Oddam kędziorki L1-L2-L3 ludziom, którzy jeszcze nie mają żadnych pająków, bądź żadnych kędziorków.
Oczywiście tylko jedna sztuka na osobę.
Odbiór osobisty w Sopocie, proszę pisać na maila w profilu.
pozdrawiam
Wersja do druku
Oddam kędziorki L1-L2-L3 ludziom, którzy jeszcze nie mają żadnych pająków, bądź żadnych kędziorków.
Oczywiście tylko jedna sztuka na osobę.
Odbiór osobisty w Sopocie, proszę pisać na maila w profilu.
pozdrawiam
Ja chętnie przyjme kędziorka:)
Chętnie oddam, ale nie wysyłam, nawet ładnym kobietom ;) - tylko osobiście
A jakbym zapłaciła za wysyłke?
Prosze......;)
Ja bym zabrał lecz się po 1 szt nie opłaca jechać
Zapomniałem jednak dodać że to bardzo miło z Twojej strony !!!
Zachęcasz do tego aby i inni zainteresowali się terrarystyką
Ja jestem z trójmiasta!!
i nie mam pająka a chciełbym mieć
kiedy po nie przyjechać?
BIORĘ JEDNEGO A JAK BYŚ MÓGŁ TO PARĘ
Aha ja jednego albo parę (jak możesz mi dać), a jak bym z kolegą przyszedł bo również szuka i chętnie weźmie jednego.
czesc.
no ewentualnie tak, ale na pewno nie teraz, bo jest kategorycznie za zimno,
pozdrawiam
gdzie mieszkasz??
Witam
Miszi nie umiesz napisac jednego posta tylko zawalasz 4 postami caly serwer?? Wiesz jakby forum chodzilo jakby kazdy tak pisal jak Ty??
Pomysl, opanuj sie i napsiz wszystkow jednym poscie :]
a nie zasyfiasz forum :/
Pozdrawiam
Niektorzy to niestety nie umieja czytac ze zrozumieniem. Jak widza ze cos mozna dostac za darmo, to ida po to po trupach (cos w stylu dla mnei parke i jednego dla kolegi ...) A w opisie czarno na białym ze kedziorka juz ma - no chyba ze tak szybko uaktualnia swoj profil .... Taka juz niestety mentalnosc Polaka ...
Witam
No rzeczewiscie ma. Miszi czytales??
Ty juz nie dostaniesz.
Pozdrawiam
Tak troche uciekajac od temau powiem ze zawsze mam slowa uznania dla osob ktore potrafia cos oddac. Z kolei patrzac od strony "popytu" wyglada to jak walka o ogien... Nie wiem jak inni, ale gdy widze starania o np gekona to w wiekszosc przypadkow jest to dla mnie godne politowania.... ( nie chce tu nikogo urazic, ale sa hodowcy i chodowcy)
I taka mała pasująca anegdotka :)
Przychodzi zajączek do apteki i pyta:
- czy sa tabletki na chciwosc
- są
- to poprosze - dużo, dużo duuuuuużo
ładnym kobietom chyba tymbardziej :P:P lepiej zeby sie spotkać przeciesz :P odrazu miasto byś pokazał :P:P:P:P
nom Baku, ale przeciez wszystkie kobiety sa ladne, to byla taka pulapka ;)
Ej no sorry byłem przed szkołą.Zmówiłem się z nim na e-mail więc poprosił żebym pisał na forum. parkę dla mnie i jeden dla kolegi
Jak kolega nie ma neta a również chciełby ptasznika to czemu nie moge tak napisać.Jak z nim rozmawiałem to wiem co mam pisać a co nie więc (nie chce wywołać kłótni tylko wyjaśnić ta "sprawę")to już moja sprawa.
Ok będę się pilnował z tymi postami :P
A ztym kędziorkiem to drugiego kolegi wszystko ma tam ręce i nogi
I je dostanę :P
POZDRO i jeszcze raz przepraszam
Kolegom chodzi o to,że wyraźnie było napisane w treści ogłoszeniaże dla odoby która nie ma żadnego ptasznika(a Ty masz-tak jest napisane w profilu):D
Ale ja NIE MAM MA MÓJ KOLEGA Z KTÓRYM UCZESTNICZE W ŻYCIU FORUM
Ja osobiście pająka nie mam
dobra nie kłóćcie się tak, starczy dla wszystkich :)
Jeszcze raz dzięki!!!!!!
prosze o jednego , pozdrawiam
Z chęcią wezme najlepiej L1
a odbierzesz osobiscie? :>
Witam
Jestem tu nowy i jestem kolegą misziego.Mówił mi, że wziął od Ciebie 2 ptaszniki Kędzierzawe.Jeden dla siebie i jednego dla naszego kolegi.Czy również mógł bym dostać 1.
To mój e-mail sajan15@op.pl
Witam
Chciałbym zająć się terrarystyką i chętnie wziąłbym jednego pająka. Mieszkam w sopocie więc nie ma problemu abym odebrał go osobiście
Pozdrawiam
mowilem, pisać na maila prosze!!
ja tez chetnie wezme 1
Niestety przesyłka da się zrobić??
Są jeszcze te pająki, bo wysyłałem maile i nie mam żadnej odpowiedzi? Jeśli to nadal aktualne to bardzo prosiłbym o odpowiedź bezpośrednio na gm.vos@vp.pl.
Orbais śa jeszcze pająki ale kak jest albo do 15 lub po 15, 17 w domu
Brałęm już od niego ptaszorki i śa super miły gość.
Dzięki Miszi za wiadomość, właśnie wziąłem 2 ptaszniki, są świetne.
bym przyja pajki ale jestem z zabrza . niemam żadnego pajaka prosze zobaczyc mój profil :(. kak jeżlei bys wysął nma moja odpoowiedzilnośc kilka pajków bardzo chetnie je przyjme.
prosze daj znac mi na mila mario_bros@autograf.pl
Witam
Spoko miszi juz rozumiem. Dobrze ze wiesz ze ze zapedziles sie z tymi postami troszke i rozumiesz o co mi chodzi :D
Pozdrawiam wszystkich :]
Adam a taki stary dziad jak ja dostanie :))))))))))))))))))
oczywiscie zartuje :)))))
hehe znajdzie sie, a nie boisz sie SS? :P
OK, temat zamknięty, kędziory rozdane!