Oddam Gekona Murowego (13 cm), który ma rok...niestety wyjezdżam i w nowe miejsce, nie mogę go zabrać. Proszę o kontakt osoby, które mogą się nim zająć.
Pozdrawiam Zyrafa!
Wersja do druku
Oddam Gekona Murowego (13 cm), który ma rok...niestety wyjezdżam i w nowe miejsce, nie mogę go zabrać. Proszę o kontakt osoby, które mogą się nim zająć.
Pozdrawiam Zyrafa!
jestem zainteresowany
jestem chętny na tego gekona prubuje sie dodzwonić od 19 ale sie nie da napisz do mnie jestem chętny
z miłą checią bym przyją tego gekona!!!!!!!!!!
Mam 15lat i uwielbiam gekony legwany ale nie stać mnie na takie zwierzęta więc chętnie go przyjmę tylko jestem z Warszawy więc trzeba by skorzystać z poczty oczywiście ja zaplace za przesylke
Edyta nie odbierasz komórki.Wysłałem Ci sms-a. Mieszkam koło Ciebie ( odbiór osobisty) i mam gekony :)) Czekam na odpowiedź.
chetnie go wezme jezeli w rachube wchodzi wysylka która oczywiscie pokrywam ja mam duze doswiadczenie w chodowli tego typu zwierzat posiadam 2 anolisy i 2 gekony perelkowe i jeszcze 1 puste terrarium ktore chetnie bym uzupelnil prosze o kontakt
mój e-mil to faza-88@go2.pl
mój numer gg to 2645778
ja jestem chcetny
czesc jestem z Gwiazd z katowic mam do Ciebie sekunde!!!! wiec moge sie nim zaopiekowac!!!!
probuje sie dodzwonic ale masz cos nie tak z komorka-wiec daj znac co i jak-moge go odebrac kiedy chcesz-terra czeka
Siemka jak wyslesz goja pokrywam koszt transportu zapewnie mu wypasne terr i zarcia niedo przejedzenie :P mam juz gexa i chciałem jeszcze jednego:d daj znac
dzwonie i sie dozwonic nie moge....bede dzwonic rano....
Nevermore tobie bym raczej nie oddawal przecierz zglaszales juz sie po agame po anilosa itd teraz po geka LOL hahahahha
a co cie to wogole interesuje?
Nic nic :D ale bende na ciebie mowil Tarzan Boo Zoo w domu zakladasz :D
nieaktualne!!
Kobitka jest nie poważna daje post o pewnym temacie i czy ktoś się z Nią skontaktował, chyba nie , robi sobie jaja z ludzi, a na koniec pisze, że nie aktualne, bądźmy ostrożni, powodzenia "Żyrafka"
ani na gg ani na komore nie dalo sie z nia dogadac-brak kontaktu ale moze znalazla kogos na geksa-ja nie oceniam!!
Skirzu moze ktos sie z nią skontaktował i juz go przygarnął i dlatego nieaktualne , a nie odrazu ze niepowazna... tak tylko mi sie wydaje
heh josetsu wyprzedziłes mnie o pare sekund :P
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=3320&t=3320
no to juz jej nie bronie-sami przeczytajcie to wszystko bedzie jasne!
szkoda gadac!!!!!!!!!!
Czytałem, to wyjaśnia wszystko !!!!!!!!!!!!!!!
Czytałem, to wyjaśnia wszystko !!!!!!!!!!!!!!!
Racja ... no troche nie odpowiedzialna ze tak powiem...
jej dezyzcja...a wy sie tu bedziecie o to zabijac....jak chcecie geka to sobie kupcie :D
wolimy za darmo
Ktos powinien zamknac ten temaT
hehe najpier oddaje puzniej na lamparta chce zamienic <hahaha>