5 osobą która się zgłosiła (na forum)
Witam
No koniec reszta odpada, a nasza piatka dostaje po paczce prawda mezi15 ?? :p
Pozdrawiam
tak dostaje baryla,archie,insekts,Silent_Dragon,sebooz każdy dostaje po 100nasion !! kase prosze wysyłac na mój adres który podam przez gg prosze o wszystkich 5 osub z mną o skontaktowanie mój numer gg 2078718 popzdarwiam jestem z Zabrza koszt wysyłki kosztuje 5zł !!
mezi a nie znalazl by sie jeszcze jednen pakiet??
!!NIE!!:P
juz ci napisałem na gg wiadomość
Witam. Na gg próbowałem ale najwidoczniej cię nie było. jak coś to skontaktuj się ze mną przez maila: sebooz@o2.pl lub napisz na gg: 6731436 (tak jestem nadal zainteresowany)
insekts !! chcesz sie wymienić na kendziorka moge ci dac nasiona muchołówke i 10zł-15zł ?? pozdarwiam przemyśl to
mam gościa który chce kupić odemnie kilka pająków i zastanawia się między innymi nad kędziorkiem.jeżeli go gość nie kupi to mozemy się wymienić.
widze że tylko 1 osoba jest zainteresowana insekts !! niewiem co z wami przosze napisać na maila dzbnaecznik_200@op.pl tych ludzi oprucz insekts na tym temacie .prosze sie zgłąszając na mail i podam dane wysyłki
pozdrawim
Witam
Ja juz niestety nie moge ich wizasc i przepraszam za klopot. Jeszcze raz sorry. ://
Kto chce moja paczke 100 nasionek niech bierze. Zdecyduje mezi komu ja da. PRZEPRASZAM ZA KLOPOT MEZI.
Pozdrawiam
Nio ja wlasnie dostalem od qmpla 200 nasionek wiec jakby ktos byl zainteresowany moja paczka to niech bierze rowniez bardzo przepraszam ale nie wiedzialem ze qmpel mi da :( WIELKIE SORRY !!
Ja biore w takim razie!!!
dopra zamienię się bo gośc nie wziął kędziorka
I ja!!!Bo chyba dwie osoby zrezygnowaly?Jesli tak to napisz czy sie tez moge załapac?
poprosze jedną paczuszkę gimnazjalna 16/17 23-500 zakopane zapłace nawet 10 zł za przesyłke jak bedzie trzeba :d
no ja chciałem też oddać swoją paczkę. Powód.........rozmowa przez gg.
Osobiście nie jestem pewien co do tego czy można zaufać maziemu15 i nie chcę sprawdzać tego ( Proszę nie brać tego tekstu jako oczernienia meziego) ale po tekstach:
"20:44:41 GG# 2078718
bo tyl kosztuje
20:44:49 GG# 2078718
jak nieodpowiada to niebierz
......
20:45:18 GG# 2078718
ej
20:45:19 GG# 2078718
5zł
20:45:25 GG# 2078718
i koniec
20:45:25 GG# 2078718
!!"
(odpowiedź meziego na pytanie czemu przesyłka taka droga) fakt czepiam się ale taką już mam naturę że wolę wiedzieć za co płacę.
A główną przyczyną mojej rezygnacji była odpowiedź na pytanie:
jaki masz login na allegro??
- mero155
miłem taki ale mnie zawiesili <=== To już mnie rozbroiło. Zawiesili go :) więc nad czym tu się jeszcze zastanawiać?? ja osobiście mu nie zaufałem a czy można to już sami możecie stwierdzić.
wyslij mi jakies 20 szt. jesli laska:)
napisze do ciebie na gg
Ja byłem 6 osobą która się zgłosiła prywatnie na maila!!!!! Też bym wziął płace za przesyłke, tak jak miało być.
MarHel witaj dostajesz 1 paczke naison rosiczek !! zosatła jescze jedna ostatnia !!
pozdrqawim aha jeszce sebooz ja nieprosze oto żebyś komentował i co z tego ze mam konto na allegro zablkowoane ale zobacz sobie te ssseler to jet muj loding zobacz moje komentarze i poczytaj uważnie .
i po 50 naion dostną kali i łuki !! pozdarwiam
Nie wiem za co ci zablokowano konto i mnie to już nie intarara. tylko czemu na początku mówiłeś że nie wystawisz nic przez allegro bo za drogo (pomimo że oferowałem całkowity zwrot kosztów manipulacyjnych) a później dowiaduję się że masz jesnak zablokowane konto. Komentarze widziałem, fakt są pozytywne, ale nie lubię jak ktoś podchodzi do innej osoby z takim akcentem jak ty........ fakt twoja dobra wola że oddajesz "za free" (jak to ty ująłeś) te nasionka, ale nie znoszę jak ktoś mówi mi że albo biorę albo dasz komuś innemu bo są też chętni. Jak mi się rozmowa z daną osobą nie klei to dziękuję i tyle. Taką już mam naturę. W sklepach też tak robię, ekspedient nie potrafi się odnosić do klienta to mu podziękuję i wychodzę.
A co do komentarza to uznałem za stosowne wytłumaczyć się czemu zrezygnowałem, bo później by się okazało że to właśnie ja blokuję innym miejsca a później rezygnuję. Takie postępowanie byłoby generalnie ujęte za niestosowne z mojej strony. Okazałoby się że to ja jestem nieuczciwy w interesach itp. itd. A dla mnie reputacja jest dość ważna.
Mezi15 - Jeszcze raz sorki za zamieszanie i pozdro.
ps. Zastanów się nad podejściem do innych ;)
dobra są jeszcze jakieś nasionka do wzięcia czy nie ??
sa jeszcze nasiona ??
jestem z Toba Sebooz. Cos mi w tym nie pasuje. Tak wogole nie musisz oszukiwac bo przesylka to kwestia 2-3zl a nie *6zl*. Nie lubie jak ktos oszukuje. I nie lubie tego co napisal Sebooz czyli ze jak nie to jest wielu innych klientow :} to jest poprosrtu chamskie. Skoro gosc chce kupic to nie trzeba go STRAASZYC i w taki sposob "zachecac".
..ale coz poradzic ;]
dzieki mezi
wszystko co potrzebne ci do wysylki wyslalem ci na maila
dzieki mezi
wszystko co potrzebne ci do wysylki wyslalem ci na maila
archie - mezi15 tobie mówił że przesyłka wyunosi 6 zl?? bo mi mówił że 5zl. Widzę że cena jest uwarunkowana także od tego gdzie się mieszka :D lub od nicku, może nam to wytłumaczysz?? bo nie wiem czy zmieniać dane personalne czy też zmienić miejsce zamieszkania albo nick?? i my tu rozmawiamy o "darmowych" nasionkach?? wystarczyło wystawić post w dziale sprzedam a nie byłoby problemów.
witajcie już nieaktualen prosze nic nie pisać na temacie i prosze o wspułpracowników terrarium.pl aby usuneli ten post .
Archie ja ci nic niemówiełm ze koszt przesyłki 6zł zachowałeś sie wobec mnie chamsko .
sebooz jak ciebie uraziłem (ale niewim za co) to wielke sorrki ale zostaniemy przyjaciułmi
pozdrawiam miło i serdeccznie nasiona zostali rozdane jesze z 2 osabami sie dogaduje co i jak!!
wiem ze mi nie mowiles. Rozmawialem z jednym gosciem i okazalo sie ze wlasnie koszt 6zł. A potem Sebooz przekrecil ;P ale nie da sie naprawic postu bo takie dziwne forum to. Chciałem tylko powiedziec ze to Ty sie zachowales nie milo. Ja nie klamie a z ta cena to nigdy nie powiedizalem ze mi Ty mowiles :)
ej polecony priorytet kosztuje 4,40 nie licząc koperty
mezi daj znać na e-mail bo się nie odzywasz
dzięki i pozdro
Chciałem się dowiedzieć czy ogłoszenie jest aktualne. Jeżeli tak jestem nim zainteresowany.
juz nieaktualne !!!!!!!!!!!!!!1
hahah juz sie zwija mezii ;] pamietam tego oszussta jak jak mial nick dzbanecznik :] i tez chcial wciskac ludziom te rosiczki. Moze i wysyla ja wttedy nie wzialem abo cos mi sie nie podobalo i nie zaluje. A po 2 mnie zastanawial fakt ze za darmo, w tym kraju za darmo to nawe w ryja nie chca dac :D
mezi15 jak chcesz oszukiwac to lepiej sobie daruj bo szkoda nicka za te kilka zl.
A oszustow tepic :]
Pozdrawiam.
hehe !! fakt ze kupiłem od niego na allegro rosiczki !!:) cos tam rosnie ale kontakt był tragiczny !! kolega powinien sie zatanowic !! bo obiecał instrukcje co ijak !! nie dostałem !! a jak sie go zapytałem co sie dzieje ze nic nie rosnie to powiedział ze to nie on sprzedawał itp !! potem był niemiły i chamski !! na gg wyłaczyłem go !! tragedia !! ale fakt ze cos tera tam rosnie !! ma 5mm wielkosci !! ze 100szt z 15 roslinek !!