oddam samczyka mlodziutkiego........odbior osobisty 28-29 marca,bedzie mial okolo 4 tygodni zaraz dodam zdjecie jego i siostry,ale jeszcze nie bardzo umiem.....
nie dla weza....!!! do kochania.........one nie smierdza wogole!!!
Wersja do druku
oddam samczyka mlodziutkiego........odbior osobisty 28-29 marca,bedzie mial okolo 4 tygodni zaraz dodam zdjecie jego i siostry,ale jeszcze nie bardzo umiem.....
nie dla weza....!!! do kochania.........one nie smierdza wogole!!!
http://img56.exs.cx/my.php?loc=img56...aikoniczyn.png
oto zdjecie samczyka........chyba ,bo jeszcze dosc trudno rozroznic kto to jest?
ale chyba jeden bedzie samczyk,samiczka zostaje z mamusia.......
jestem zainteresowany
nadal aktualne...!!!!!!!!!!!!!
tylko transportu naprawde nie mam i prosze o to nie pytac
A możesz z nim przyjechać na giełde do Świętochłowice?Chętnie wezme. Mam kuzynke(10 lat) Która bardzo chce mieć mysz. A ja mam ją kupić:) Więc chetnie wezme:) POZDRO
nie
Szkoda:(:(:(:(: Bede musiał kupić:(:(:(
no poprostu koszmar..... musisz kupić :|
dla 10 letniego dziecka, mysz kolczasta nie jest odpowiednim zwierzątkiem.
bez przesady ja w wieku 10 lat miałam myszki chomiki i swinke i wyobraz sobie ze wszystkie dozyły sedziwego wieku. to nie wiek opuiekuna sie liczy tylko poczucie odpowiedzialnosci a czasami dzieci maja duzo wieksze niz dorosli. POZDRAWIAM
bibroni - ja też, ale nie myszy kolczaste. teraz mam z nimi problem, nie są to bowiem zwierzątka do przytulania, a dziecko w takim wieku - takiego potrzebuje.
Polecam świnkę morską. Ale przeciez też nie obejdzie się bez pomocy rodziców..
myszki kolczaste sa akurat dla konesera...........a nie dla dzieci,bo poprostusie nie nadaja............
nie oswajaja sie tak jak inne gryzonie te ktore wymieniliscie dla dzieci.........
myszki kolczaste powinny trafic do typowego hodowcy,a nie dziecka
juz nieaktualne............zamknac,wywalic!!!