Oddam w dobre ręce cztery gekoniki pigmejskie (tropiocolotes steudneri). Są to dorosłe sztuki (u mnie są od roku). Propozycje tylko z Warszawy, odbiór tylko osobisty (nie wysyłam). Zdjęcie jednego z nich w załączniku.
Wersja do druku
Oddam w dobre ręce cztery gekoniki pigmejskie (tropiocolotes steudneri). Są to dorosłe sztuki (u mnie są od roku). Propozycje tylko z Warszawy, odbiór tylko osobisty (nie wysyłam). Zdjęcie jednego z nich w załączniku.
ja bym byl zainteresowany jestem z wwy :-) i mam doswiadczenie w trzymaniu gekonow.
JA je moge od ciebie nawet kupić, mam geki płaczące więc niejakie doświadczenie już mam
Ja moge je przygarnąć mój kumpel je w wawie odbierze i mi przywiezie,mam juz 7 gekonów:płaczące,murowe,tureckie i płaskoogonowego,pigmejskie chętnie uzupełnia moją skromną kolekcję ;)
Jestem chętny i mam doświadczenie i akurat puste terra ;)
Witam
Warszawa!! Jestem z wawy!! Odbiore osobiscie!! Wysylam maila.
Pozdrawiam
Witam
Moge wziasc 2. :]]
Pozdrawiam
Siemka
chetnie je przygarne moze jednak je wyslesz?? pokrywam całkowity koszt przesyłkio!!!!!!!!!!!111111
Ja wezme wszystkie!!
Witam
Moge Ci za nie dac (jak chcesz) 10 jaj straszykow australijskich, lada chwila powinny sie kluc :]]
Pozdrawiam -
Oczywiście 4 wchodzą w grę,jak były tak niech zostaną :)
heh nie rozumiem osob ktore sie tak rzucaja. Po co Ci az 4 ? moze podzielilbys sie z innymi neol a nie wszystkie! taka mentalnosc polaka jak za darmo biore co daja!
Wstyd.
Pozdrawiam.
Witam
Ziu masz dokladnie racje dlatego napisalem ze wezme 2 :]
Zreszta on i tak pewnie nie dostanie bo elyahoo napisał ze tylko i wylacznie odbiór osobisty, ale o tym nie decyduje ja :]
Pozdrawiam
P no moge ie podzielic:d CHam niebede:P
... to JEST właśnie NASZ kraj i NASZA mentalnosć... ....Płakać mi się chce Gdy widze jak banda sępów sie rzuca aby "zdobyć" coś za freee A najbardziej mi żal tych co uparcie wtrańzalają swoje 3 grosze o wysyłkę , Czy wy jesteście analfabeci(to sie tyczy tylko nie których)a może czytacie tylko to co ktoś chce oddać i od razu lecicie do pisania żeby was ktoś nie wyprzedził?? Ludzie zachowujcie się !! Co wy macie po 13-14 lat Jak dzieci w przedszkolu o cukierka!! ręce wam sie trzesą ?? zę tak waliciec posta za postem??
dominik1 dodam jeszcze do tego swoje 3 grosze... wszyscy piszą że mają doświadczenie etc że mają terra już gotowe itd. a potem (jakieś 1-3miesiące) w dziale sprzedam albo zamienie beda posty że sprzedam lub zamienie 4 geki pigmejskie :] załoze sie że tak będzie jeżeli zwierzęta będą oddawane napalonym nastolatkom (tez jestem nastolatkiem ale raczej nienapalam się na kazde zwierze) jak ktoś chce sprzedac to cisza ale gdy tylko jest coś oddam to już banda łysego rzuca się na zwierzaki.... przykład ? Nasz kochany demon przyjoł 3 szyszkowce a kilka(naście) dni później oferował te szyszkowce mojemu kumplowi w zamian za komóre :]
Wiesz goblin ja akurat chce te gekony :P I mam terra :P I wszystko co im trzeba :P
BooYaKa spoko to odbierz je osobiście :] ja niczego niebronie tylko wyrazam swoje zdanie :] tego jeszcze niebronia w tym kraju....
Akurat tak sie skłąda że odbiór osobisty też bedzie :P
BooYaKa no i git miłej wyprawy do warszawy i miłej hodowli :] i życze rozmnozenia :]
O ile elyahoo się odezwie :P
dominik1 - ja mam 14 lat i sie nie rzucam na gekona jak na cukierka :P Na cukierka też się swoją drogą nie rzucam (chyba że dobry) ;)
jestem z Warszawy bemowo mialem juz 2 geki 2 legwany warana i lubie te zwierzeta chetnie je przyje...
Jakis dziwny ten koles heh daje ogloszenie ze odda i znika napisalem mejla nie tylko ja i zero reakcji, zreszta dawno juz odposcilem sobie te geki bo dziwne mi sie to wydawalo. Powinienes sie odezwac chociarz ze nie oddajesz ich elyahoo a nie znikac zupelnie.
Moja oferta jest już nie aktualna
Sorry ale wysłałem do ciebie wiadomość przez e-mail z terrarium.com.pl - nie odpowiedziałeś na niego (byłeś szczerze mówiąc pierwszą osobą, która była w kolejce po te geki). Teraz znalazły nowy dom - kto pierwszy ten lepszy.
Pozdro
Siema
Jeśli nada aktualne to chętnie je wemę od ciebie. Jestem z Warszawy. Jak by co to daj znać gg 2508207 lub na mela Piotrek216@op.pl.
Ps. Wysłałem ci meila
Pozdrawiam
Przecież elyahoo napisał że nieaktualne