-
Spotkanie we wrocławskim hotelu Dorint
Od 07.02.2004 we wrocławskim hotelu Dorint rozpoczyna się wystawa fotografii (m.inn. moich) z wyprawy do Wenezueli i Ekwadoru (pażdziernik 2003). Znajdzie się tu ok. 100 fotografii (odpowiednio powiększonych i eksponowanych) pokazujących losy moje i współpodróżników podczas eksploracji karaibskich wysp koralowych, wenezuelskiego interioru, ekwadorskich wulkanów, lasów tropikalnych i Andów.
W soboty i niedziele dyrekcja hotelu oferuje do wykorzystania jedną z sal konferencyjnych dla rozmaitych spotkań 14.02. proponuję wykorzystać nadarzającą się okazję do spotkania miłośników i hodowców gadów (szcz. południowoamerykańskich (legwany, boidae itp).
-
Re: Spotkanie we wrocławskim hotelu Dorint
No coz, w Ameryce Poludniowej jest mnostwo ptasznikow, a nawet jezeli bedzie to spotkanko na temat gadow, chetnie sie na to pisze. Moze pomoc cos w organizacji, czy cóś.....?
-
-
Nook - może by tak listę chętnych gości - tak jak to było przy okazji spotkań w Hali Ludowej? Muszę wydrukować imienne zaproszenia!
Gdyby udało się utworzyć przy okazji wrocławską grupę "ludzi aktywnych" będzie suuuper! Avi, vorax proszę o telefon!
-
Jeżeli mogę sie przydać - z chęcią pomogę.
-
-
co prawda nie wiem czy mógłbym przyjść, jednak jeżeli tak to przyjdę napewno :P
-
Dlaczego nie! Zapraszam serdecznie ;))
-
Przyjde napewno, i w czymś chyba będe mógł pomóc co nie :D
-
deklaruje się na 99% było by na 100% lecz jutra nie jestem pewien a co dopiero tak daleko wybiegać myślami w przód ;-)
Pozdrawiam
Serpent
-
Jeszcze jedno! Wystawa "Wenezuela Ekwador 2003" będzie trwała 2 tygodnie. Wczoraj znajomy terrarysta podrzucił mi moim zdaniem wyśmienity pomysł aby przedłużyć ekspozycję zmieniając temat - "Zwierzęta egzotyczne w domu". Wystawa może być WASZA. Może prezentować ciekawe zdjęcia Waszych pupilów: pająków, skorpionów, krabów, węży, żółwi, jaszczurek itp.
Zdjęcia muszą być "klasyczne", kolorowe, o wymiarach 30x40 cm.
Zapraszam serdecznie! Sukces zależy od nas samych.
-
suuuuuuuuuuuuuuuper!
na pewno przyniosę zdjęcia swoich chwytnic!
naprawdę się cieszę, bo zawsze chciałem wykazać się fotograficznie! LOL
bardzo dobry pomysł! :)
-
Kurcze, cyfrowych w takim formacie chyba nigdzie u mnie w miescie nie wywoluja:(
-
heh, we wrocławiu jest na odrzańskiej taki fotograf...
czy to wypali?
-
Robiłem tam swoje zdjęcia - jest dobrze.
-
wiem, mój tato też tam wywołuje :)
moge wam nawet dać jedną fotke do załącznika, ale małą żeby nikt sobie praw nie wziął :P :>
-
chodziło mi o to, czy wypali to z naszymi zdjęciami...
-
witam.
bardzo chcialbym przyjechac na spotkanie 14 lutego. Jezeli konieczne beda zaproszenia, prosilbym o kontakt. pozdrawiam. Marcin Bukowski
-
10.02 mam egzama ale wpadne na 97,7% w innym terminie:)
Pozdro
-
czolem.wybieramy sie z gyrusem na to spotkanie 14.02 prosze o podanie konkretnej godziny spotkania.pozdrawiam wszystkich terrarystow i przyrodnikow
-
hmmm.... to tez chyba musze tam wpasc i zobaczyc co sie ciekawego bedzie działo.
Do zobaczenia
Pzdr
cargool
-
Będe!!!!!! O ile mi coś nie wypadnie
-
przydałoby się podanie godziny rozpoczęcia albo spotkania....
Pozdrawiam
Serpent
-
Przepraszam ze tutaj ale cargool ty masz jeszcze nick Neron ??? :D
-
Z PRZYCZYN NIEZALEŻNYCH WYSTAWA W HOLELU DORINT ZOSTAŁA PRZENIESIONA W CZASIE O 2 TYGODNIE (NIE NADĄŻONO Z WYKONANIEM ODBITEK).
ROZPOCZĘCIE WYSTAWY - 28.02.2004 TERMIN SPOTKANIA - SOBOTA 06.03.2004.
POZA WYSTAWĄ I SPOTKANIEM MIŁOŚNIKÓW ZWIERZĄT EGZOTYCZNYCH BĘDZIE MOWA O ROZPOCZĘCIU DZIAŁALNOŚCI "WROCŁAWSKIEGO TOWARZYSTWA PODRÓŻNICZEGO".
PRZEPRASZAM ZA KŁOPOTY - DO OSTATNIEJ CHWILI MIAŁEM NADZIEJĘ ŻE WSZYSTKO ODBĘDZIE SIĘ W WYZNACZONYM CZASIE.
-
No i w sumie dobrze bo bardzo chcialbym sie wybrac zarowno na wystawe jak i na to spotkanie a na 14.02 napewno nie dalbym rady, mam nadzieje ze nowy termin bedzie mi bardziej pasowal
Pozdrawim LK
-
Ja też z chęcią obejrzę zdjęcia:)
-
ja mysle ze tez sie tam zjawie .
Pozdrawiam M.D.